Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
castiels
üzenetére
Igazából Huawei -ből az első szériáktól kezdve elég sok volt. Középső kategóriából rengeteg, illetve felsőből az összes, kivéve a 20 -as széria. Különlegesebb darabok is, mint a W széria. Sok-sok év Huawei után elég volt, nagyon meguntam.
Egyedül a P20 Lite volt nálam néhány napig. Mélyebb, rendszeres használatból eredő tapasztalatom nincs vele.
Barátnőmnek nézegettem, nála is P9 Lite -ot váltana. Elsősorban Xiaomi és Huawei vonalon néztünk neki vérfrissítést. Én inkább a Redmi Note 7 -et szerettem volna megvárni, de neki az már túl nagy. Úgy döntöttünk várunk a P30 Lite -ig, de szerintem az is nőni fog.
Samsung -ból én csak felső kategóriás cuccokat vettem. Abból is nekem inkább a Note széria. Illetve ott meg is áll nálam a márka.
Ezzel az A7 -tel tettem egy próbát a lejjebbi kategóriába és végülis azt mondhatom, hogy nem bántam meg.
Engem kicsit a szoftveres zártság zavar, de most már Huawei -nél is csak fizetősen lehet megoldani a bootloader nyitást. Ez persze nem mindenkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Outlook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest