- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
válasz
Dollface #5585 üzenetére
Ezzel a problémával lehet valamit kezdeni? Anyum A3-as telóján ugyan ez a hiba, én is a frissítés eltávolításával kezdtem, majd kényszerleállítás, de egyik sem oldotta meg a facebook képek feltöltésének hibáját, már factory resetet is csináltam, de hiába, nem lehet telefonról fényképet feltölteni....
-
caverinha
aktív tag
Értem, köszönöm!
Más: Ki mennyi esélyt lát egy upgrade-elt A3 megjelenésére jövő évben?
Nekem ez a tökéletes méretű telefon. Előtte Z3C készülékem volt és nagyon szerettem, nehéz volt a váltás, most nézelődtem, hogy ha úgy van, akkor milyen alternatíváim lennének, Sonyt már nem igazán vennék, bár szerettem a Z3c-met, előtte Z1c-m volt, azt is nagyon bírtam, de előbbi kijelző levállása miatt, utóbbi beázás miatt lett cserélve. Sonyra már nem mennék vissza, Samsung vízállósága és ez a dizájn is tetszik, most telekomnál van black friday akció 33.000ft-ért tudnék váltani a8-ra, ami tetszik nagyon, de szerintem az 5.6inch-csel nem tudnék megbékélni.
Ezért lenne jó, ha jönne jövőre egy 3gb ram 32gb rom vagy 4gb ram 64gb rom változata kicsikéből, de gondolom erre nincs sok esély. -
caverinha
aktív tag
Fórumban találtam hozzászólást, hogy factory menüben wipe cache ürítéssel lehet tárhelyet felszabadítani, mert elvileg chrome szemeteli tele, 1.2gigáról 2gigára nőtt utána a belső tárhelyem, szóval csak ennyi köze van hozzá!
Ha factory reset után lesz 10giga helyem, akkor ezek szerint a rendszer csak 6 gigát eszik, tehát a 10gigából lemegy nekem alkalmazások miatt 2.5giga, akkor 7.5 gigám az most jelenleg hova tűnt?
-
caverinha
aktív tag
válasz
caverinha #4714 üzenetére
Megoldás: Telefont kivenni a tokból, nfc-t kikapcsolni, telót kikapcsolni, majd újra be, nfc-t bekapcsolni, telót vissza a tokba és már működik is újra rendesen. Innentől nfc-t tetszés szerint bekapcsolva vagy kikapcsolva lehet hagyni.
Nem tudom, hogy ez a módszer, hogyan, de működött, előtte simán újraindításokkal nem működött.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy neon flip cover tokom és eddig rendesen működött, ahogy kell neki, most viszont se a kinyitásra nem ébreszti a telót, se becsukásra nem altatja, ez miért lehet? Tapasztalt már valaki ilyet? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok! Valakit érdekelne egy gyári neon flip tok arany színben 4000 Ft-ért? 1x volt rövid ideig a telón, de rájöttem,hogy nem igazán vagyok flip cover párti.
Személyesen Budapesten, Gödöllőn vagy Isaszegen.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki itt Wifi file transfer-t? Mostanában nem akar csatlakozni FlashFXP-t használok gépen, Z3C tabomonál simán működik, egy időben működött a3-nál is,de jöhetett valami frissítés még 7.0 előtt,ami bekavarhatott. Vmit engedélyeznem kellene a beállításoknál? Telefon láthatósága bekapcsolva. Más ötletem nincs.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok! Úgy látom páran féltik a teló hátulját a karcok miatt, én samsung átlátszó tokot használok, de még így is aggódok, hogy alá kerül a por és szét karcolja a hátlapot. Nagyon nem találtam hozzá hátlap fóliát ; viszont skinzone-on rendeltem hozzá carbon skint; régen z3 compact telómon volt és amellett, hogy védett is, még jól is nézett ki, szóval szerintem érdemes egy olyanra beruházni még tok mellett is.
-
caverinha
aktív tag
Tegnap felvittem magammal a Rysy tetejére a telefont, Z3 compact után meglepően tapasztaltam, hogy elég jó képeket lő már önarckép módban is.
A hátlapi kamera sem csinált csúnya képeket.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok! Úgy néz ki,hogy ma én is A3 2017 tulaj leszek.
Mivel Sony Z3compactom közel két éves szolgálat után megy nyugdíjba,sajnos a kijelző ragasztás elengedése típus hiba most jött ki rajta, partnerogsm-nél így 20ért beszámítják, tehát 46pénzért csíphetem meg az utódott,ha jól tudom ők is 2év Samu garival adják. Bármennyire is szerettem a mostani Compactom, már eljött az idő a váltásra,sok opcióm nincs,mivel számomra az 5col alatti méret az ideális. Így bármennyire is ódzkodtam eddig a Samu telefonoktól,nézegetve a hozzászólásokat és reviewkat, kicsit nyugodtabban vágok bele a készülékváltásba és remélem,hogy sikerül megszeretnem majd pont annyira,mint a kis Z3c-met.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest