Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
xZer0kidx #849 üzenetére
Örülök hogy tetszik én még old school vagyok.
Az elmúlt 1 év kalandjai:
https://endlesstechspot.blogspot.com/2020/02/redmi-note-8t-vs-redmi-note-8-pro.html
https://endlesstechspot.blogspot.com/2020/04/samsung-galaxy-a51-szubjektiv-teszt.html
https://endlesstechspot.blogspot.com/2020/05/galaxy-a51-miert-adtam-el-redmi-note-8.html
https://endlesstechspot.blogspot.com/2020/11/samsung-oneui-25-bemutato-a51.html -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Namelesske #848 üzenetére
Oooo, így már értem
Kicsit furcsa is volt, hogy létezik olyan cikk ami ilyen terjedelemben foglalkozik a telefonunkkal. Ez nagyon ritka, köszönet érte. Sajnos a Sammobilon sem találok (sok) hasonló cikkeket pedig szívesen olvasnám. Itt az MA-n is hiányzik, mert lassan a Pcworldon is több andoid szoftveres cikk van mint itt.
Lehet hülyeség, de engem már az is érdekel, hogy pl. a Youtube app milyen újdonságokkal frissült és stb.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Namelesske #838 üzenetére
Köszi a cikket, olvasom szegény cikkíró (teljesen jogos) Samsung Daily ekézését.
Valószínüleg elkerülte a figyelmét, hogy azért nem frissül/javul a Daily felület mert a Samsung a One ui 3.0-val érkezően lecseréli a Free-re, ez egy Google feedhez hasonló híroldal lesz.
Bár ahogy néztem a Free béta tesztjét a Bixby Home mindkettőnél hasznosabb volt...Lehetne válaszható opció, hogy a Samsung Free-t vagy a Google Feedet akarjuk e a későbbiekben használni.
-
xZer0kidx
senior tag
Nem követtél el hibát. A Samsung Cloud tárhely a képeket - videókat mostantól a Onedriveba menti, ezért kellett összekapcsolni. Régebben volt saját felhőszolgáltatása a samsungnak de mostanra a sajátjuk a névjegyek, jegyzetek stb szinkronizálására szolgál csak.
Az ébresztése is reagálva, a Huawei tudott kikapcsolva (de nem volt ez sem teljesen kikapcsolva) ébreszteni a Samsung nem tud. De kikapcsolni sztem is felesleges, erre teljesen jó az időzíthető ne zavarj mód.
-
VGYke
addikt
Azzal hogy összekapcsoltam a Samsung fiókot az OneDrive fiókkal követtem el hibát?
-
cinemazealot
addikt
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szóval zsír új független a készülékem és még soha nem voltam Samsung telefon és Android 10 tulajdonos, tehát belefutok pár megoldhatatlan kérdésbe. Tudtok segíteni?
Első: Normális az, hogy a gyári ébresztő óra a kikapcsolt telefont nem kapcsolja be, ergo nem ébreszt? Vagy valahol valamit be kell hozzá állítani? Mert így nem sok értelme van az ébresztésnek. -
Arcanine
tag
válasz
Namelesske #838 üzenetére
Nekem 15-20 perc alatt felpakolta, úgyhogy fura, hogy másnál egy óráig is eltartott. Illetve nálam a RAM használat is 2.3-2.7 GB körül mozog, szerintem 3 fölé még nem is nagyon ment.
Ami zavar, hogy az Edge képernyő szerintem szebb volt a régebbi verzióban -
Namelesske
addikt
Nem rohannék lecserélni a OneUI 2-es telefonomat, hisz hardveres korlátozások miatt az A51-is csak jelképesen frissült az új verzióra.
https://endlesstechspot.blogspot.com/2020/11/samsung-oneui-25-bemutato-a51.html
-
csacsi67
addikt
Vodára nem jött még ki?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Csatlakoztam ma az A51 tulajok körébe, még nagyon új a cucc, száz éven keresztül Huawei ilyen olyan volt.
Más: minden adatom Google fiókban van. Van a Prohardveren valahol Google fórum, ahol a címtárral kapcsolatban tudnék kérdezni? -
xZer0kidx
senior tag
Ma reggel XEH-re is megjött a One ui 2.5 frissítés. Nem sok az újdonság, első körben az edge panel felülete újult meg, a samsung billentyűzet tud a youtube-ban is keresni ill. a legfontosabb , hogy több AR figura érhető el 😄
-
papp54
aktív tag
válasz
Namelesske #830 üzenetére
Hát nem gondoltam hogy egy tok problémát okoz.de örülök ha segiteni tudtam. Azért ha neked is jó erősits meg és linkelnéd a tokot mert akkor azt berendelném előre is köszönöm.
-
papp54
aktív tag
Úgy látszik a bluetooth problémám megoldodott. Hogy ilyen problámára nem is gondoltam. Nem is fogjátok elhinni. A 4pda oldalom volt rá megoldás. Levettem a szilikon tokot és lás csodát müködik tökéletesen órákon át semmi amomália.
-
csacsi67
addikt
Volt egy érdekes esetem a Huawel P9 lite agyon romozva egyszer megállt a logonál semmit nem tudtam vele kezdeni bekültem a szervizbe 47000 ft árajánlat telefon ért 25000 ft. Vissza küldték egy srác mondta itt a forumon probáljam meg ujra nyitni a bootlodert megprobáltam utánna találtam egy programot az xda-.an ami életre keltette kb 5 perc alatt ennyit a szervizekröl. Nekik is kb enníi lett volna de nem 47000 ft mert még 10000 ezret ki fizettem volna érte.
-
csacsi67
addikt
Nem akartam velük vitázni amikor azt mondták hogy valoszinü ki vették azt a menü pontot a telefonból.Mivel apámnak is ugyan ilyen teloja van az volt az elsö hogy megnézem azon be jön -e .Természetesen azon be jött. Valamint azt is kérdeztem ha fel másolom az eredeti gyári romot sd-re onnan recovery alol engedi-e telepiteni ezt sem tudták .Ha most Te nem válaszolsz azt akartam ki probálni. Egy ami tényleg hiányolokl nem csak ennél nincs olyan gyári progi amivel ujra tudod rakni a telot. Nem ugy mint az almánál Itunes megold mindent ha az nem akkor tényleg szerviz.
-
csacsi67
addikt
Nem értem hogy ez mitöl lett. Mert semmit nem csináltam a telefonnal nem is tudsom mióta. Samsungba csak azt kérdezgették minek nekem az a menü mert mondom kell ,valamiint itt én kérdezek majd ha választ kapok akkor mondom azt sem tudták miröl van szo pedig le fotoztam a tabot amin be jött meg a telot is .Utánna mondta a hölgy hogy hivjakl fel egy szervizt ott pedig a válasz a következö volt lehet nincs is már olyan menü ,mondom 2 hete még volt szintén egy hölgy volt a válasz adó , második válasz vigyem szervizbe.
-
csacsi67
addikt
Ezer hála neked nagyon sokat segitettél igaz nem az jött be amit szeretünkl volna ha nem egy critical akármi de innen kérdezi hogy ujra rakja a bottladert akkor hangerö fel ha nem akkor hangerö le és ujra indul eredeti állapotben.Hangerö fel éls van bootloder mod látja az odin. Ennyit nem tudtak a samsungba meg a samsung szervizbe sem.
-
csacsi67
addikt
Problélmám a következö ma fel szerettem volna ln is rakni a telefont nem tudom bootloader modba rakni pedig ez elött 2 héttel ment ennyit ir entering fastbott.. ebben az állapotban az odin nem látja már gyári vissza állitást megcsináltam a telorol meg a recovery modbol is de ugy ez jön be .Telefonon semmi mokolás nem volt .Ötlet?
A telefon természetesen rendben müködik. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Namelesske #808 üzenetére
Köszönjük, ez elég hasznos szemléltetés. Mivel a kijelző az egyik legnagyobb fogyasztó a fekete téma használata eléggé érezhető (már ahol tényleg igazi feketét jelenít meg a felület)
Az nekem is kellene. Ez a 4gb édes kevés, főleg böngészésnél akad halálra nálam. Mi lesz itt később? A 3 android verzió frissítés áldás és egyben átok is lesz
-
bil
tag
válasz
Namelesske #811 üzenetére
Köszi, ráuszítottam őket a nagyobbra!
-
bil
tag
Sziasztok!
Ismerős kérdezi, hogy melyiket vegye, mert a 6GB-s most kb. ugyanannyi, mint a 4GB-s.
Nyilván egyértelmű a válasz, de a tesztben az szerepel, hogy egyes régiókban van 6GB-s is.
Egyelőre nem találtam meg guglival, amit kerestem, ezért kérném a segítségeteket.
Mi a különbség a két verzió között a RAM méretét kivéve? Ugyanazokat a 4G sávokat tudja, stb?
Köszi! -
Namelesske
addikt
Készítettem egy tesztet, fekete vs fehér kijelzős fogyasztás.
Feketén kb 400 mAh fehéren pedig 1000 mAh körül alakult. Ami elég durva.
-
fafi96
friss újonc
válasz
Namelesske #803 üzenetére
És amennyire észrevettem, növelik méreteket... Terepfutó vagyok, sokszor a nadrágzsebben/ pulóverzsebben/ az ivózsák zsebében van a telóm, muszáj vinnem, erdőben vagyok, bármi lehet... De pl. egy A71-et nem tudom, hogy hova tenném.. Pedig tudásban és a teszteket olvasva ez a legszimpatikusabb.
-
Namelesske
addikt
Én úgy vettem észre a Samsung is az Apple logikát követi. Ritkán frissít most már kategóriákat, minimális előrelépésekkel, pár évente komplett arculatváltással. De az egészben nem is ez a lényeges, hanem az hogy az Árat a végsőkig kitartja, és mindig emel rajta amikor megérkezik a következő generáció.
-
fafi96
friss újonc
válasz
Namelesske #800 üzenetére
Köszönöm! Azt hiszem még megtapogatom ezeket a telefonokat, és csak aztán döntök. A kisebb méret miatt szimpatikus az A41.
-
nexplo
őstag
Én is arról a telefonról váltottam mint amiről te akarsz és nem estem hanyatt az 51-től. Nem rossz de ha kellett volna magamtól vennem akkor inkább 71-est vettem volna. (szerencsére én ingyen kapom a cégemtől) Hosszú távon mindenképp 71-est vegyél szerintem. Szerethető ez a kicsi 51-es is, de nem lesz brutál megelégedettség érzeted ha csak erre váltassz. Ez az én véleményem mint 51-es tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest