- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Samsung (matt kiejlzős, SSD): 199 900 Ft
Samsung (érintő kijelzős verzió, SSD): 229 900 Ft
Acer V5-122P (érintő kijelzős verzió, + IPS panel, led-es billentyűzet,, de no SSD) : 139 900 Ft
Oké, nem fele annyi...
Mielőtt vád érne, nem isteniteni akarom az Acer-t, nem tökéletes gép az se (a touchpadtól a falra mászok)
Tényleg, Samsung-ban is ilyen multitouch-os borzalom a touchpad?
Csak két ujjal lehet görgetni?
Vagy be lehet állítani a görgető sávot?Ez az 1 dolog zavar az ACER 122P-ben, itt nem lehet. Valami ELAN pad van benne. Synaptics-hoz vagyok szokva, ez ahhoz képest nagyon gáz.
-
Volkov
senior tag
Nem értem, hogy lehet ennyivel drágább a Samsung mint a konkurencia...
Ilyen teljesítményű gépet vettem majdnem fele ennyiért!Konkrétan:
Acer V5-122P.A6-1450, 4GB DDR3, valamint érintő kijelző, és háttér világításos billentyűzet!
(SSD helyett 500gb-os vinyó, ebben gyengébb csak)Amúgy maga proc tényleg nagyon jó, a teljesítménnyel és az üzemidővel sincs bajom.
Egy SSD beszerzésén gondolkozom még, de mivel elég árérzékeny vásárló vagyok, és gyors ez így is, egy darabig marad.Hogy kinek való egy ilyen gép?
Pl. Nekem.
Eddig, 4 évig egy első generációs MSI u100-ast nyúztam, és meg voltam vele elégedve, a csere azért vált szükségessé, mert a váz kezdett szét esni, minden csavar kitört, a műanyag elöregedett.
Néztem ezt a Samsungot is, de nem értem mi indokolna százezer forintos többletet az Acer-hez képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest