- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Ahogy elnézem elég sok probléma merül fel ezzel a 6-os droiddal, nekem A3-am van, msot szemezgetek hogy feltegyem-e, mert láttam videókat róla, de annyira nem nagyon tetszik a kinézete, meg ha ennyi probléma van vele. Arra gondolt már valaki hogy visszateszi rá a Lolit?
-
Humbucker
senior tag
Kár hogy ilyen szögletes, kocka ez a telefon
-
Humbucker
senior tag
Két teló között hezitálok, az egyik ez a másik meg a J5 2016. Elvileg hardverileg ugyanaz a két teló, az egyetlen ami kicsit eltántorít hogy hatalmasnak tűnik a J5 2016.
Kinek mi a véleménye? -
Humbucker
senior tag
Erről a sima A5-ösről hol találok neten drop testet?Mindenhol csak a 2016-ost tesztelik
-
Humbucker
senior tag
Jól bírja ez a telefon az eséseket?Volt akinek betört már a kijelzője?
-
Humbucker
senior tag
az A5-ön belehet állítani a kezdőképernyőt olyanra mint ami az S4-nek, S5-nek is van?
-
Humbucker
senior tag
Ahogy nézem tényleg elég jól összerakták ezt
-
Humbucker
senior tag
válasz
chris-v #2840 üzenetére
Kipróbáltam media marktba, jól pörög, netezni nem tudtam rajta. Mindig is tetszett a Samsung menüje. igaz sajnos kicsit szögletesre sikeredett ez a teló ami annyira nem nyerte el a tetszésemet, de ahogy olvasom hardverileg teljesen rendben van. A fotók jók amiket készít?
-
Humbucker
senior tag
Netezésre milyen?Jól pörög, vagy inkább mást nézegessek?
-
Humbucker
senior tag
gyors is, nem szokott laggolni, lefagyni?
-
Humbucker
senior tag
Bírja a strapát ez a teló?Azt hallottam nem laggol, nem fagy. De a kijelző milyen?Volt már aki betörte?Ez Gorilla Glass amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged