- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #554 üzenetére
Én fémmel dolgozom(néha aluminiummal, savállóval, stb. ),de az a fehér valami az nem fém, az biztos! (Ja és dolgoztam annak idején műanyaggyártó cégnél is pár évet, tehát már láttam olyat…)
Ettől függetlenül semmi bajom az A5-tel, csak annyira hangoztatják, hogy teljesen fém házat kapott… -
törölt tag
válasz
maximilian4 #522 üzenetére
Lollipophoz a Google csinált kamera API-t ha jól tudom, 5.0-ás frissítés után sem lesz megoldott mondjuk egy Camera FV-5-tel hogy ilyesmiket állítson az ember? Nokia megcsinálhatná ide is a kamera alkalmazását, úgy látom itt is hiány egy jól kalibrálható, jól kezelhető app.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #510 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nagyon komoly kép! Oppo R5 a telefon? Vagy droid fronton melyik gyártó írta meg ezekhez az api-t?
-
szabi820
tag
válasz
maximilian4 #519 üzenetére
-
szilva01
őstag
válasz
maximilian4 #510 üzenetére
Szép kép.
-
szabi820
tag
válasz
maximilian4 #513 üzenetére
-
ancsako
tag
válasz
maximilian4 #393 üzenetére
Köszi, tudom. Ám a kijelzőn akárhogy nézem is, szemmel látható különbség nincs. De igazad van, a tény az tény!
-
GeryFlash
veterán
válasz
maximilian4 #147 üzenetére
A multitaskinngal én sem értek teljesen egyet a kollégával, szerintem 2Gb-on azzal talán nincs gond, bár a touchwiz csodákra képes, ettől függetlenül 130-ért s410-et olyan szinten pofátlanság adni amire kevés példát tudnék mondani.
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #147 üzenetére
Nem a teló kinezetevel tudásával van problémám. Meg tetszik is. Csak ezért az árért ez kevés.
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #145 üzenetére
Bizony személyesen. És S4 el szemben. Legközelebb levideozom neked és elküldöm privibe ha nem gond. Valós multitaskingrol beszélek. Amikor pl a youtub videót kirakok háttérbe és szól! Úgy hogy kb meg 4masik cucc fut. És ezt 2giga rammal, nem 3 meg 4el.
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #141 üzenetére
Nem nem volt, de csak ha a multitasking képességeket nézem, már elverzett a Samu. Amúgy meg pont nem érdekel mit hiszel el.
-
hemaka
nagyúr
válasz
maximilian4 #98 üzenetére
90k es 1.5GB RAM az A3.
-
JoeYi
őstag
válasz
na akkor ezt az árazás dolgot meglátjuk.
Az 1GB ram engem nem rémít, S2-ben is annyi van és nincs vele gondom. Touchwiz meg pl engem nem érdekel, nálam alapból felkerül a go launcher.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Pont akartam mondani, ott a pont!
-
AS
félisten
válasz
maximilian4 #88 üzenetére
A7 vajon menyi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest