Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beadzo
csendes tag
válasz
tghwinner #5006 üzenetére
Az utolsó frissítésig nekem se volt gondom a melegedéssel, merüléssel. Általában 2 napot kibírt 2 kártyával is. A frissítés után a melegedés anmyira nem is tűnt fel, inkább az éjszakai merülés lett szembetűnő, pedig a wifi és a mobilnet is ki volt kapcsolva.
Amúgy kicsit vicces, hogy a #4967 hsz-omban pont én írtam, hogy semmi baja az akkunak. Aztán mégiscsak lett baja. -
beadzo
csendes tag
Tegnap reggel megadta magát az A8-am. Az esti 50%-ról reggelre lement 5%-ra, felraktam tölteni, és ekkor kezdődött a bootloop. Szervizben annyit mondott a srác, hogy valószínűleg zárlatos lett az akku, és ez hazavágta az alaplapot. Ennyit a megkímélt, karcmentes telefonról.
-
beadzo
csendes tag
válasz
bringasisti #4977 üzenetére
Más (Sony) telefonból kiindulva én 15 ezer környékére tenném az akku cseréjét, de biztosat nem tudok mondani.
A telefon cseréjén elgondolkodtam én is, de nekem egyedül a Sony Xperia 5 II jöhetne szóba, annak az àrával meg úgy vagyok, hogy az A8 is teszi rendben a dolgát, minden igényemet kielégítve. Akkor meg minek újat venni? -
beadzo
csendes tag
TMH-ra megjött a novemberi frissítés (ha érint/érdekel még valakit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged