Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez időszakos problémának tűnik, néha nálam is csinál ilyet, azután hetekig semmi. És ami a furcsa: hetek óta nálam is pont ma jött ez elő! Úgyhogy vmi rendszerhibára gyanakszom, leginkább a Samsung push, ami gyanús, és sajnálatos módon régóta letilthatatlan... Régebben is észrevettem, hogy néha meríti a telefont, de akkoriban még le tudtam tiltani a beállításokban...
-
törölt tag
-
kt79
csendes tag
Használtam ilyet, speedshop-ban vettem, de itt is tudsz mobiltokcenter.hu
Bár szép, de nem ajánlom. 2 hét után cseréltem. A széleken ragad, a többi részen a kijelző és a fólia között van némi légrés. Így viszont nem érzékeli olyan jól az érintést és ami a nagyobb baj, hogy beesnek porszemek, apróbb koszok a kivágásoknál, majd becsúsznak a képernyőre. Ami elég zavaró.
Ilyenre cseréltem, bár nem olyan szép, de a fenti problémák legalább nincsenek. -
törölt tag
A 14 napos elállás joga mikor vonatkozik rám?
Jogszabály szerint az online megrendelés esetén lehetséges a 14 napon belüli elállás. Az volt a jogalkotó célja, hogy ezzel kárpótoljon arra az esetre, ha mégsem tetszene a termék (hiszen azt nem volt lehetőséged élőben megfogni, kipróbálgatni). Nem összekeverendő a műszaki hiba miatti cserével! Ez a teljesen hibátlan, sérülésmentes és minden tartozékával együtt meglévő eszközre vonatkozik (mármint a 14 napos elállás, amikor indoklás nélkül visszaadod).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest