Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • awakening87

    aktív tag

    @drr: A jól bánik az aksival dolog sok mindentől függ.
    Fényerő, processzorhasználat, wlan, bluetooth, gps, mobilnet, mennyit telefonálsz, stb.
    Olyan is van, hogy a töltöttség lemegy 20-30%-okat, aztán mikor újraindítod a telefont, "nagyobb" lesz a töltöttsége, mint volt, rom-tól függetlenül.
    Jó kérdés, hogy melyik rom neked a legmegfelelőbb. Ha ennyire aktív felhasználó vagy és még mindig Gio-zol, akkor érdemes venned egy tartalék akkut vagy egy hordozható univerzális töltőt.
    Itt a fórumon nagyon sokféle szoftvert kipróbáltunk + az xda-n is sokat olvastunk. Az egyiknek ez volt a baja, a másiknak az. (pl. instabilitás, wlan-kezelés, nem rezeg sms érkezésekor, nincs benne rendes fényképező szoftver, stb.)
    Részben ezért, részben myke01 kolléga javaslatára átalakítottam a sammobile/samfirmware.com-ról a 2012. decemberi (XXKTT, hibamentes?) magyar gyári rom-ot ext4-esre,
    illetve plusz képességekkel ruháztam fel, a legfontosabbak: előre van rootolva, a zenére kihegyezett CM7-ből áthoztam a hangszínszabályzót és a Link2SD-t is beletettem. Minimális számú alkalmazást szedtem ki belőle.
    Egyelőre csak Odin-os változat van belőle, bővebb információ itt: [#7265]

    A lengyel Maclaw-ék nagyon ígéretes CM10.1 (Jelly Bean) romja pedig a napokban jelent meg, az egyik CyanogenMod 10.1 napi változat alapján: [link]

    Az előbbi linken a hozzászólásokban többen is azt mondják, hogy stabil és hibamentes. Ha jobban bejön az Android 4.x, mint a 2.3.x, akkor próbáld ki.
    De létezik még 2.3.x-alapra épülő CyanogenMod, ez a CM7.

    @cocus007: Jaja, értelek. Attól is pöröghet nagyon a processzor az első pár alkalommal, hogy szinkronizálja a címjegyzékedet, stb.
    A Facebook, mint "főlassító": [#7187]
    a Messenger talán kevésbé az, a Viber is néha meg tudja akasztani, próbáld ki rajta zenehallgatás közben a chat-elést.
    Leginkább azokat az app-okat figyeld, amelyek a háttérben is futnak és sok erőforrást fogyasztanak (processzor + memória).
    Végülis tényleg nem sok cucc, de ha nincsenek rendesen megírva, akkor egy nem csúcskategóriás telefonon problémás lehet a futásuk.

    [ Szerkesztve ]

    SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Új hozzászólás Aktív témák