- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
De hát az Android Linuxos operációs rendszer telefonra...
No, az én sem szeretem, ha nem tudom, mit miért tesz egy eszköz és hova. Rögtön az jut eszembe, hogy vajon miért dugdossák előlem a saját adataimat (és még hova). Ahogy pl. winben megadják az alapkönyvtárakat, és rögtön nem kell egy behatolónak keresgélnie, hol milyen cuccaim vannak, ha nem rakom azokat eleve máshova, csak akkor meg használhatatlanok az alapkönyvtárak (és rengeteg program csakazértis pl. Dokumentumokba pakol), meg teleszarják a rendszermeghajtót, stb. Ha pedig nem tudod, mit hol találsz, máris hívhatsz szervizt jó pénzért. Semmi nem történik véletlenül.
Sajnos a Xiaomival megtanultam, hogy még a mostani, bugos és sok helyütt illogikus Samsung rendszer is jobb a többinél. Jó öreg S8-on minden pöpecül működött. Amúgy pár Xiaomi megoldást átvehetnének, de ha azzal a hibák száma is 30*-osára ugrana, akkor inkább ne.Kötike: Én előtte. De ha nem olvasná, felviheted még egyszer.
-
mrbego
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest