Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
Mikulásbá #11456 üzenetére
Köszönöm a tippet, de eszemben nincs fülest venni. Órát szeretnék venni...
Zenét sem hallgatok, pláne nem futás közben; gyűlölöm, ha be van dugva a fülem (vagy rajta van; mindegy). Kint futok a természetben, imádom, hogy nyugi van körülöttem... Na meg isten ments, hogy felvegye automatikusan... 🙃
Igazából már kinéztem az új órát (ez viszont kell; a diszkrét értesítések miatt - mailek, üzenetek, hívások... oktatás, megbeszélések közben nagyon jó!), és a kiszemelt tudja a hívásfogadást is. Ezért kérdeztem, hogy mire számíthatok. Igazából megvoltam eddig is enélkül, és ha nem jól kezeli a telefon a dolgot (több bt-s kihangosító eszköz), még az is lehet, hogy nézek mást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest