- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaserLord
csendes tag
válasz
Humbucker #3145 üzenetére
Hivatalosan nem tudod visszarakni az 5-öst. Erre a frissítéskor is külön figyelmeztet, hogy nincs visszaút...
Ha mégis frissítesz, első dolog a gyári visszaállítás, különben lesznek meglepetések... Nekem a korábbi bő 2 napos üzemidő lecsökkent 10-12 órára.
Clean install és factory reset után viszont szépen megy. csak hát vissza kell pakolni mindent egyesével. -
chris-v
senior tag
-
chris-v
senior tag
válasz
Humbucker #2842 üzenetére
Ha van elég fény, akkor szép képeket lehet vele lőni, viszont ha kicsit sötétebb van mint kellene, akkor erősen romlik a minőség.
Ezt pl pár hete fotóztam verőfényes napsütésben biciklizés közbenPano
Esküszöm az enyém nem laggol, semmilyen animáció vagy átfedésnél. Kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól, akkor össze lehetne hasonlítani a telefonokat. Kíváncsi lennék, hogy ugyan az, ugyan ott megakasztja-e, vagy mi a gond. -
Pano
addikt
válasz
Humbucker #2835 üzenetére
Az animációk van, hogy belaggolnak.
Sajnos ezt a "nem laggol" maszlagot én is benyeltem itt, azért írom hogy ne csalódj mint én (nem laggol annyira, mitn bármelyik másik teló, de igenis van h megakadnak és darabosak az animációk/átfedések!).
Kikapcsoltam inkább.
Természetesen a legjobb droidos telefonom, ami volt, de azért sajnos az android betegségei ennek is megvannak.
Fagyni szerencsére nem fagy. -
chris-v
senior tag
válasz
Humbucker #2839 üzenetére
"Jól pörög", nem akad, mint már leírták, nem szaggat, gyors. vékony és mutatós telefon, szép a képe, jók a színek.
De ha bemész valamelyik media markt-ba, vagy valamelyik szolgáltatóhoz, ahol árulnak a5-öt, akkor ott meg tudod nézni, és el tudod dönteni, hogy megfelelő-e a sebesség számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged