Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
4"-4,3" körüli kijelzővel nem várható mostanság Samsung WP7-es telefon, Magyarországon?
-
tdd587
őstag
válasz
RaveForce #28 üzenetére
Én is azért vennék, hogy fusson, mint a a Forrest Gump, és stabil legyen mint a Jigsaw. A 100.000 fingós app nélkül meg szerintem ki fogom bírni.
Mondjuk abban az (ellen)érvben is lehet valami, hogy most jött a wp7.5, utána a wp8-al meg kukázhatom is a telefont. Mondjuk az androidnál sincs sokáig official frissítés, meg milliónyi iphone4 fog jövő héten anyós/barátnő/fiókkitöltő/harmadtelefon/ajándék státuszba átmenni, mert jön az ötös.
-
Pantal
senior tag
Most nem tudom, melyik WP7 fagy, nekem egy hónapja Mango beta volt rajta, előtte sima WP7 volt egy hónapig, egyik se fagyott. Most frissítettem WP7.5 Mangora, szuper a készülék!
Vettem mellé egy iTouchot, régebben volt Iphoneom, és emlékeztem, milyen smooth mind2 rendszer, igaz nem egy kategória, de smoothságban veri a touchot az E900. Megjegyzem, nekem még egyszer sem fagyott le, de nem hiszem, hogy ez téged bátorítani fog.
Én Androiddal szívtam, kilőtte pl az ébresztőórát a háttérben magának, pedig nem volt task killerem, na én emiatt hagytam ott az Androidot. WP7 még nem hagyott cserben ilyen szituációban.
-
tdd587
őstag
Én ezen vergődöm már egy ideje, és az irodában mindenki androidra akar rábeszélni... de hogy ne olcsót vegyek, mert az csalódás lesz... sok pénzért jó telefont venni viszont nem túl nehéz. Drága telefon viszont nem érdekel, decemberre a felét elbukom egy mostani csúcs telónak.
Ja és a legújabb: a wp7 fagyogat állandóan. Az ilyenek mindig elbizonytalanítanak. Pedig pont azért néztem ki a wp7-et, mert azt hiszem, hogy villámgyors, atomstabil és nem érdekel a 100.000 fingós app, meg úgy általában ha van net, minden van alapon szinte egyetlen app sem.
-
Pantal
senior tag
Nekem Optimus 7-em van, 45 ezer Ft-ért adják aprón. Az igenis jó ár érte, villámgyors, netezni nagyon kellemes rajta, van dlna, 5mp af kamera, fénnyel, hd videó felvétel, immár WP7.5 Mango-val. Van rá mérges madarak, FB, foursquare, dinamikusan fejlődő Marketplace, ami nem mindenféle aktivátorral meg launcherrel meg launcherhez skinekkel van tele.(Persze itt is vannak haszontalan appok, de aki már kinőtt a középiskolás korszakból, annak nemkell több 100 játék a telefonjára) Azt hiszem, ennyiért nem drága! Ennyi pénzért pl HTC Wildfire S megy, szerintem érzed az iróniát.
-
RaveForce
veterán
ez csak azért érdekes, h az amcsik jobbat érdemelnek...
-
RaveForce
veterán
euba ez se jön?
-
fffeco
tag
hat en nagyon sajnalom h ilyen nem lesz euban mert a w szerintem gagyi..
am minden wp 720p ben rogzit videot -
gaben88
őstag
Samu W jobban tetszik!
-
Sofian
őstag
Ezzel kéne konkurálni a Nokiának...? Hát..
-
AS
félisten
4.3" SuperAMOLED Plus screen, azt írják.
Ez egy Wp7 es Galaxy S2. -
Tomcat
őstag
Ha az amerikai HD-ban rögzít video-t akkor az európai modell miért nem? Ha tényleg nem akkor milyen legnagyobb felbontás lesz elérhető?
-
Воланд
titán
3,7 huvelyk helyett 4,3 huvelyk akart az lenni...
vagy ha az europai modellre vonatkozik a 3,7 huvelyk, akkor meg a felsorolasbol hianyzik a 4,3.
-
Pantal
senior tag
Nem tudom, mi fogja az új mangós készülékeket eladni. Ez is, ha eltekintünk a procitól, annyiban jobb az Optimus 7nél, hogy 8mp-es a kamera, de videót mind2 HD-ban tud felvenni, és az amoled kijelző. Smoothságban szerintem észrevehetetlen lesz az, hogy most a Samsungnak +400mhz van a procijában. Az ára viszont horror lesz az Optimus 7-hez képest. Jó tudom, Optimus 7 hivatalosan már nem kapható, vagy már nem lesz (nem tudom pontosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb 1,4 GHz-es processzorral és Super AMOLED kijelzővel szerelt Mango mobillal készül a Samsung.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest