- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmtTom
aktív tag
Ez és Nokia 8 között dilemmázok. Ennek van plusz egy SD bővítés a nokia meg erősebb.... Nem tudom
-
zmtTom
aktív tag
Nem tudom mi lett a vége, szóval ha bemegyek az edigitalba és veszek egy ilyen készüléket végül is dual standy vagy dual active a telefon? Mert erre is meg arra is mondták.
-
zmtTom
aktív tag
Sajnos még sehogy. Azért vártam hátha valaki tud itt véleményt mondani illetve a kérdésemre válaszolni mert akkor vennék egyet. De addig nem merek bele vágni. De ha esetleg valaki segít vagyis felajánlja hogy kipróbálhatom akkor viszek SIM kártyát és megnézzük. Én úgy gondolom ez fontos információ lenne azok számára akik a két kártya miatt akarnak valamilyen telefont valasztani. Mert pl az LG G4 dual simes akkor is jelzi hogy a kikapcsolt kártyára jött a hívás ha a másikra át van irányítva. Így nincs az hogy vissza hívasnál össze keverem a céges és privát hívásokat.
-
zmtTom
aktív tag
Használja valaki 2 simmel? Ha igen, akkor meg van vele elégedve?
HA át van irányítva egyik kártya a másikra akkor jelzi hogy melyikre jött a hívás úgy mint az LG vagy csak simán az aktívra írja hogy nem fogadott hívás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest