Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Újabb belépő Meizu
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
válasz andriska413 #2101 üzenetére
Nekem a KLD oldalra nyílós nagyon jó! Mágneses, tehát a fedél is rázáródik annak ellenére, hogy nincs pánt rajta!!! Illetve ha a hátára fordítod, akkor is. Nem liffeg össze-vissza!
http://www.aliexpress.com/item/KALAIDENG-Brand-SUN-Series-PU-Leather-Card-Case-For-Samsung-Galaxy-A3-A300-Flip-Funda-Book/32321005875.html
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz andriska413 #2121 üzenetére
Egyáltalán nem! a hátoldala mágneses, így ha becsukod az ajtót, érzed hogy odakapja. Kinyitva dettó. Még sokszor a hátlapról úgy kell leválasztani, hogy bezárjam! Nagyon tuti! És ami nekem fő szempont volt, hogy nem bele kell ragasztani a telefont. Szerintem az csúnya munka. Így meg egy hajszál vékony átlátszó szilikonban van, ami védi a széleket/éleket is!
-
ancsako
tag
válasz andriska413 #2121 üzenetére
... ja igen! Ha rendelsz, nagy betűvel írd be a kérésed, hogy A3-ra küldjék!!! Mert nekem mire megjött, A7-re küldték. (Mondjuk nekem ez így pont jó is volt, de neked nem lesz az! )
-
ancsako
tag
válasz GEPESZ66 #2254 üzenetére
A két készülék kijelző méretét változatlannak írják: 4,5 és 5.
De ha mindig csak vársz egy újabbra, akkor sosem lesz telefonod. Mert az újak jönnek megállás nélkül. Mire piacra kerül a 2016 Edition, addigra ki kerül majd újabb széria híre, amit inkább megvársz... és így tovább...
-
ancsako
tag
-
ancsako
tag
válasz GEPESZ66 #2261 üzenetére
Több helyen is megjelent ez a hír, úgy tűnik az adatok nem egységesek...
Szerintem hülyeséget csinálnak, ha valóban ez így lesz igaz. Gorilla hátlap, ujjlenyomat olvasó... így is túlárazottnak pecsételték az A szériát, ezekkel a dolgokkal még drágább lesz. Ráadásul feleslegesen. Ezt meghagynám az S széria fulldrága készülékeinek.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
-
ancsako
tag
válasz andriska413 #3189 üzenetére
igen, egyszer én is belefotóztam a tutiba! Utána ott nézegettem, hogy mitől ilyen homályos a széle??? bakker mire rájöttem mekkora hülye vagyok...Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz senior69 #3246 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/301832483523?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600642330269&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ebayről tudsz rendelni. Fennt van többször több eladónál több áron is... én ezt rendeltem, üvegfóliával. Így volt a legjobb árban.
-
ancsako
tag
Oh szemesi69 kolléga! Gratulálok a Topikgazda címedhez!
-
ancsako
tag
válasz szemesi69 #5416 üzenetére
A családi rendszergazda!Valahogy én nem vágyom másra... az A7 nagyon frankó "kis" darab! Kár hogy elvileg a 2016-os verzióját nemigen fogják itthon hivatalosan forgalmazni. Mivel az 5,5 már etalon, így ez alá a méret alá tuti nem megyek már többet.
-
ancsako
tag
válasz Ferenc. #5558 üzenetére
Nekem A7 van,ám a probléma hasonló... nekem hosszasabb messengerezés közben történik ilyen. Egyszer csak megáll az élet,kimered,majd kijelző kialszik,újraindítanám,de az újraindításra pöttyintve csak percek múlva reagál. Szomorú,mert a 6 előtt tökéletes volt.
-
ancsako
tag
Ilyen nekem is előfordult,elég sokszor,és roppant mérgesítő volt, mert volt olyan,hogy nullára merült,és csak azt vettem észre,hogy be kell kapcsolnom,mert se kép se hang. 0 %. Ami a legérdekesebb,az az,hogy hosszas próbálkozások és tesztelgetések után mi lett erre a megoldás: a bal oldali gombbal felugró alkalmazás előzményeket nem törlöm ki! És láss csodát! Ha nem törlöm,nem marad ébren sosem. Teszteltem többször is azóta is... ha törlöm,1-2 napon belül megint beakad valami,és nem engedi aludni. Na ezt magyarázzátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest