Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
A kapásból, olvasatlanul bedobott értelmetlen "segítség" nem segítség.
"miért érdemes napközben megfelelő körülmények között töltőn hagyni este még miérr nem." Én ebben nem hiszek, ez szerintem ettől sokkal bonyolultabb. De nem szeretnék egy újabb kisregényt olvasni "akku optimalizálás felsőfokon" témakörben, egyszerűen nem érdekel. Egyszer sem volt éjszaka töltőn a telefonom. Amikor feltöltött, egyből levettem. Oszt' gyengül, evvan.
Nem vagyok akkuszorongó, ha tönkremegy, cseréltetem. A robogómban télen, nyáron benne van az akku. Biztos neki nem állok kibogarászni belőle... és 7 éve van benne. Imádom a zseniális tanácsokat, télire vedd ki belőle. Az jobb lesz, ha az akku 1 évvel tovább bírja, viszont szétbarmolok minden vezetéket a környékén a szűk hely miatt? Úgyhogy én köszönöm szépen, nem kérek az akkuféltésből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Nem vagyok akkuszorongó, ha tönkremegy, cseréltetem. A robogómban télen, nyáron benne van az akku. Biztos neki nem állok kibogarászni belőle... és 7 éve van benne. Imádom a zseniális tanácsokat, télire vedd ki belőle. Az jobb lesz, ha az akku 1 évvel tovább bírja, viszont szétbarmolok minden vezetéket a környékén a szűk hely miatt? Úgyhogy én köszönöm szépen, nem kérek az akkuféltésből.
Dr Bubo