- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
ozeviktor92 #3350 üzenetére
Reggel 7-kor leveszem a töltőről és este 23-kor 10%-al teszem fel.
Céges kártya van benne, nagyon sok hívás van napközben, ha nem gép előtt vagyok akkor emailt olvasok (Airwatch-ez nagyon eszi az akksit) , utazás közben vagy kaja közben pedig egy kis insta, fb, viber, néhány friss hír olvasás, munkába menet és haza (20-20 perc) zenét hallgatok rajta. Napi 10-14 órát órát wifin lóg, ha olyan helyen vagyok. Persze néha van olyan, hogy munkában rá kell töltenem. Hetente egyszer ki és bekapcs. Ha valami érthetetlen oknál fogva drasztikusan merül az akksi akkor megnézem melyik apphoz van frissítés és felteszem azokat, hátha az előző verzióban egy bug miatt pörög a háttérben valami. -
gonger
senior tag
válasz
ozeviktor92 #3345 üzenetére
Lehet benne valami. Nekem garis időszakban cserélték a hátlapot, és a keretet. (lepattogzott a festék egy helyen és még kvázi új volt a telefon)
Nagyon nehezen nyomtam le a torkukon, hogy a samsung vállalja a javítás költségét, és végül elmondta a szervizes, hogy azért mentek bele nehezen, mert a kijelző bele van ragasztva és nem tudják kiszedni anélkül, hogy ne sérüljön.
Amúgy minek cserélnéd az akksit? Én naponta töltöm és éjszakára is töltőn hagyom, de 2,5 év óta nem nagyon veszek észre változást az akkuidőben. -
draco31
veterán
válasz
ozeviktor92 #3347 üzenetére
Ilyeneket nem tudok, sógornak van ilyene. Nekem más márka van, azzal laza ügy a 7 óra kijelző.
-
draco31
veterán
válasz
ozeviktor92 #3345 üzenetére
Néztem videót róla, szerintem nem tragédia az akku csere, csak oda kell figyelni. Samsung szerviz mit mond?
-
chris-v
senior tag
válasz
ozeviktor92 #3342 üzenetére
Mindenki itt van, csak a hiba nincs meg
Egyébként én sose várom meg, hogy 15-20% alá menjen a töltöttség, szóval nem tudok nyilatkozni a hibáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest