- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Vader
csendes tag
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Utána néztem a Pannon-nál, sajnos igazad lett, kiszámlázza a percdíjnak megfelelően az átirányítást. Ez azért már pofátlanság. Eddig elégedett voltam a szolgáltatásokkal, most kicsit azért megremegett a bizalmam. És ha Te nem szólsz, akkor a Pannon még pár ezret lehúz rólam, mire rájövök. Akkor már értem, miért nem akar csökkenni a privát számlám még akkor sem, ha alig használom
.
Mondjuk azért kiküldhetne az ügyfélek számára a negatív értelembe vett változásokról is egy tájékoztatót (nem csak az idióta hűség akcióiról), mert azt még el tudom fogadni, hogy a profit érdekében ezt meglépte, de etikátlan, hogy ezt semmilyen módon nem közölte. Szerintem a számla mellé befért volna egy kis levélke, ahol ezt leírja. Vagy legalább egy SMS. Azt is utólag tudtam meg, hogy a már megszűntetett 300-as díjcsomag túllépése után magasabb percdíjakat számláz, pedig amikor én belementem, akkor még nem így volt. -
Darth_Vader
csendes tag
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
Ezt nem tudtam, én eddig is elég sűrűn abban a hitben irányítottam át egyiket a másikra, hogy ez előfizetéses szám esetén ingyenes. Ennek utána kell néznem, köszi az infót... Kártyásnál egyébként most hogy mondod, én is úgy tudom, hogy valóban van költsége.
-
Darth_Vader
csendes tag
válasz
Viktor0610 #40 üzenetére
Szerencsére a hívásátirányítás amiatt nem jelent többletköltséget, mert mindkét esetben a Pannon a szolgáltató.
Az viszont tényleg érdekes, hogy mi történik akkor, ha lemerül a telefon. Lehet, hogy hangpostára dobja a hívást végső elkeseredésében a hálózat (ez a legvalószínűbb), vagy foglalt jelzést ad. Ki tudja, talán végtelen ciklusba megy át, mert folyamatosan egyikről a másikra irányítgat, és végül összeomlik -
Darth_Vader
csendes tag
Nagyon szimpi lenne, hogy a D780-al a céges és a privát telefonomat egyesítsem, egyetlen dolog tart vissza, mégpedig az, hogy állítólag nem működik a két SIM kártya között a hívásvárakoztatás funkció, vagyis ha az egyik SIM-en éppen hívás zajlik, az esetlegesen másikra beérkező hívást el fogja dobni, illetve foglalt jelzést fog adni ahelyett, hogy várakoztatná azt. Erre azért lenne szükségem, mert gyakran van az, hogy az ingyenes flottás céges számon akár órás beszélgetések, sőt konferenciabeszélgetések is zajlanak a kollégáim között, és mivel mindenki más a másik számom ismeri, így ha valaki eközben azon hív, foglalt jelzést fog kapni. Az lenne a normális, ha képes lenne várakoztatni a másik számra érkező hívást is (így arról tudomást tudnék szerezni), de ezt állítólag nem tudja a D780.
Arra gondoltam, hogy be lehetne állítani mindkét SIM-re egy hívásátirányítás – ha nem elérhető, vagy hívásátirányítás – ha foglalt típusú átirányítást, így ha a másik SIM-re érkezne pont a beszélgetés időtartama alatt egy bejövő hívás, azt átirányítaná az éppen használatban lévő SIM-re, és mivel azonos SIM esetén már kell, hogy működjön a hívásvárakoztatás funkció, megoldódik a probléma. Ezt be lehetne mindkét kártyára állítani, és így fordított esetben (ha a priváton folyik beszélgetés, és a cégest hívják be) sem marad le az ember egyetlen bejövő hívásról sem.
Akinek van már Samsung D780 vagy esetleg D880 telefonja, kipróbálná, hogy a valóságban ez megfelelően működik-e? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest