Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka és a megoldása, hogy egy régi csengőhangot youtube ról több netes letöltő oldalról is letöltve mp3 ban, nagyon halk beállítva csengőhangnak? Korábbi telefonon elég hangos volt és ugyanez mas telefonon vagy számítógépen hallgatva hangos. Mit lehetne tenni, hogy tudjam normális hangerejű caengőhangként használni ezen a telefonon is? Ez amúgy a hang.
[link]Üdv: Fishor
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Hogyan lehet képernyőképet készíteni?
Gesztusvezérlést nem találom, ott elvileg lenni szokott 2 vagy 3 ujjas lehúzású képernyőmentés.
Köszönöm -
Tigi
őstag
Sziasztok
Át lehet állítani ezt a nyomorúságot 2.4 Ghz- es WiFi-re?
-
albiosz
őstag
válasz
::djuice:: #118 üzenetére
Szia! SMS-ről van szó? 30 napig a kukában megmaradnak az üzenetek alkalmazásban.
-
::djuice::
csendes tag
Sziasztok, kitörölt üzenetek szintjén kukázza vhova az android vagy a samsung szoftvere itt a dolgokat? Hogyan tudnék visszahozni egy fontos üzenetet faternak a telóján, amit véletlenül törölt?
-
Aprósólyom
addikt
Én nem tudok válaszolni, csak ötletként írom, hogy próbáltál már 3th party fényképező alkalmazásokat? Sok esetben jobb képeket készítenek, mint a gyári alkalmazások. Esetleg lehetnek korlátjaik, pl. nem tudsz lassított videó felvételt készíteni, de fotózásra nagyon jók tudnak lenni. Ami eszembe jut és régi róka már az alkalmazás boltban az pl az open camera
Egyébként azért vagyok itt, mert be akartam kommentelni, (most olvastam a tesztet), hogy a 48MP képek, a régen volt Nokia 6303 classic 2MP kamerájának a minőségét juttatta eszembe. Az a korához képest egész jó volt, de ugye eltelt majdnem 15 év...
Legalább a 12MP képek minősége hellyel-közzel megfelel a mai kor elvárásainak. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A kamerát ha gyorsindítással nyitom meg akkor folyton kiírja, hogy úgy nyitottam meg és le kell okézni, ha nem akkor kilép. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, hogy tudjak egyből fotózni?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Még egy idegesítő jelenség. A csengőhangnál a régi mp 3-at nem az elejétől kezdi lejátszani, hanem valahonnan a közepétől. Ilyen hogy lehetséges?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A képernyő fotóhoz miért nincs a kéz műveleteknél az elhúzás lehetősége? Netes videónál van de nekem nincs olyan menüpont. Akkor csak a hangerő fő gomb kombóval tudok képernyőt fotózni?
Képernyő videót hogy lehet csinálni?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a Facebook alkalmazásnál ha görgetek, akkor miért ugrik picit mindig vissza amikor megáll?
Meg hogy lehet a messengert úgy beállítani, hogy csak rezgejen jelzésnek, de hangja ne legyen?Üdv: Fishor
-
kissati66
tag
Sziasztok, IP védelemről van valami hír, mert a cikkben nem láttam ezzel kapcsolatos infót?
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Sajnos nem ég a topik a hozzászólásoktól. Hamarosan tulaj leszek.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem e telefon tulajaihoz.
Ha wifi hotspotot csináltok 5Ghz-es hálózaton, lehet a hálózat csatornáját is megadni?
Hogy például ne a 149-es csatornán adjon wifit, hanem adjon a 40-en vagy a 36-on, vagy akármelyiken...
A nyamvadt Xiaomi 11t Pro telefonom mindig a 149-et használja, és így nem tudom a bridge módban fútó routernek wifin netkapcsolatot adni mert annak a 149-es csatorna már túl magas.A másik kérdésem, hogy milyen gyors rajta az 5G-s internet?
Tudom, tarifátol, cellától/helyszíntől függ, de nekem 300Mbites netem van, néha megy 600-al is, mert a szolgáltató bizonyos antennákon nem korlátozza a sebességet.Köszönöm szépen előre is nektek segítséged!
-
albiosz
őstag
válasz
hollopaci #108 üzenetére
Nem hangzik jól. Valószínűleg a Samu nevet kell megfizetni. Az utolsó saját választású masinám egy Redmi 4X volt. Nagyon szerettem. Mikor elromlott szétnéztem a piacon és csak tepsiket találtam emészthető áron, így minden mindegy alapon a melóhelytől kapott 2 SIM-eseket használom. A led nekem is hiányzik, de ez trend sajnos. Illetve a bekapcsba épített ujjlenyomat olvasó praktikus, amikor asztalon van, de minden más esetben hátrány.
-
hollopaci
csendes tag
Az 5G-t leszámítva nem nagyon látszik, hogy ez egy öt évvel frissebb készülék.
-akksi nem bírja addig ugyanolyan használat mellett
-értesítési led illetve hiánya
-foto, video képességek kb. egy szinten vannak több optika ellenére
-a kijelző ugyan nagyobb, de a Xiaomi valahogy jobb volt (színek)
-a hangja az valami viccElső nekifutásra úgy ennyi.
-
hollopaci
csendes tag
MI A2 lite-ot cseréltem erre, bár ne tettem volna. Ha valaki még ilyen balgaságra vetemedne, inkább ne tegye. Én szóltam :-)
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen készüléknek. Meg tudnátok mondani, hogy tudja-e azt a funkciót hogy ébresztéskor bekapcsol magától, illetve van-e benne automatikus ki- és bekapcsolás? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az A22-ből 4G változat is létezik, de az 5G miatt az sok dologban konkrétan jobb, mint a fejlettebb hálózati technológiát használó márkatárs.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest