- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Nővérem odaadta a telóját anyunak (szóval SIM csere történt), de ezt írja ki mindig értesítésként:
"A rendszer jogosulatlan műveleteket észlelt. A jogosulatlan változtatások visszavonásához indítsa újra az eszközt."
Sikerült ezt már valakinek megoldania?
Előre is köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
raul560
tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném! Adott egy Core prime G360F vodás telefon. Használat közben egyszer csak kikapcsolt, és a bekapcsoláskor csak a kezdőképernyő jelenik meg, recorvery módba be tudok lépni de nem jön fel semmi aminek felkéne: [link]
Próbáltam download módban is odinnal, de re partition hibát kapok, sok romot néztem már, de egyiket sem ette meg.Minden állapotban olyan mintha lefagyna a bekapcsolás után. (Recorvery, töltés, download)
Valaki tapasztalt már ilyet? Lehet, hogy hardveres gond és az EMMC krepált be?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
Na akkor megérkezett az akku karácsony előtt picit finomabban merül a telefon most próbáltam ki 20%nál fotózni vakuval fogta kikapcsolt 0% töltőtség bekapcsoláskor na akkor nem az akku volt kirogyva itt a telefon a szar meg a szerviz háttér mocskos szervizesek semmit nem akarnak csinálni komolytalan banda. Eddig nagy samsung párti voltam befejeztem pedig S advancom 4 éve megy semmi baja eredeti akkuval hamar merül de nem dobja el így a kulcsot.
Kutya kötelességük lett volna alkatrészt cserélni vissza vinném de sajna letelt a garancia akié rosszalkodik menjen és hajtsa amíg garis. -
Pokesz007
senior tag
Ugyanaz,mint a gyári aksi. Annyi különbség,hogy itt nincs Made in China felirat,hanem Csing Csang írás. Adatok ugyanazok.
Pukkanás a hangszóróból jön?
Nekünk is csinált olyat,hogy leugrott a százalék kikapcsolt,de 2-3 szor szokta egy évbe. Kíváncsi leszek,hogy az aksi cserével megoldódik e neked.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
stifi82
aktív tag
ez jó lehet bele? jó áron van
[link] -
stifi82
aktív tag
Van valami különbség az 360, 361f akkuja között?
-
HXY
addikt
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akiknek ilyen telefonjuk van, hogy OTG adapterrel
pendrive-ot, egeret kezel a telefon?Köszönöm!
-
gam3r-x
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagyon szép állapotú Vodafonos Core Prime-om eladó, gyári Samsung tokkal. Ha érdekel, írj üzenetet. -
Stonerice
őstag
MI az a VDH rom?
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Ha SM-G361f Core prime lte T-mobilos a telcsim akkor milyen romot telepíthetek rá?
Teljesen szeretném legyalulni , ki pucolniPénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Telekom-os Core Prime, most volt nemrég egy OTA frissítés után factory reset mert úgy kerek a történet ugye. Cache partíciót is töröltem. Ezután mindent szépen feltettem (Időkép és kb. ennyi) és beállítottam újra. Most azt csinálja, hogy a gmail a mobilneten, szintén Androidos telóról, gmail-ből küldött, fotókat tartalmazó mail-ek előnézeténél soha nem tölti be a kisméretű képet és ha rábökünk, akkor a nagyot sem. Ha a letöltést választom, akkor sem történik semmi, csak megjelenik a letöltési nyíl egy pillanatra a státusz sorban.
DE ha Wifi-re kapcsolok, akkor a mobilnettel kezdeményezett csatolmány letöltések utólag is elindulnak és a mail-ekben is megjelennek a fotók kicsiben, rájuk bökve meg nagyban is.
Ez mi a túró?
Régen, a vásárláskori szoftverével ez jól működött mobilnettel is, más SAM telefonokon a családban nincs ilyen gond a gmail kliens progival. Az új szoftver és a factory reset után frissült a gmail, ezt a frissítést már eltávolítottam, de nem működik így sem.Aki használja, annak csak mobilnete van.
Van valakinek ötlete?
Köszi.
Gippazoid Novelties Inc.
-
nagy@gmx.com
tag
Az mitől van, hogy negatív színben pompázik a képernyő?
Ha újraindítom, kb. 15 mp múlva szintén negatívba vált át. -
stifi82
aktív tag
Volt a telefon szeriízben sajnos nekünk nem cseréltek alaplapot csak szoftvert frissítettek de nem az igazi . Következő lépés?
-
Pokesz007
senior tag
válasz
Marcello83 #728 üzenetére
Gondoltam bocsi
Sok sikert hozzá.
Nekem 30-assal is megfelel egyenlőre.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
-
Marcello83
tag
SM-G361F Core Prime telefont hogy lehet kinyitni, hogy elfogadjon mindenfajta SIM kártyát? XDA-n csak SM-G360-as verziókról írnak.
Samsung Galaxy S23 Ultra, Lenovo Legion 5
-
Putyin90
senior tag
Üdv! SM-G361F verziójú telefont lehet rootolni kingroottal?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Probléma a következő:
Factory reset után nem fogadja el a google accountot a készülék. Nem tudok így belépni. Egy account volt használva ezen a telón, asztalin be is tudok lépni az e-mail/jelszó párossal, de telefonon nem engedi. Kaptam SMS-ben ellenőrző kódot, de azzal sem enged tovább.Ez mitől lehet és mit lehet ellene tenni?
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Miért kellett belepiszkálni a gyári rendszerbe ami frissített vol 5...androidra.? Esetleg az is rossz volt neked ?
Milyen plusz dolgokat kaptál root dologba? Nekem xperia 8-as telefonom volt,Gyári rendszer elég lassuka volt, Rootoltam,mintha más telefon lett volna. Azóta is megy más gazdánál. Neked milyen uj dolgot hozott ennél a telónál?[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
elttiL
senior tag
Üdv. Újra eldobta a rendszert ez a teló. Mi a rákot csináljak szerintetek vele??? 1 hónap 10 napja csináltam rajta újra a rendszert.
-
elttiL
senior tag
Üdv!
Most kellene harmadszor recovery menüből legyalulni és újrarakni egy ilyen telefont. Talán ha két hete tettem meg utoljára. Mit kellene tennem, hogy ilyen ne forduljon elő? Másik rom? Root? Egyéb mókolás ötlet? A készülék független. -
1egaly
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az Eurosport player-t,és nem jelenik meg a képernyőn a "cast" ikon,mellyel átlehetni küldeni pl.Chromecastra..Hasonló gonddal találkozott már vki?Esetleg probléma+oldás??
Kösz a választ! -
lood55
tag
Hali!
Egy hét után kaptam az sms-t, hogy kész a telóm, most egy merítési cikluson vagyok túl, egyelőre takarékosan használva 3 nap üzemidőt sikerült elérnem, probléma nélkül. Nekem is megvolt a főpanel csere, remélem többet nem jön elő az akkuhiba, azt már nem cserélték, mivel egy éves elmúlt a készülék. Akinek hasonló hibája van azt tanácsolom, hogy minél hamarabb vigye szervizbe, ne várjon vele.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Édesanyámnak Samsung Core Prime 361F tipusú készüléke van Telekomos Rommal. Ha rászeretném tenni a független Rom-ot (Felesleges appok miatt) mire kell figyelnem?
-
lood55
tag
válasz
cintula187 #706 üzenetére
Néhány hsz.-el ezelőtt írtam, hogy az akksi gyakran eldobja magát, lemerül teljesen, úgy hogy csak töltőről indul, mindezt úgy hogy a teló 20-50% közötti értéket ír ki. Kb. fél éve volt már emiatt szervizben (akkor volt érintőpanel, hátlap, akksi csere), most megint előjött, kb. 2-3 hetente jön ki a hiba, de borzasztóan idegesítő, hogy nem tudom mikor merül le.
-
hampidampi
őstag
A kedvedért beraktam neked a Google fordítóba:
Kibontása (unzip) a firmware fájlt
Letölteni Odin v3.11.1
Kibontása Odin ZIP fájl
Megnyitása Odin v3.11.1
Reboot telefon Download Mode (tartsa Home + Power + hangerő le gombokat)
Csatlakoztassa a telefon, és várjon, amíg nem kap egy kék jel Odin
Adjuk hozzá a firmware fájlt AP / PDA
Győződjön meg róla, újra partíció nem jelölte
Kattintson a Start gombra, hátradőlni és várni pár percetEzt még magyarként is megértem.
-
lood55
tag
Update: Megint szervizben a teló, most közvetlen Samsung márkaszervizbe vittem, itt azt mondták, hogy 2 év a gari minden szolgáltatónál vásárolt telefonra. Remélem így fizetés nélkül megúszom.
Mondták, hogy valószínűleg akkumulátorhibás és kerdezték, hogy volt-e formázva az akksi első töltéskor? Tudtommal litium-ion akksikat nem kell formázni, nem is értem, honnan jött ez. Egy lényeges pont, hogy ne merítsük őket túl, ami szerintem megint nem a felhasználó felelőssége, hanem a szoftveré, ami megakadályozza pl.: kikapcsol, nem engedi bekapcsolni stb...
Mit gondoltok erről? -
stifi82
aktív tag
válasz
hampidampi #703 üzenetére
Köszi Te kisokos de nem értek angolul én magyar vagyok!
Amúgy nagyolom azt a majdnem 2gb adatot az mind ha felmegy a telóra mi marad? Vagy a vodafon cuccai foglalnak annyit -
hampidampi
őstag
Hát, ha letöltéskor el is olvastad volna mi van odaírva, nem kérdezgetnél ilyeneket.
Akkor bemásolom a letöltési oldalon szereplő rövid és egyszerű útmutatót neked is:Instructions
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.11.1
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.11.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes -
szemesi69
addikt
Igen az odinba, itt már linkeltem, hogyan kell [link]
Az ODIN / AP részébe betallózod, igy ahogy van: G361FXXU1APK1_G361FVFG1APK1_G361FXXU1APL1_HOME.tar.md5
A repartítion NE legyen bepipálva, csak az autoreboot, és a reset tuime.Olvasd át rendesen, mert ha elrontod és tégla lesz, nem vállalok felelőséget
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
cintula187
addikt
Párom ilyen telója mondjuk már a kezdetek óta is de most még lassabban hajlandó tölteni. Többféle kábel, töltő párossal, gyárival is. A 2014-es A5 -nél órákkal lassabban tölt fel, pedig csak 300Mh a különbség akkuban.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak újdonsága házon belül állít ellenfelet az Ace 4-nek. Nincs AMOLED panel, maradt viszont a Snapdragon 410 SoC és a jó üzemidő, és lett távolságérzékelő szenzor.
- Milyen videókártyát?
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- NBA és kosárlabda topic
- Mini PC
- Kriptovaluták és az adózás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok