- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
lesstardust #2965 üzenetére
Ott már tudta az eric, hogy vége a házasságnak, szóval már nemigen adtak bele mindent a JB-be. Le is állították a tervben lévő új fejlesztéseket, szóval a hangulat sem lehetett a tetőfokán. Valószínűleg a drivereket nem csinálták meg rendesen, ezért fagyott, a Samsung meg abból főzött, amit kapott.
-
viktorhu
veterán
válasz
lesstardust #2957 üzenetére
Az S Advance ha jól tudom egy régi Ericsson procival ment, amit még a SonyEricsson idők miatt fejlesztett az Eric - a 4.1 JB update oda már valószínűleg elég kényszeredett dolog volt. A 4.x széria egyébként is jóval nagyobb ugrás volt a 2.x szériához képest, mint a kitkatről a jb-re váltás, meg itt Qualcomm a processzor, őrájuk meg pont a jó szoftvertámogatás jellemző - szóval itt nyugodtabban lehet update-elni szerintem, mint akár egy saját Samsung SOC-s darabnál, amíg a Qualcomm adja hozzá az új kerneleket. Szerintem érdemes az újabb rendszerre váltani. Én nem láttam lassulást, és más sem panaszkodott ilyesmire a fórumon.
-
kutga
félisten
válasz
lesstardust #2957 üzenetére
Nekem alapból lolli van rajta, nincs vele gond. A másikról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Oakley topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1 humoros
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bluetooth hangszórók
- Időjárás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest