Hirdetés

Samsung Galaxy Core Prime - már nem lehet vezéregyéniség

Bevezető, tartozékok

Tavaly év végén még az a hír borzolta a kedélyeket, hogy a Samsung az idei esztendőre jelentős változásokat tervez, így legalább húsz százalékkal kevesebb típusú mobilkészüléket fognak piacra dobni. A befektetők ugyanis nagyon nem voltak elégedettek a teljesítménnyel, főleg Kínában kapott nagy pofont a dél-koreai vállalat, ahol harmadával csökkent a piaci részesedésük, és nem csak az Apple, hanem már a Xiaomi is megelőzte őket. A Samsung éppen ezért nagy elánnal vágott neki 2015-nek, és bár mind az S6, mind pedig az S6 edge remekbe szabott készülék, ezek a mobilok sem fogynak úgy, ahogy azt előzetesen várni lehetett volna.

Samsung Galaxy Core Prime kézben tartva
[+]

Valami jel azért mutatkozik azért a változásokra, mivel a termékeket sokkal jobban kategorizálta a Samsung; amíg a Note és az S a csúcs-, az A pedig a közép-felső, addig a J az alsó kategóriás eszközöket jelöli. Ettől persze más modelltípusok is kaptak utódot (csak nem bírták ki, hogy ne legyen telefonáradat idén is), gondoljunk csak a szolgáltatói kínálatban rendkívül közkedveltnek számító Ace 4-re. A Core sorozat viszont eddig abszolút a belépő szintű szerkezeteket foglalta magában, melynek első tagja bő két évvel ezelőtt jelent meg, majd számos verzió illetve folytatás is piacra került. Tesztalanyunk, a Galaxy Core Prime már nevével is sejteti, hogy az eddigieknél magasabbra emeli a lécet, kapott egy jó hardvert, ám házon belül állít ellenfelet az előbb említett Ace 4-nek, pedig igazán lényeges különbség tényleg nincs a két masina között.

Samsung Galaxy Core Prime felső része
[+]

Ugyan mi nem a végleges körítéssel kaptuk a mobilt, az interneten több kicsomagoló videó is fellelhető, így azért bőven akad információ a csomagolásról és annak tartalmáról. A fehér szelencének fedelén egy fotót láthatunk a készülékről, felette pedig a gyártónak és magának a telefonnak a neve látható. Belül több minden található, felül nézhetünk farkasszemet a Core Prime-mal, alatta pedig egy használati útmutatóra, egy microUSB kábelre, egy töltőfejre, valamint egy kicsit olcsó hatású, normál kialakítású headsetre bukkanhatunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés