- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teddy111
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szeretnék egy ilyen telefont, eddig nokiás voltam és nem tudom ezzel a samsunggal tudok-e olyat csinálni, hogy beállítok bizonyos emberkéket, akik ha hívnak ne csengjen ki. Nokiánál erre volt alkalmas a csoporthívás. Beállítottam például a családtagoknak egy csoportot, és azon kívül nem csörgött ki a hívás. Nem tudom, hogy evvel a telóval meg lehet-e ezt valahogy csinálni. Nem szeretném ha hétvégén családtagokon kívül más is hívna. Főleg kora reggel.
Ha valakinek van ilyen nézze meg nekem!
Az sms küldés továbbra is probléma másoknak is? Tényleg csak 70karaktert számol 1 sms-ként? Tudom csak rezgésre állítani csörgéskor? Ébresztőóránál lehet csak rezgésre állítani?Kár, hogy nem tudtak 16millió szint beletenni egyik dual sim-es telefonba se.
Nagy dilemmába vagyok, hogy melyiket válasszam a b7722-őt vagy a b 5702-őt?
Köszönöm mindenki segítségét!
-
BeeBaBee
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem is van egy ilyen csodám, alapvetően szeretem és jó kis teló, de vannak vele harcaim rendesen. Kezdődött ugyebár az SMS kezelési problémával, azon már túlvagyok és várom az új magyar firmware-t. Most pedig azt nem tudom leküzdeni, hogy az először betett és alapértelmezett kártyát módosítsam. Hiába állítom be, hogy a másik szám legyen az alapértelmezett és indítom újra a készüléket, minden esetben az először beállított kártya lesz a default.
Valaki találkozott ezzel már? Ötlet, hogy hogyan lehetne leküzdeni?
Köszi szépen!
Bea
-
crwn
senior tag
vettem egy ilyet. klasszisokkal profibb, mint a b5722, bár azzal sem volt különösebb gondom. a hüvelyk ujjnak nagy utakat kell bejárni a képernyőn, meg a gombokon, ergonómiailag én hosszúnak találom a készüléket, viszont a szövegírás jobb rajta, mint az előző telómon. aztán majd a folyamatos használatkor kiderül a többi. nade eddig naon teccik!
-
Badb0y
addikt
válasz szatyi001 #30 üzenetére
Az lehet, csak samsung a kezdetektől nem bugosan, hanem normálisan készítette el mind kivül mind belül. Cect-nél volt olyan bajom, hogy az egyik számon beszéltél, és a másikon hívtak, akkor azt jelezte, mint ha ki lett volna kapcsolva. Samsungnál pedig rendesen kicsöngött a másik szám miközben a másikon beszéltél.
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
crwn
senior tag
nekem b5722 van. az adatátviteli sebesség silány benne, főleg a gprs! ebben is csak az elsődleges tud 3g-t.
-
Badb0y
addikt
VÉGRE megjött a jó kis d780-am utódja. Wifi 3g végre minen amit vártam 2 simen
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
plus44
veterán
Szép, de basszus kezd Nokia érzésem lenni. Semmi új kinézet...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Bikerider
aktív tag
Mindkettő tud hívást fogadni és indítani és egyszerre mindkettő fent van a hálón.
Egyszer rendeltem egy Ájfón koppintást, hogy megnézzem milyen(postaköltséggel vámmal,áfával... 25000ft volt,tapizós stb) és az is tudta hogy mindkét karim egyszerre ment, nem kellett soha váltogatni stb. a mostanában kiadott 2 kártyás telók meg eleve úgy készülnek.
Ha az egyiken beszéltem a másik akkor is ment és várakoztatta a másik hívót.
Tehát tökéletes lenne
-
advocat
csendes tag
válasz Bikerider #23 üzenetére
Nekem pl. van magán és céges telóm is, de mindkettő a T-nél van, ugyanígy az összes munkatársamnak is, úgyhogy nem lenne egy elvetélt ötlet.
Azt egyébként nem tudom (nem értek ezekhez a két simes telókhoz), hogy ilyenkor mindkét simről tud hívást fogadni, vagy ki kell választani, hogy melyiket használja? Mert nyilván úgy lenne értelme a dolognak, ha mindkettő elérhető párhuzamosan.
-
Bikerider
aktív tag
Tudom, hogy-hogy értetted.
De pont arról beszélek, hogy nem rakhatnád bele más szolgáltató kártyáját. Csak egy szolgáltatótól 2db kártyát(függő lenne mindkét sim-re)
Így a szolgáltatónak megérné és a vevőnek is, aki két ugyanolyan sim-et rak bele.
Tehát aki így használná az nem azért venné, mert 2 különböző szolgáltató kártyáját használná,hanem mert egy szolgáltató 2 kártyáját, hogy ne kelljen 2 telefont hordoznia/vennie és töltenie.
-
gybazsi
senior tag
Ez azért nagyon drága. Pedig egyébként nem lehet rossz, de így.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Bathorypeti
tag
Végre egy normális 2 simes telefon.
-
senior tag
Bár a HTC rukkolna már elő egy ilyen darabbal, rögtön lenne a Dia2-nek utódja és végre nem kellene 2 telefonnal rohangálnom
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Bikerider
aktív tag
Így is két különböző kártyát tudnál használni, csak ugyanattól a szolgáltatótól és a készülék is olcsóbb lenne, ha a szolgáltatótól veszed a telót.
Több olyan embert is ismerek, akinek a munkahelyi és a saját kártyája is egy szolgáltatónál van és szerintem sokan vennék az olcsóbb függőt... ,persze így kevesebb telót adnának el, de a fő bevétel úgyis a használatból adódik
Na de ez csak saját véleményem
-
félisten
A 3G-t elcserélném GPS-re + BadaOS + nagyobb felbontású kijelzőre, és akkor megérné az árát - feltéve, ha elég jó a kamerája álló és mozgókép rögzítésben egyaránt.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Bikerider
aktív tag
Lehet, hogy elsőre hülyeségnek hangzik, de a szolgáltatónak megérné, ha 2 kártyás függő telókat dobnának ki!?
pl.: mindkét kártya Telenor-os, a másik szolgáltatókét nem használhatná
Az egyik kártya céges a másik saját, vagy mindkettő saját vagy bármi(Persze utána idővel biztos lehetne unlock-olni a telót:-)
-
Norbi21
senior tag
Kinézetre tetszik, az ára meg majd beáll szépen
-
kaller1
veterán
válasz Lotusomega #6 üzenetére
Ott van a giga 2 kártyás modellje, igaz nincs 3G, cserébe viszont okostelefon és felébe kerül ennek.
.::> <::.
-
gerilee
aktív tag
Így igaz. Hirtelen nem tudnék mondani felső kategóriás készüléket GPS nélkül.
Viszont fazonra egész jól sikerült, megmaradt a jellegzetes Samu design, de nem vitték túlzásba.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Lotusomega
senior tag
Végre egy normális kétkártyás ami érintős, és jól is néz ki a sok kínai csoda után, na meg a d980 után, asszem az volt még értelmes érintős..
-
devast
addikt
Ez a magyar piacra pont jó készülék. Ha külön sim kártyával veszel internetet, akkor sokkal többet kapsz olcsóbbért, mint ha a telefon előfizetésed mellé kérnéd.
-
Andie
őstag
Tetszik!
Ha elfogadható áron behozzák havidijasba, lecserélem az 5230-am...Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
FRENK1988
veterán
Na egy kérdés: Az Android kezelné a 2 SIM-et?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
tjb007
nagyúr
Drágának drága de legalább nem voltak olyan hülyék, hogy kihagyják belőle a WLAN -t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest