Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
5 nap, 20 óránál tettem töltőre, akku 28 %-on.
Normál napi használat, a wi-fi nincs non-stop bekapcsolva, de (nekem) felesleges is. Ha kell bekapcsolom, ha szükségtelen, akkor ne merüljön, kilövöm.
A saját napi használatos app-ok rajta vannak, minden hibátlanul fut. Független, így én most elkerültem a Telenor saját kis appjait. -
ancsako
tag
Igen, szerintem az ügyfélszolgálaton nagyon sok múlik! Nyúzni kellett volna a témát! Megrendeled, érte mégy, legfeljebb nem veszed át, ha nem stimmel!
Én is rákérdeztem, hogy ha nem klappol minden, és nem akarom teljes áron megvenni, akkor mi van? Azt mondta, hogy akkor nem veszem át! Jogomban áll elállni a megrendeléstől!
-
ancsako
tag
Regisztrálod a készüléked a samsungon, ahol kapsz tőlük +12 hó garit. Ha prémium kategóriás a készülék, jár hozzá a Prémium Assistance szolgáltatás, mely keretén belül ha bibis a teló, akkor érte mennek-szervizelik-visszahozzák. Mindezt akár 24 órán belül, ha elég közel vagy.
Ha távolabb, akkor is hamar megy, kb 3 nap. Nyilván nem az a terv, hogy szervizbe jöjjön menjen a készülék, ám én így jártam az S4 minivel, és jó hogy nem Te mászkálsz a pénzedért, hanem házhoz jönnek.
-
ancsako
tag
Egy dolog ami miatt elkeseredtem kicsit: nem prémium kategóriás a termék.
Ezt mondjuk nem is értem.
-
ancsako
tag
Én megtettem!
Megrendeltem, nem engedte a kuponkódot, mondván: csak készleten lévő termékre. Itt fel is hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol is megkérdeztem, hogy ha teljes áron rendelek, megjön 4-e előtt, átvételnél érvényesíthetem a kuponom? Válasz: igen!
Így is történt, tehát nem elméletről beszélek! Megrendeltem teljes áron, átvettem kuponnal. -
ancsako
tag
válasz
Georgie1224 #227 üzenetére
Szia!
Új előfizetéssel/kártyával vetted? Vagy meglévőhöz?
Flottás lévén nekem a legnagyobb problémám a telefonnal kapcsolatban a nano sim.Sajnos cseréltetni kellene a kártyát, ami flottában igen nehézkes, mert nem az én nevemen van, hanem egy családtagén.
-
ancsako
tag
válasz
RaveForce #40 üzenetére
Egyet értek, sírás, meg formapocskondiázás...
mert milyen formavilág kellene egy telefonnak??? Falevél formája legyen? Tégla, persze, mind az. Csak vékonyabb/vastagabb, kerekített/szögletes... stb
Ha lenne per pill felesleges 90 e forintom, már szerdán a kezemben lett volna! -
ancsako
tag
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Persze, szuper lenne végre egy jó áron kezdő, jó készülék...
Nőként mondom, a 4,5 nem rossz, ám valahogy mindig növekszik a készülék, ahogy cserélek... sosem maradok ugyan abban a kategóriában, igyekszem feljebb lépni.
Én nem szeretek már szolgáltatós készüléket venni. Sokkal több a gyárilag telepített szolgáltatós app, ami rendszerint tök felesleges sajnos. Ráadásul jelentősebb árkülönbséget csak az előfizetésnél lehet látni. Ha kártyásan venném, akkor 2-3 ezerrel kevesebb csupán mint a független. Akkor meg minek vennék hálózatfüggőt?
Én megnéztem élőben, és őszintén szólva nagyon tetszik! Már a neten kiszemelve is szerelem volt első látásra...Az ára miatt még kéretem magam...
Jelen pillanatban T-os S4 minit használok, kétszer volt szervizben, kb. 6 hónapos... egyetlen független samsungom sem járt sosem szervízben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Peugeot, Citroën topik
- VPN topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest