- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
Piszkosul tetszik külsőre ez a telefon, csak a kijelző felbontását keveslem, emiatt nem váltanék S4-ről.
Reméljük most már ezt a dizájnt fogja követni a Samsung. -
Márko88
aktív tag
S4 is àllìtólag fémkeretű volt. Bàr sztem nem. Jó telefon volt, rövid ideig volt meg, de kicsit unalmas.
-
Gergőke88
addikt
Végre egy értelmes telefon a Samsungtól.
Szolgáltatós árakra kíváncsi leszek. -
SX Wave
aktív tag
Az Alpha csak az első fecske. Jönnek a teljesen fémházas (pontosabban fém hátlapos) és fémkeretes közép kategóriás telefonok féléven belül.
-
Dexar007
veterán
Ez egy szar.
-
w333
félisten
Király kis telefon ...a Z3C is nagyon jó lesz, viszont a Galaxy Alpha kamerában nagyon ütni fogja Link
-
kovy79
őstag
Anyám borogass... A cikkíró külföldi és google translator-rel írta a tesztet? Én a második oldal első bekezdésének végéig olvastam az írást. Azt hittem, az elektronikus újságírásban már nincs lejjebb. Tévedtem...
-
David75
őstag
Ezért lett csak 4 millió előrendelve, és ezért volt használhatatlan az ee és az o2 oldala is mikor pár napja meg akartam lesni az árakat. Ha a mobilarena olvasói is az iphone6-ot emelnék ki legjobbnak akkor biztos 6 milliós előrendelés lett volna JA VÁRJ.
Jó telefon lett az alpha. de ez a hasonlítgatás szánalmas.
Amúgy az alpha-nak hogy alakulnak az előrendelési számai?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Nekem nagyon tetszik a kis gép. -
culas25
tag
Nem semmi ez a telefon. Úgy néz ki kezd megkomolyodni a samsung
Talán a vízállóság hiánya az egyetlen fájó pont, szerintem a HD felbontás teljesen elég. Engem egy apró megakadás jobban zavarna, mint egy alig észrevehetően felderengő pixel
-
Steve1207
veterán
Nahát, a Samu tud szép telefont csinálni és erre eddig kellett várni?
HD kijelző elég oda (bár nekem szúrná a szemem tuti), de egyedül a kamera gáz szerintem (nem rossz, de itt többet várna az ember), a többi nagyon összhangban van.
(#73) VIPowER: ez amúgy csak azért van, mert már láttunk telefontól jobbat és onnantól az a mérce
Engem is megtréfál, de nézz régebbi teszteket, az istenített telóknál is az mondod most, hogy "ez meg mi??"
-
vicze
félisten
válasz
#79563158 #42 üzenetére
Ez van mindent az Apple talált fel, az okos telefont, a tabletet, az okosórát, a négyzetet...
De hogy megvédjem a cikkírót, az UI nem a Metro féle csempés irányba ment el mint pl. tableten a MagazinUX Samsungnál, hanem ismét inkább valamennyire az Apple felé, kicsit belekeverve az MS stílusából. Mivel WP nincs ikon így nem tudod azt mondani, hogy flat ikonok onnan vannak.
-
prolad
addikt
Nem szeretem a Samsungot,de ez jól sikerült,méltó ellenfele a sony kompaktjainak.
-
vicze
félisten
"MTK uj 8 magos is veri meg a Huwey vagy mi Silicon is elverte."
Ezt viccnek szántad?
Az Exynos amire gondoltál meg 5433, ha legalább egy minimálisan utána járnál, akkor nem "leoltós" lenne a stílusom, de így hogy összevissza irkálsz hülyeségeket milyen legyen?Nagyon remélem, hogy a pontvadászok észreveszik azt az ici-pici különbséget, hogy az Antutu neve után a 4.x -> 5.x-re cserélődött... Két új teszt került bele és a 3D teszt teljesen lecserélődött. Illetve a pontszámnál még erősen bejátszik, hogy 720p a kijelző a többi 1080p ellenében, 5.0-ben ez még többet jelent az új teszt miatt.
-
VIPowER
őstag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Szerintem pocsék a képek minősége. Vagy csak nekem tűnik annak?
-
-
VIPowER
őstag
A kamerának a képminőségét a kedves tesztelő tényleg jónak látja, vagy a samuról nem szabad "csúnya" dolgokat írni?
-
rizso
addikt
Nem lett ez rossz, sőt, mondhatni egész kellemes készülék. Viszont az akksival spórolni olyan indokkal, hogy takarékos az egész cucc, simán kibírja így is az egy napot...tehettek volna bele nagyobbat, és akkor megvan a 2-3. Microsd hiánya is fájó lehet, de legalább itt nem 10GB szabadon használható háttértárat kap a vásárló. Kamera nem olyan rossz, de az elkészült képek valamiért mégsem az igaziak (főleg a HDR). Az i-re a pontot az iPhone-hoz viszonyított ár teszi fel: valószínűleg olcsóbb lesz az iPhone 6-nál? Woooow! Iszonyat beteg árazásuk van az Apple telefonjainak, és sajnos sok gyártó úgy érzi, hogy fel kell hozzá zárkózni.
Szóval szép meg jó telefon lehet az Alpha, de fém oldalkeretet olcsóbban is lehet kapni.
-
EndR
tag
Ennyi helyesírási hibát egy cikkben... Most még az átlagnál is több...
Nem lehetne publikálás előtt ezt ellenőrizni?
Elképesztően zavaró ez egy olyan helyen, ahol az írás a fő profil! -
dreamdancer
őstag
Az első Samsung-mobil evör, amir valóban tetszik, inkább ez kéne, mint az S5 vagy Note 4.
Kisebb reszelés még ráférne (teljesen fém ház, RGB mátrixos kijelző, erősebb akku), de így is jó az irány. (Momdjuk az iPhone-vásárlókat ezzel se fogják átcsábítani, de ez már más kérdés.)
-
kolosanyi
veterán
Jó cucc lett.
-
Hadrian
tag
Aligha a gyártási nehézségek, sokkal inkább tudatos döntés lehetett a Samsungtól az androidos világban a középkategóriában általános, viszont az új kompakt csúcskategóriára jellemző felbontás.
Ami az egyikben jellemző a másikban meg általános, arról minek kell ilyen szép körmondatot írni?
-
Simi87
senior tag
-
fogy az az s5 azért, elég csak az itteni témát megnézni, hogy sok korábbi s4 tulaj ott lakik már egy ideje, és ez csak egy fórum egyik témája...
ismerősi körben, főként szolgáltatós (telekom) s5-ök vannak.
kérdeztek többen is ismerősök az alpha kapcsán, mert volt s4-em - most meg iphone 5s van, és az alpha iphone ellenfélnek készült -, hátha megint samsung irányban nézelődöm, de én s4 után sem váltanék rá, és sokan azonos véleményen voltak, samsungnál maradva is s5 vagy note 3/4 kellene nekik inkább. -
b4zsi-
őstag
Ezen az UI változtathatnak bármennyit és egyszerűsíthetik szerintem még mindig ronda az ikonok és a menü külön-külön és együtt is.
-
callmeakos
veterán
Szerintem a legjobb Samsung telefon jelenleg. Vicces, de szerintem rendesen körberöhögi mind a Galaxy S4et, mind az S5öt. Ideális kijelzőméret, talán már indokolatlanul is brutál hardver, penge adatkommunikációs képességek, vállalható kamera, és ráadásul faszán is néz ki. Csorog is a nyálam rendesen. Remélem 1 év múlva beáll majd az ára egy olyan szintre, hogy nekem is elérhető legyen, mert évek óta ez az első Samsung telefont aminél elkapott a MUST HAVE! érzés.
-
Gzolo
senior tag
Akár még reális is lehet, a konkurencia Z3C sem kezd olcsóbban a független piacon, na majd talán a szolgáltatók...
-
Simi87
senior tag
Szerintem kifejezetten kis hazánkra nincsenek eladási adatai a Samsung-nak. Én azt látom, hogy nálam, és a többieknél sem megy nagyon az S5. Valószínüleg szolgáltatóknál sem, mert a tartozékok sem nagyon fogynak, szemben az S4-el. Az Alpha-ról már érdeklődnek, nekem még nincs, árat sem tudok mondani, de ennyiért nem fog menni. Ha a szokásos tendenciát nézzük, akkor pár hét alatt esik annyit az ára, hogy eladható lesz.
-
zsigus
őstag
"és az új, 20 nanométeres Exynos rendszerchipnek hála a sebesség hibátlan a felületkezeléstől a böngészésen át a legdurvább játékokig,"
Troll ON: És festeni, galvanizálni, vagy homokszórni tud e? Ezt nem részletezi a cikk.
Maga a telefon pedig nem rossz...
-
Dottore
addikt
A "flat" az inkább Windows (pontosabban itt még a Nokia Microsoft páros) . Metro UI-nak lehet köszönni. Utána mozdult el ebbe az irányba a Google, majd pedig az iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest