- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
Andrsaint #9019 üzenetére
Hat roviden en azt mondom nem normalis. Plane energiatakarekos mod mellett. Masreszt varnek meg egy hetet hogy bealljon az akksi, haramadreszt rakd fel az accubatteryt az par toltesciklus utan(minel tobb) kiszamolja az akksid allapotad, elofordul hogy a szallitasok rakatarozasok miatt degradalodik az akksi kondicioja, nameg az akksi hasznalatnal nezd meg a listat. Elsore hirtelen ennyi.
-
Schuler888
senior tag
Btw, WiFi hivast valaki bonyolitott mar le?
-
Schuler888
senior tag
Nekem a voLTE kezdetek ota aktiv mar az elozo s10+nal is, tehat tenyleg ertetlenul allok elotte, es ahogy neztem a voLTE megint egy olyan dolog aminek volt korabban gyorskapcsoloja es mar nincs
valszeg mar default, anno s10+ idejen kezdett beszivarogni.
Valszeg automatan be van kapcsolva, de leggyorsabban ugy talalsz oda, hogy bealllitasok kereso->volte
A download booster egy 5-6 eves samsung megoldas, ami osszeadja a wifin es a mobilneten elerheto savszelessegeket a gyorsabb letoltes erdekeben -
Schuler888
senior tag
Nekem (telekomnal) csak par hete jelent meg, itthon/melohelyen/suliban ahol wifin vagyok sosem jelent meg, ezert furcsallom, download booster meg van? Nah ezen mondjuk meglepodtem vmikor az s5 utan azthittem kivezettek, de akkor lehet csak a gyorskapcsoloja tunt el, namind1 koszi az infot, meg annyi, hogy te melyik szolgaltatonal vagy?
-
Schuler888
senior tag
Udv. Igaz mar megvan joideje, de meg nem merult fel kerdesem a teloval(N10+ 5G) kapcsolatban, ezert nem is nezegettem a topikot
de most par hete folyamatosan kint van a mobilnet ikonja itthoni wifin is(4g felirat alatta a fel-le nyil) korabban wifire csatlakozva nem volt aktiv a mobilnet, csak ha kimondottan hasznaltam, errol van valami info? Osszefoglalot atneztem, ott nem talaltam erre utalast! Koszonom elore is, ha vkinek van infója.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Parallaxis #637 üzenetére
Itt kettonk kozul 1 valaki ir marhasagokat, es az nem en vagyok..
de latom ezt a tobbiek is eszrevettek, az meg hogy energiatakarekos uzemmodban levo telefon vs normal modu telefon tesztjet lin keled meg se lep az eddigi badarsagaid utan.. radhagyom inkabb
-
Schuler888
senior tag
válasz
ForRedGlory #612 üzenetére
Ez a dolog masnal is elojott s10 tulajok kozul ha jol emlekszek, az oka az hogy nyirkos a combjanal es egybol vezetove valik a vekony zsebanyag a combbal a kijelzo kozt
Szerk.: es jut eszembe a megoldas annyi, hogy a duplagombos ebresztest ki kell kapcsolni!
-
Schuler888
senior tag
válasz
Parallaxis #523 üzenetére
Es meg komolyan te gyanisotottad meg az egyik kollegat, hogy samsung alkalmazott, mert a felhozott ellenervekre reagalt az adott telefon sajat topikjaban, erre te ugyanezt csinalod barmelyik forumban ahol feljon az apple, raadasul mindezt ilyen gyonge hazugsagokkal, na ez az igazi
szanal -
Schuler888
senior tag
válasz
Parallaxis #432 üzenetére
"Szóval lehet a konkurensen mosolyogni, de arra 5 év múlva még lesz támogatás a gyártójától"
A belassulos frissitesek aztan marha nagy tamogatasok -
Schuler888
senior tag
"Csak a kamera körüli pixeleket tegyék már alkalmassá értesítés-jelzésre."
Ez mondjuk pont van/lesz ra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest