- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
itt most a kijelzö védö folia a lényeg?
-
Cyberpunk
félisten
Ide vele. Erre már cserélném szívesen a DHD-t
-
-
Bikerider
aktív tag
válasz
zola8van8 #50 üzenetére
Hát ennek a képnek aztán semmi köze sincs az igazi kijelzőhöz, meg a többihez se, mert ez valami nagyon kis felbontású és elég rossz minőségű kép mindről...
Tényleg élőben nézd meg, mert monitoron nem jön át úgy mint előben....de főleg annak a képnek ne hidd el amit mutat, mert valami borzasztó.....
-
kutkut
addikt
válasz
Rickazoid #53 üzenetére
1) Én csak azt mondtam, hogy ha már van "gomb" a kijelző mellett, akkor az legyen "fizikai"... Az teljesen más, hogy minden a kijelzőn lesz és gesztusokkal "kell" vezérelni...
2) Azért, mert a szoftver elvan hardveres gomb nélkül, attól még a gyártók rakhatnak rá...
3) Akkor nem veszek androidot. Ez van.Hátha addigra egy bizonyos gyártó úgy dönt, hogy 3,5" fölött is van kijelző.
De ez mind még odébb van és nagyon off...
dlaj: Ennek mi köze van ahhoz, hogy milyen "rangom" van?!
-
dlaj
őstag
Végül is neked kell hogy igazad legyen, te vagy itt az "őstag".
Csak még egy megjegyzés: a nem Honeycombos-os tableteknek is (2.2, és 2.3-oknak) csak érintős home gombjuk van (1-2 Kínai kivétellel). Nem akarok kötözködni, de a "szükségletek" jelenlegi álláspontja szerint nincs "szükség" fizikai home gombra. Én csak ezt akartam kérdezni. -
Rickazoid
addikt
Mit fogsz szólni, ha az ICS tényleg csak egy darab kijelzőt fog igényelni, mint a Honeycomb, és még kameragomb sem lesz, ahogy az az egyébként tényleg nagy marhaság is terjed? Utána nem nagyon vehetsz akkor Androidot, mert ha az igaz, idővel csak egy darab kijelző lesz a legtöbb telefon eleje.
-
tjb007
nagyúr
Más néven és más dizájnnal biztosan el fog jutni az európai piacra (sőt, valószínűleg még egy-két amerikai szolgáltató is megkapja a saját verzióját belőle).
-
-
dlaj
őstag
Te már olyan elvakult vagy mint egy iPhone fun. Ha a felső kategóriát nézzük nincs fizikai home gomb az LG, HTC, Motorola telefonjain. A Samsungon van, mert az a iPhone után megy. Az iPhone-on van, mert az meg a következőkre tartogatja. A következő iPhone-on, vagy azután már az is érintős lesz. Aztán a Samu is azt koppintja, és neked is megváltozik a véleményed...
-
Malarwen
csendes tag
Egészen pofásan néz ki ez a teló. A nyitó mechanikáról van valami hír? Jó lenne tudni nehogy szívás legyen belőle (mint ahogy egy két videón látni lehetett a Desire Z-t). Ha viszont olyan mint a milestone akkor baba.
A fizikai vezérlőgombokat támogatom én is. Milestone-nál néha nagyon idegesítő tud lenni, ha böngészésnél véletlenül rájuk nyúlok.
-
kutkut
addikt
válasz
Rickazoid #44 üzenetére
Te is vicces vagy...
Mondjuk, ha fektetett módban játszol, akkor a tenyereddel simán hozzáérhetsz egy gombhoz... pl egy 30 perces Modern Combat 2 multi közbenVagy próbáld ki a "geared" játékot, ahol alulra kell lehúzni a fogaskerekeket... itt is simán túlhúzhatod az ujjadat...
Egyébként, nem tudom, a többi telón hogy van, de az SGS-en nincs kereső gomb, viszont ha hosszan nyomom a "menü" gombot, előhozza az univerzális keresést. Szal én teljesen fölöslegesnek tartom...
dlaj: Igen, tévedtek.
-
Bikerider
aktív tag
válasz
zola8van8 #40 üzenetére
Lehet hogy ad biztonságérzetet, de ahhoz mindennek fémből kellene lennie, de akkor persze nehezebb is lenne..meg drágább. Bár azért nem árt ha rugalmas kicsit az anyaga, mert akkor nem feltétlenül törik össze ha leejted, mert egy fémházasnál semmi tompítás sincs és úgy esik le mint egy kő....és ha az eldeformálódik akkor már törik minden.
A weboldalaknál nekem semmi gondom nincs, mondjuk a szemem jó :-D simán elolvasok rajta mindent nagyítás nélkül is, ha közel van a teló akkor is meg ha a kezemet teljesen kinyújtom akkor is és ez tapasztalat...nem ígéret
-
dlaj
őstag
Az előzmény annak aki nem olvasta végig a topicot:
#22 korpicschess: Egyébként szerintem az a legjobb dolog a Samsung készülékeiben, hogy van fizikai home gomb. Az öreg kontinensi változatra kerülhetne..
erre én: #25: Miért jobb a fizikai home gomb, mint az érintős?
#26 lordfreyr: Szerintem sem jobb. Aki ezt állítja nem tud róla, hogy a kapacitív gombokat nem a szoftver vezérli. Az szokott lenni az érv, hogy a "fizikait" akkor is meg lehet nyomni, ha lefagy egy program. Ez a kapacitívra is igaz, a hardver ugyan úgy felfogja a gombnyomást, csak ott nem érezhető.
#29 tothmaxy182: Mert be lehet nyomni...
erre én: #35: Aki nyomogatni akar, az miét vesz érintős telefont? Az vegye a Nokia 3120-at vagy a rezisztív érintőseket.
A lényeg, nem én kezdtem a hülyülést, viszont megtudtam tőletek (semmi értelmeset nem tudtok felhozni ellene): nincs szükség fizikai home gombra. Ha szerintetek van, akkor viszont az LG, a Motorola, a HTC, és a több millió vásárlója is nagyot tévedett.
-
Rickazoid
addikt
A keresőt én is feleslegesnek érzem, bár attól még hasznos funkciója van, hisz univerzálisan keres, ami esetenként gyorsabb lehet.
Véletlenül viszont nem lehet megnyomni őket. Miért húznád az ujjad játék közben a kijelzőn túl? Parkinson-kóros vagy hihetetlenül ügyetlen vagy?(#41) dlaj: egyszerű: aki QWERTY-s telefon akar, aszerint vezérlésre érintőkijelző és pár kapacitív gomb, gépelésre fizikai billentyűzet az ideális megoldás. Én egyetértek ezzel.
-
dlaj
őstag
Attól hogy neked nincs szükséged egy kapacitív kijelző mellett fizikai billentyűzetre egyéni szoc. probléma.
Szükségem nekem vízre, élelmiszerre, és levegőre van. (És fizetésre) Ebben nem különbözök tőled!
Viszont nekem jobban is tetszik, és szerintem logikusabb is, ha egy minden szempontból érintésre működő telefon valóba mindenhol érintős!
kutkut: És mi az, hogy játék közben véletlenül.... ne érj hozzá, csak ott ahol kell. Gondolom a játékhoz tartozó irányító felületet is csak akkor érinted meg amikor kell.
-
-
dlaj
őstag
válasz
tothmaxy182 #29 üzenetére
Aki nyomogatni akar, az miét vesz érintős telefont? Az vegye a Nokia 3120-at vagy a rezisztív érintőseket.
-
dz1989
senior tag
Ez már nagyon jó ötlet csak több szinben adják ki (például:zöld, sötétt zöld, narancs, kék, barna, akár fehér )
-
Rickazoid
addikt
Itt a link, a függetlenek nyíltak lesznek.
Petya88: fura, a Motorolának és a Nokiának megéri, nem is annyit ad el, például német nyelvterületen.
-
Petya88
tag
válasz
korpicschess #10 üzenetére
Szerintetek le fogják gyártani azt az 513 darab qwertz billentyűzetű telefont ami elfogyna???
Szerintem nem. Alkalmazkodni kellene végre kicsit a világhoz ha már egyszer ők vannak többen... -
Rickazoid
addikt
Szerintem sem jobb. Aki ezt állítja nem tud róla, hogy a kapacitív gombokat nem a szoftver vezérli. Az szokott lenni az érv, hogy a "fizikait" akkor is meg lehet nyomni, ha lefagy egy program. Ez a kapacitívra is igaz, a hardver ugyan úgy felfogja a gombnyomást, csak ott nem érezhető.
-
dlaj
őstag
válasz
korpicschess #22 üzenetére
Miért jobb a fizikai home gomb, mint az érintős?
-
Rickazoid
addikt
Remélem itt megoldják gyárilag az összes ékezet hozzáférhetőségét a fizikai billentyűzetről és lesz lokalizáció is, legalább német.
Nem is néz ki rosszul, bár az oldalsó két-két gombot ki kéne hagyni, ott vannak azok a kijelző alatt/mellett is, az a fólia meg nem értem mit keres az illusztráción, a Galaxy S II kijelzője nem teljesen karcálló?(#23) kutkut: rosszul tudod, már a Motorola sem fogja zárni a bootloadert a jövőbeni telefonjain. Már senki sem teszi (kivéve a Sony Ericsson-t, akinél csak feloldható).
-
kutkut
addikt
Az első qwerty-s, amire azt mondom, gyönyörű.
Egyébként, a droid3-nak zárt bootloadere lesz (ha jól tudom), szal esélye sincs ez ellen. -
korpicschess
veterán
válasz
Depression #15 üzenetére
Háhá
Egyébként szerintem az a legjobb dolog a Samsung készülékeiben, hogy van fizikai home gomb. Az öreg kontinensi változatra kerülhetne..
-
plus44
veterán
Méretes darab lehet.
-
keIdor
titán
Ahogy az Epic 4G se volt EU-ban, ez se lesz... mondjuk nem hiányzik a QWERTY szerintem egy 4.3-as kijelzőnél már.
-
fi:zi'k
nagyúr
Inkább szabványosítanák a kijelző alatti (érintő)gombok helyét és akkor nem kellene +2 oszloppal csökkenteni a helyet->szélesebb/szellősebb qwerty.
-
Érdekes a qwerty-je, mostanában, de amúgy sem nagyon láttam még olyat, amin a 4iránygomb közé került az OK.
-
zola8van8
tag
Végre, Galaxy S2 + qwerty. Már csak az hiányzik, hogy bemutassák az Európai példányt.
Talán még egy kis fém hiányzik, és a nagyobb felbontás, de ezek már csak az sűrűbb rózsaszín ködhöz -
Depression
veterán
Jól van na! Hajtok a rangra.
-
Depression
veterán
Felbolygatta a fantáziámat.
Egy ilyennek ellennék egy darabig, az biztos. Már, ha nem törne ripityára... -
yeka
csendes tag
Alap s II jobban tetszik.
-
Saccco
nagyúr
Biztos, hogy lesz valami funkció gomb amivel végig lehet pörgetni a speciális karaktereket egy adott billentyűn.
Qwerty-be eddig csak LG GW620at használtam hosszabb ideig és ott sem okozott ez gondot. Feltételezem, hogy samuék is megoldják.
(#6) Oppenheimer:
Maguknak is köszönhetik.... -
gomsadi#
tag
Hű, én mobilban nem szeretem a samsungot (no offense), de jól néz ki, letisztult, korrekt hardver! Egy ilyenre beneveznek simán
-
-
DeathAdder
veterán
Vastagása már nem lesz a régi,és hatalmas is..
-
ClioRS
őstag
válasz
korpicschess #2 üzenetére
Úgyse lesz magyar lokalizáció, pedig úgy még érdekelne is....
-
Saccco
nagyúr
Jól néz ki!
-
Flash86
tag
Na ezért a fél karomat is...
-
r4z
nagyúr
Jó kis konkurenciája lesz a Droid3-nak. Jöhetne ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest