- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #14014 üzenetére
Jaja , azzal müttyögött . Szépen kiszedegette alóla , mert ugye nincs labor körülmény sehol .
Ügyesen csinálta .
Azért írtam , mert már nem hiszek egy fóliában sem . Ha ez elfogy , kipróbálom azt a ShieldUp-ot . De bízom benne , már csak jövőre . Mert a telcsi marad . Nem cserélek , pedig már három éves . Ennyi ideig még nem maradt meg egy telcsi sem Nálam .Opció éppen lenne , de több mint fél millát nem adok egy telcsiért .
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #13987 üzenetére
No , ma délelőtt meg is jött a Spingen Neo Felx fólia . Találtam egy GSM boltot , ahol szépen fel is tette a srác . Végre valaki , aki úgy rakta rá , hogy ninvs buborék és szálló porszemcse alatta . Egyenőre legalább szép .
Aztán , hogy meddig bírja felvállás nélkül kiderül .
Kettő db van egy csomagban . Szerintem az év vége felé mehet rá a második . Pedig két szemem rajta mindíg . -
gjoco1
addikt
Most már csak rákérdezek , mert kezdem unni . . .
Utóbbi időben elég sokat szerkesztgetek témákat . Képeket cserélgetek egymás után több alkalommal , de felidegesít , mert a többszöri csere közben lefagy a galéria . Magyarul nem lát semmit . Mi lehet a gond ? Egy újraindítás után helyre löttyen , de már komolyan idegesít . Már jó ideje csinálja velem .
Ja , belső memórián vannak a képeim . Két SIM van a vasban . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #14001 üzenetére
Erre Én is kíváncsi vagyok , hogy méltóztatnak e egyáltalán válaszolni . Az probléma orvoslására pedig nem tennék tétet .
Bár ne így legyen . Minden esetre a jelzést hátha veszik . Én a Nova 8 Bétára tettem hiba jelzést . Ott a kijelző egy centis sávjában nem érzékelt a kijelző a kitett widgeten .
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #13990 üzenetére
Igen , az úgy van , ahogy $atirka íja . Sőt Nekem 24 óra tejes kiszáradást mondtak . Párolgott is a zselé rendesen egy napig alóla.Be is tartottam , de így is nagyon rövid volt az élete . És igen , marha drága volt . Ha jól emlékszem a kettő ( elől - hátul ) huszon ezer volt . Rablás fényes nappal . De legalább tartós lenne . De neeeeem .
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #13987 üzenetére
Köszi !
A MM. os fóliát használtam . Az volt az első , amikor megvettem a telcsit . Nagyot csalódtam benne . Egy évig sem birta . Elől - hátul .
Soha többet . Gatyám ráment és kuka rövid időn belül .
Amit legutóbb vettem Alin ,három darabos volt . A háromból egy , ami most van rajta az fizikailag rendben volt . A másik kettőnek a kameránál nem stimmel a kivágás . Van benne oodalra kb. 3 mm elcsúszás . Jó , mondhatnánk olcsó , de ez durva . Kuka a kettő .
Közben meg is rendeltem a linkelt cuccot . Meglátom . -
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #13984 üzenetére
Bocs , ez is Spingen.
Mindegy Én rendelek , mert amit két hónapja tettem fel , annak is már a bal felső sávban megkezdte . Ním találok semmi időt állót . Sufnis haverom üveget ajánl rá . -
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #13984 üzenetére
[Talán] ez . Nekem már kosárban van , de még nem véglegesítettem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13970 üzenetére
Wow . . . . Azta. Nagyon tetszik !
Persze , sok esetben a kiválasztott betü tipus nem adja az ékezeteket .
Többször megszólnak a " kollegák " a szomszédban , hogy vegyes a szöveg .
Amúgy az időjárás kondíciókat meg tudod írni és utána elpakolod a " kedvencek " közé és egy újabb sreen - nél feltudod használni .
Gratulálok ! Nagyon szép ! Kifejezetten tetszik .
Légyszíves tedd már fel [hozzánk] ! Köszönöm ! ( ott találkozzunk ) ! -
gjoco1
addikt
válasz
Barell #13935 üzenetére
Megnéztem itt az aprón . . . .
Valóban nagy az árak szórása . Viszont , amit tudni kell róluk ( Nekem 10+ van ) , hogy abszolút megbízható telefonok . Én egy évesen vettem kevés kilométerrel 200 ért .
Nem is fogom még tuti eladni . Még kap egy akkut az biztos . Nem vagyok hajlandó fél millát adni egy alig többet tudó vasért . Mielőtt bárki megszólna , minden napos használatról beszélek .
Szóval , szerintem nem kell félni tőlük . Meg kell nyomogatni - diagnosztikát lefuttatni és pacsi . Kijelző nem hajlamos a beégésre , de azt is letudod csekkolni .
Nyugodtan vegyél . Nem fogod megbánni . Még mindig vállalható vasak . Szinte nem is emlékszem , mióta itt vagyok , hogy valaki szapulta volna volna . -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13920 üzenetére
Igen , működik .
Korábban sokat " agyaltunk " rajta , de Probert75 segített a gondomon anno . Már így használom cirka második éve . Mások sikerrel a NiceLock-ot használják .
Nekem az 1.0.00.48 vált be és ahhoz tartozó modulok . Viszont az nem tudom , hogy elérhetőek e még . Utána kellene nézni . Sammobile .
[Ezt] nézd már meg , hátha segít . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13918 üzenetére
Nem piszkálom a Lock Screent . Vagyis annyiban , hogy a GoodLock / LockStar segítségével kitettem a " gyors indítóim ( Telefon - üzenet - galéria - kamera ) . Amúgy amoled fekete a hátterem ott .
Hát , nem tudom . . . . Nekem szerencsére nincs torpanás . Ezért is álltam értetlenül a kérdésedhez .
Csak tipp , esetleg próbáltad már lefuttatni a Galaxy App Boostert ? Nem állítom , hogy használni fog , de egy próbát mindenképpen megér . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13916 üzenetére
Egyébként Nálam nincs észlelhető torpanás . Csak észrevettem volna .
Az , Home Screen .Mint láttad is , az egyéb alkalmazások tapizásra indulnak . A többit pedig , mivel ikonokat nem teszek ki javarészt , azok az edge paneleken vannak . Tudom , volt is erről eszmefuttatás itt , hogy melyik van hamarabb . Én ezt szoktam meg és nem igazán kedvelem , h tele van a kezdő képernyőm mindenféle ikonnal .
-
gjoco1
addikt
Nos , végére jártam a dolognak .
Nova launcher 8 Beta búgos . -
gjoco1
addikt
[Ennél] ugyan az . . . . .Érintésre az Időjárás & Radar - t kellene váltani .
-
gjoco1
addikt
Hmmm , [érdekes] . . . . . . A widget pedig jó . . . Egy centivel feljebb működik.
Annyi változás történt azóta , hogy feltettem a Nova 8 Beta - t . Lehet az lesz a hunyó .
Ha lesz rá időm , vissza a hetes . . . Bár igazán nem vágom , mi változott . Minden esetre érdekes . És egyben idegesítő . -
gjoco1
addikt
Köszönöm srácok !
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Egy kis gondom akadt a kijelzővel . . . . .
Tegnap vettem észre , hogy egy korábban szerkesztett widget raktam ki és az alsó szegmensben nem érzékeli a " parancsot " . ( képpel illusztrálom [hol] . Az órára bökve az ébresztő beállításának kellene , az Appa-ra értelem szerűen ) Korábban működött és ugyan ez más más widgettel is . Ha feljebb teszem kb,1 centire , akkor érzékeli .
Viszont , ha a navigációs gombokat engedélyezem , azok működnek .
Mintha volna lehetőség a kijelző csekkolásra . Ebben kérnék tanácsot - ötletet !
Köszi ! -
gjoco1
addikt
Nos , két nap elteltével úgy néz ki viszonylag normalizálódott az akku fogyasztás kérdése .
Még nem kiabálom el .Köszönöm a tippet !
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #13876 üzenetére
Igen , jól emlékeztem . Nem fülest nyomtam rá , mert nincs . Rádugtam gépre .
Meglátom csinált e valamit . Egy nap után lesz viszonyítási alapom . Ha marad a " súlyos " merülés , csere .
Van itt Nálunk Samu szerviz . Haver itt sufniban megcsinálná , de jobb a békesség .
Persze nem számolok azzal , hogy a gyárinál jobb lesz .
Valahol olvastam régebben , hogy más akkuval szerelik a telcsiket a gyárban , mint amit kiadnak szervízekbe . Arról meg ne is beszéljünk , hogy ami az Alin és társain kapható . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #13873 üzenetére
Igen , egy pár napja érezhetően Titanic - ozik . Gondoltam rá , hogy ha akku , akkor nem ennyire hirtelen jön elő . Jó , mondjuk lassan az is esélyes . Szeptemberben lesz 3 éves . Viszont nincs , nem is volt " nyúzva " .
, erre gondoltam Én is . Rengeteg telefonom volt , de S3 óta nem csináltam és nem is volt meg ennyi ideig azóta egy sem . . Picit félős Nálam a művelet .
De muszáj lesz .
Jut eszembe . . . Kell bedugni valamit ? Mintha ez rémlene korábbról . . . .
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Elmúlt egy hétben drasztikusan merül a vas ( N10+ ) . . . Tétlenségben ( is ) . Nagyon karcsú net - kevés pofázás . Nagyon nem tetszik . . . .
Ránéztem mi éhes nagyon . Account 1,9 ) és a Cloud ( 1,7 )több mint dupláját ( 5x jobban ) , mint a Nova és a KWGT .
Ja és a Google Play - szolgáltatások . Nagyon nem szeretem . . . . Az előző frissítés óta gyakorlatilag . De most csúcsosodott nem régen .Másnál tapasztalat - észrevétel ?
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13835 üzenetére
Ugye ? Marhára zavarnak a " pöttyök " . Ráadásul még most reggel is olyan , mint a CP-nél amikor még nem száradt ki alóla a zselé . Mocskosul szedi az ujjlenyomatot . Az esete még kergettem alóla a buborékokat , de nem sok sikerrel .
Gondolkodtam , hogy még teszek egy próbát ( három volt a csomagban ) , leszedjük és egy másikat felpattintunk . Hát az nem jön össze .Egészen jól sikerült a kici Kínainak aplikálni a kamera [lyukat] . Ez mindkettőn sikeres volt nekik .
Pioneer : Hát , ez szerintem a puha , amit Én kaptam .
Majd figyelem , ha lehet kapni Spingent ( " eredetit " ) , akkor megnézem azt is .
Lenyomat olvasót majd beolvastatom , ha lenyugszom .
Szerk : [Itt] van és olcsóbb is . Gondolom ugyan az . ( ? ) -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13825 üzenetére
Nos , fent van a fólia . . . . Egyenlőre szinte ugyan az a hatás , mit a CP .
Sajnos nem laboratóriumi körülmények között lett felpakolva és maradt alatta 4-5 - tűhegynyi [szépséghiba]. Mindegy , csak hogy végre nem a lehámlott sarkok néznek velem szembe .
Ja , pen - nel még nem is próbáltam .
-
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13821 üzenetére
Nálam a kijelző már a száradás után narancsbőrös lett sajnos , plusz a felső sarkai már rendesen elváltak . Ja , és a kamera körül is felvált . Szóval soha ennyi pénzt nem adok ilyenért . Most elmaradt a csere . Elmentem az unokáért a suliba , de mire odaértünk hazament a sufnis ismerősöm . Mard a jövőhétre a csere . ( bár rühelli felrakni ezeket a puha fóliákat
) Nem kifejezetten pormentes a boltja . Ráadásul nyitva az ajtó .
Meglátjuk . Van próbálkozási lehetőség . . . -
gjoco1
addikt
válasz
Shyciii #13818 üzenetére
A Media Markt zselés-fóliás Clearplex et Én is felrakattam ( 12e. / db
) jó két éve kijelzőre és a hátlapra .
Mindkettő kb. fél évig volt normálisan rajta . Sarkainál cafatokban . Vettem a hátra Pitaka tokot , amit rátettem a fóliára . Most az stabilan védi , viszont éppen ma készülök feltetetni
a kijelzőre [ezt] . Már lesül az arcomról a bőr , hogy olyan gagyin néz ki a telcsim .
Meglátom mit tud . Nagy durranásra ennél sem számítok , de legalább nem horror az ára , mint a MM CP - nek .
Üveg legutóbb a N8-on volt , de nem szerettem , hogy " éle " volt az íveknél - akadt . Legalábbis , amit találtak a sufnis ismerőseim . UV ragasztós cucc volt . Ráadásul Nekem csúnyának tűnt . -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #13677 üzenetére
Szintén simán ment a 11 re , semmi gond .
-
gjoco1
addikt
válasz
bobace #13594 üzenetére
Én ezer éve a [Sart Keyboard Pro] -t használom és nagyon szeretem.
-
gjoco1
addikt
Egy kis segítséget szeretnék , aki használja az AodNotifity-t . Valamiért a 12 es blokkolta az alkalmazást . Most újra próbálom belakni , de nehézségbe ütköztem .
Pontosabban az értesítés kamera körüli villogással van gondom . Megjön az értesítés rendesen , csak annyi a gondom , hogy hirtelen felvillan , majd besötétedik a képernyő és a feloldáskor látszik a kamera körül a villogás .
Tudom " hangolási " gondok vannak , de meguntam . . . . . . . -
gjoco1
addikt
Megnéztem gépen és az ADB . vel el lehet távolítani.
-
gjoco1
addikt
válasz
Plazmacucci #13361 üzenetére
Nekem nincs vele bajom , elfér . Nálam manuálisan le van tiltva és pacsi .
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13350 üzenetére
Köszi a megerősítést !
Érdekes , egy márka és mégis máshogy jelejtetik meg ezt a ficsőrt . Taboknál úgy van , ahogy azt beírták a szoftwerbe . Mindegy nem kutatom az okát .
Nekem az életritmusomba simán belefér a 20-85% os szintentartás. Kora este felteszem és 80 környékén lehúztam .
Kikapcsolni ritkán szoktam , már egy jópár éve nem . Valamikor kikapcsoltam éjszakára és úgy töltöttem , de az élet változott és kell , hogy elérjenek . Heti egy alkalomra beállítottam a restartot és pacsi.És szintén normál töltéssel adagolom neki .
Na , lényeg , hogy ezeknél 85 az annyi . Csak a francnak írja oda , hogy 100 nak fogja mutatni ? Ja , hogy legyen itt egy kérdés . 😁
Kőszi ! -
gjoco1
addikt
Beállítottam az akku töltést a 85% - ra . Nektek is [így] jelzi ? Van egy Samsung S6 és egy SMT 505 Tab - unk , aminél szintén van kezdetek óta ez a ficsőr , de ott egy töltés és újraindítás után 100 % -ot mutat . A12 is azt írja az akku. beállításnál , hogy " újraindítás után 100 % at fog mutatni " . Ez már a sokadik töltésem azóta , de hiába a restart , csak a 85 látható
Ez Nálatok is így van ( már aki használja ezt ) ? -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13336 üzenetére
Én nem kínlódok ezekkel a ficsőrökkel . Legtöbbször saját fekete hátteret használok .
Ja a töltési anlm. sem tetszik ,de szerencsére ez sek izgat . Legyen stabil ez a rendszer ( is ) ,oszt pacsi.A tegnapi dolgaim rendezem és nagyon nem is búvárkodom többet vele . Ha lesz valami sikítpk ide
-
gjoco1
addikt
válasz
axlfsi #13327 üzenetére
Szintén ez a szitu nálam is . Simán ráengedtem . Bár lehet megérett volna egy szűz belakás , de szintén " problémás " a rengeteg cucc újra telepítése - belakása . Egy nap talán nem is elég .
Kellett egy restart utána . Lefuttattam a Galaxy App Boostert és eddig egy két korreciót leszámítva ( fentebb olvashattad ) rendben vagyunk . Frissítettem a Good Lock alkalmazásokat . ( köszi Probert65 ) Aztán meglátjuk . Megszokjuk ezt is , mint mijdíg . Lesznek hibák valószínű , de egy utólagos frissítés megoldja .
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #13314 üzenetére
Akkor jól emlékszem . Ezzel elkéstek számunkra. Két - két és fél éves az akku.
Viszont , újabb fal . Cube ACR Nálatok működik ? Nálam [megmarhult] Se automatán . se manuálisan . Pedig ez nagyon kellene . Diktafonként [működik ] . Ötlet- tanács erre ? -
gjoco1
addikt
[Ez] korábban is benne volt ? Már nem is emléxem . Azt tudom , hogy a Samu S6 Tab-omon van ilyen . Ha nem , akkor már elkéstek .
Ides tova már két évesek ( sőt ) ezek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest