- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
NapPali159
csendes tag
az utolsó mondat pedig azt jelenti.
While concurrent voice and data service over two independent SIMs would be nice it is at least good to see that incoming calls and SMS messages on SIM2 are not missed because the smartphone is busy transferring data via SIM1.Saját fordításomban.
Két független SIM lenne jó, de legalább jó lenne nem lemaradni a bejövő sms ekről és hívásokról mert a sim1 az adatvitellel van elfoglalva.[ Szerkesztve ]
-
NapPali159
csendes tag
itt is modeart verzióját támasztják alá:
http://mobilesociety.typepad.com/mobile_life/2012/05/the-samsung-galaxy-y-duos-6102-dual-sim-and-android-part-2-internet-connectivity.html -
Teasüti
nagyúr
Nem, de ha nem indul el ezen az úton, most lehet Android sem lenne, meg úgy általában a full face érintő kijelző is váratott volna még magára pár évet. Nem azt mondom, hogy az IOS 1 király volt, azt mondom, h az volt az első ilyen irányzatú telefon.
(#79) quailstorm
Tisztában vagyok az első szifon képességeivel, akkoriban terjedt az a 9gag (?) fikázás, hogy egy darab kővel hasonlították pro/kontra.Ha már C5-03 szóba került, bnőmnek ilyen van, nekem Ace Cyanogen-nel. Az a Nokia egy fapados szar, még a rendszert se lehet normálisan testre szabni, a virtuális billentyűzettől hányok, ésatöbbi ésatöbbi.
Majd ha kicserélhetem a fél rendszert nekem tetszőre, akkor fog érni vmit.[ Szerkesztve ]
-
modeart
tag
Bocs, de én ilyen prioritást nem ismerek. Két simes megoldásnál az élvez prioritást, melyik kártyát használod. Tökmindegy, mire, gsm hívásra vagy adatkapcsolatra. Tudom, tapasztalom.
Ugyanis egy antenna van, amelyik alapból váltogat a két hálózat között, mikroszekundumonként, így úgy tűnik mintha mindkét kártya egyszerre lenne a hálózaton és hívás fogadásakor ez a "váltogatás" fel sem tűnik.
Viszont ha az egyik kártyát aktívan használod (beszélsz vagy netezel) akkor teljes mértékben kisajátítja az antennát, ilyenkor a másik kártya teljesen inaktív (egy külső hívó fél "a hívott szám nem elérhető" hálózati üzenetet kapja ha a másik kártyát hívja).
Úgyanígy van az adatkapcsolatnál, ha az egyik simen netezel, az bizony használja az antennát, következésképp nem vagy elérhető a másik simen.Baromian nem egyszerű ez, ezért is lenne olyan fontos hogy ezt kivesézzék a mobilarénás srácok a tesztben, hogy mindenki tisztában legyen, hogy mit tud ez a telefon és mit nem.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Amíg egy 120-180 ezer forintos telefonnak gondot okoz a skype, böngésző, office, háttérben futó játék váltogatása, mert sorban bezárja azt ami nem érhető el, vagy el sem indítja a másikat, addig kifejezetten érdekel mit szúrtak el a fejlesztésnél. És az androidnál olyan ügyesek voltak hogy ebből kiút sincs. Ettől függetlenül könnyen megoldották a multi platform dolgot, csak aki már használt maemo-t meegot, neadjisten symbiant huzamosabb ideig ilyen módon, az nem érti hogy miért kell mindig mindent bezárni, meg hogy egy rendszer miért eszik 600MB~700MB-ot boot után(S2ICS~Smartq t20ICS). 256mb RAM mal meg GB alatt egyáltalán nincs háttérbe tett alkalmazás. Gyakorlatilag azonnal killeli.
Ilyenkor nem értem a degradálást. Ja hogy nem volt hype, marketing, voltak komolyabb hibák, és rosszul volt ütemezve az egész linuxos történet? Attól még az N95-2 alázza az S2-t multitaskban. Igen az ARMv6-os proci multithread nélkül, az ARMv7-es kétmagosat. Mielőtt kérdezed teszteltem, igaz olyan mértékben nem feltétlen ésszerű sok appot futtatni.(és akkor nem beszéltünk a linuxról) de ez lényegtelen, a droidot évekig nem lehet még kikerülni, csak már most kezdi elérni a VM korlátait. Teljesen laikus felhasználónak tökéletes azzal egyetértek, csak helyenként kényelmetlen, és az ártól független.
(#73) Teasüt: S60V1-et hasonlítani a mai telefonokhoz, ehh... Azért azt meg kell hagyni a maga korában kiváló hardverhasználata volt, node armv4-en. Ahhoz képest a monte erőmű.
A java-t felejteni kell, a symbian java-ja gyatra, és lassú. Viszont én eddig mindent találtam ami kellett, kivéve AC-3mat kezelő videolejátszót. A legjobban a FLAC lejátszón lepődtem meg, nagyon jól szól.
Sajnos az appok nagyon szét vannak szórva a neten, kb mint a winMO appjai. De jó oldalakon mint pl noeman, lehet találni egész sokmindent. Namég SFTP-t nem találtam, majd még keresek.
S60v3 ban elég jó a beépített határidőnapló, nekem bőven elég. De szerintem neked is elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
zord01
senior tag
"a 6700-ádra pl. hívásszűrő alkalmazást soha nem fogsz tenni"
Mostanáig azt se tudtam, hogy van ilyen, tehát láthatod mennyire fontos nekem.[ Szerkesztve ]
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
modeart
tag
-
Legendd
senior tag
-
JR.CSé
senior tag
Valóban érdekes egy két modell értékelése.
Maga a teló rendben van szerintem hozza a szintet. Ennyiért valóban nem éppen egy best buy. De akinek erre van szüksége azt úgysem fogja eltántorítani az árcimke a vásárlástól.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest