-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
A beállításokban tudod megadni a számlázási ciklust.( elméletileg így nyomon tudnád követni a havi adatforgalmadat) Mivel 8-án zárják a számlámat ezért kilencedikétől következő hónap nyolcadikáig mér. Értelemszerűen ez még csak a február 9-10-11-ei időszak.
-
TODI1111
veterán
Próbáld meg a hangerő le és bekapcsológomb együttes nyomva tartását kb. 10 másodpercig.
-
TODI1111
veterán
Megerősíteni tudom az előttem szólok véleményét. A kezdetektől ilyen tok van a készüléken. Nálam is csak a kihajtható rész kopott viszont jó a fogása és a legkevésbé ennek megy alá a por. (pedig építőiparban dolgozom)
-
TODI1111
veterán
Megjelentek az új rendszerrel kompatibilis good lock modulok
[link] -
TODI1111
veterán
Előre nézzünk, ne hátra.
-
TODI1111
veterán
DBT-re kint a februári javító csomag. ( note 10+) [link]
-
TODI1111
veterán
Mit szeretnél pontosan? Az összes beállítást itt találod: wifi-jobb felül 3 pötty-haladó
-
TODI1111
veterán
Akit esetleg érdekel a Gcam az ezzel próbálkozzon. Működőképes verzió exynosra. [link]
Telepítés előtt a gyökérkönyvtárban csinálni kell egy GCam mappát abba pedig egy Configs mappát.
A Configs mappába be kell másolni a Note 10Dec19.xml fájlt. Ezután lehet telepíteni a Gcam apk-t. Megnyitás után az exponáló gomb melletti fekete területre kell 2-szer koppintani.
Itt kiválasztani, hogy ezt használja és kész. -
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #5021 üzenetére
Mindig ugyan ott jelentkezik a probléma?Mikori a sim kártyád? Esetleg meg lehetne próbálni kicserélni, mert a régi sim is tud ilyen problémát okozni.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4989 üzenetére
"- ne zavarj mód nem kapcsol ki. Csak az ütemezés van beállítva este 10-től reggel 6-ig."...
Kezdetektől használom a ne zavarjanak üzemmódot (22-10. - 5-30) és eddig tökéletesen üzemel. Az órán is ki-be kapcsolja (gear s3 frontier). -
TODI1111
veterán
válasz
lasse001 #4957 üzenetére
Csodálkoztam volna ha működik.
Mikor megjött a note 10+, az első alkalmazások között volt amit feltettem, de sajnos csak S szériával dolgozik.
Ezt használtam én is az S10+-on, sőt azt hiszem én kombináltam először az AodNotify appal. -
TODI1111
veterán
Na, csak frissítik végre a good lock (nálunk eddig a nice lock programmal lehetett használni az alkalmazásokat) alkalmazást. Good Lock
-
TODI1111
veterán
válasz
Tibcsi68 #4867 üzenetére
Led helyett szerintem az [AodNotify] a legjobb. Akku százalék: értesítési sávot kétszer lehúzod - 3 pötty - állapotsor
-
TODI1111
veterán
válasz
delta1017 #4782 üzenetére
Melyik verzió van fent? Lehet,hogy csak a béta tesztelőknek elérhető a 3.0?
Így kellene kinéznie -
TODI1111
veterán
Akit érdekel az AodNotify már tartalmazza a magyar nyelvet. Köszönet érte Gidanonak
-
TODI1111
veterán
Már [októberben] a bétánál jeleztem, hogy bekerült ez a funkció.
-
TODI1111
veterán
Sammmobilon és samfirmmel már elérhető a januári XEH frissítés. [link]
Most már OTA is várható. -
-
TODI1111
veterán
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Nem tudom mit vársz akku időben, de nem biztos, hogy lesz annyi mint a mate 20 pro készüléké. Sajnos a huawei készülékek mindig jobbak akku időben mint a samsungok.
-
TODI1111
veterán
Itt is megnézted az engedèlyeket?
Alkalmazáskezelő - jobb felül 3 pötty - speciális hozzáférés- ismeretlen alkalmazások telepítése. Én sem szeretem a gyárit [mixplorer] vagy a [solid explorer] fájlkezelőt használom (szerintem ez a két legjobb). Mindkettőből megy a telepítés. -
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #4501 üzenetére
Azt hiszem azt csak úgy lehet ha miután betetted a hangot a notification mappába akkor az üzeneteknél megnyitod az arról a számról érkező üzenetet amihez külön hangot szeretnél. Jobb felül 3 pötty - értesítési hang. Az alapértelmezettnél pedig ugyan az mint a csengőhangnál.Beállítások-hangok és rezgés-értesítési hang.
-
TODI1111
veterán
Próbáld meg az alkalmazáskezelőben a galaxy themes alkalmazás gyorsítótárát törölni. Esetleg csinálj egy wipe cache--t. (készülék kikapcsolt állapotában bixby + hangerő fel gomb egyszerre történő megynomása és nyomva tartása, ekkor előjön a recovery menü ahol tudsz wipe cache.t csinálni.)
-
TODI1111
veterán
válasz
Mikulásbá #4384 üzenetére
A gmail alkalmazás egy nagy rakás sz@r. Egy csomó topikban olvasom, hogy nem működik rendesen.
Érdemes lehet kipróbálni az Aqua Mail alkalmazást. Évek óta használom és tökéletesen működik. A legapróbb részletekig testreszabható és még nem volt olyan problémám, hogy nem jelzett volna. A 10-es droidot is végig bétáztam az alatt is és most a végleges alatt is tökéletesen üzemel. A pro verzió kicsit drága de szokott akció lenni. -
TODI1111
veterán
Aki szeretné használni az AodNotify alkalmazást magyarul annak ajánlom a következőt.
Törölje le a készülékről majd innen töltse le a magyar nyelvű verziót. A telepítés után akinek pro verziója van annak automatikusan az lesz a magyar. -
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #4258 üzenetére
Átmeneti fájlokat, felhasználó neveket, eltárolt jelszavakat tartalmazhat.
A gyorsítótárat üríti. Az összes app gyorsítótárazott adatai eltűnnek -
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
Gondolom TMH-s készüléked van. Elméletileg ha a magyar T is kiadja a 10-es verziót és azt szintén odinnal teszed fel akkor visszaáll TMH-ra. Általában a szervízben nem szoktak kukacoskodni, hogy milyen verzió van rajta, de mivel mindig vannak tulbuzgó ifjú mindenhez értő szervizesek, ezért szóvá tehetik. Más hátrányod nem származik belőle. Azt, hogy bevállalod-e azt neked kell eldöntened.
-
TODI1111
veterán
válasz
Evil Snowman #4228 üzenetére
Telefon kikapcsolt állapotában, hangerő fel + bixby gomb nyomva tartásával érhető el a menü amit keresel.
-
TODI1111
veterán
Mivel többen kértek segítséget privátban az odin használatához, gondoltam csinálok egy kis összefoglalót.
Személy szerint én mindig azzal teszem fel a frissítéseket (évek óta) és még semmilyen problémám nem adodott belőle. A legfrisebb romot mindig SamFirm programmal töltöm le. Ezzel a programmal csak a legfrisebb romot lehet letölteni.
Odin 3.14.1
A példa egy NOTE 10+ készülékhez van (SM-N975F)
A note 10+ XEH romja OXM multi CSC-hez tartozik ami azt jelenti, hogy ha például egy XEH romra felteszünk egy DBT romot akkor is XEH marad.
A multi CSC-hez tartozó régiók:
ACR AFG AFR ATO AUT BGL BNG CAC CAM CAU CHO COO DBT DKR ECT EGY EON EUR GTO ILO INS ITV KSA LAO LUX MID MWD MXO MYM NEE NPL ORX PAK PEO PHE PHN ROM SE SE SEK SK SMP THL TPH TTT TUN TUR XEF XEH XEO XEU XEZ XFE XME XSG XSP XTC XXV
BKD BTC BTU CPW GLB LYS MM1 NZC OPS SER SIN SIO SMA STH TEL TNZ TPA VAU VNZ XFA XFV XNZ XSA
A multi CSC rom alapértelmezettje az AUT (svájc). Ez azt jelenti, hogy ha egy olyan romra tesszük rá ami nem szerepel a multi CSC ben (például egy magyar telekomos TMH) akkor automatikusan az AUT-ra fog beállni.
Kizárólag saját felelősségre használja mindenki!
Első lépésben elindítjuk a samfirm programot és letöltjük a romot.Miután letöltödött, egy zip. fájlt kapunk amit kicsomagolunk.
Ezután elindítjuk az odint és betallózuk a fájlokat
A fájlok betallózásánál a CSC-re kell figyelni. Amennyiben HOME CSC-t tallózunk be akkor minden adatunk megmarad, viszont ha a sima CSC-t akkor minden törlődik, mert factory resetet csinál.
Miután végzett az odin és home csc-t használtunk akkor ajánlott recoveryből egy wipe cache.
Nagyvonalakban ennyi. Remélem tudtam segíteni. -
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4210 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Sammobile-ról letöltött romot is odinnal kell feltenni. Onnantól nem mindegy, hogy melyik programmal töltöd le a samsung szerveréről? Amennyiben a samsung felteszi a letöltő szerverére a romot és engedélyezi, hogy a SamFirm letöltő program hozzáférjen akkor az nem hivatalos? Az odin otthoni használata hivatalos? Csak az OTA és a Smart Switch a hivatalos. Akkor mi a probléma?
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4207 üzenetére
Nekem a SamFirm is hivatalos megjelenés ugyanis a program a Samsung szervereiről tölti a romot.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4203 üzenetére
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4116 üzenetére
Igen. DBT (német) ugyan az mint a XEH. OTA is csak az van még.
[link] -
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #4053 üzenetére
Ezen miért mérgelődsz? Évről évre így működik. Először az S széria kapja meg az új főverziót majd utána a note.
-
TODI1111
veterán
XDA-n kint a béta 5 update zip.[link]
Már szalad is fel sd-kártyáról. -
TODI1111
veterán
Ha valaki hosszabb kábelt szeretne a gyárinál akkor Ezt ajánlom. Rendesen működik a gyorstöltés is vele.
-
TODI1111
veterán
válasz
telefonmágus #3911 üzenetére
Sd kártyás update. zip is elérhető.
-
TODI1111
veterán
válasz
eladogeppc #3839 üzenetére
Nem ugrik. Így van fent nekem is. A note 9-nél is így bétáztam végig. A hivatalos ota frissítési fájlt telepítés előtt kinyerik és azt lehet telepíteni először adb segítségével majd a többit SD kártyáról. A recovery menüben gyárilag szerepel is a 2 lehetőség.
apply update from adb
apply update from sd card
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest