-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
oxide83 #1353 üzenetére
Mind a kettőt használom, pontosan a max előbb merül le, de kb minden másban elkeni a száját a note-nak, amire én használom. Főleg képminőségben köze nincs hozzá, amiért nagyon pipa vagyok a samsung-ra. Azért ez nem gagyi J3, hanem egy aktuális zászlós készülék lenne.
Keveset írok ide, mert már a tkm tele van ezzel a fórummal, ha valaki kritizál valamit, akkor jön a többi, aki mindenáron bevédi az aktuális xart, ezt most nem pont erre a topikra értettem... még akkor is, ha a hibák jelen vannak. Nekem nincs időm FR nyomogatni, meg újból belakni a készüléket, mert merül is, az autómban a bt kapcsolat gyakran megszakad etc... de pl Memmaao főrumtárshoz hasonlóan úgy érzem, hogy 420 ezerért nyaljon már segget a telefonjuk.
Jah és akkor nem írtam, hogy ugye én már túl vagyok egy cserén is, mert szinte besült a ceruza a helyére.
Egyébként dizájnra a világ legszebb készüléke számomra, csak épp a külalak nem minden...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest