- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobilking
csendes tag
válasz
Mr Anderson #6 üzenetére
Olyan már nem lessz S7 Edge örök kedvenc
-
-
dodicsaba
aktív tag
Ezek az árak. Remélem azért töltő meg füles lesz hozzá a dobozban .
-
Tuhajohn
tag
iPhone 12 mini helyett ez lett volna a befutó, de aztán megnéztem előben a S20-at és egyszerűen túl nagy. Aztán végül megrendeltem a 12 mini-t, pedig már hajlottam volna az android felé.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Schuler888 #72 üzenetére
hát szerintem ennyi lesz kb
az s21+ árát nem értem a méreten kívül semmivel nem jobb mint a sima s21 erre + 80k -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #70 üzenetére
Bőven humor kategória, jól mondod.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Linkin1994 #71 üzenetére
Egyetertunk abban hogy manapsag (sajnos) hihetoek az arak, de en picit azert ala varom a felvazoltaknak ugy 5%-kal
A 128 is gyanus mint belepo -
Linkin1994
senior tag
válasz
Schuler888 #70 üzenetére
Az S21 és s21+-nél csökken az ár az s21 ultránál pedig nő [link]
Amúgy nem tudom ezekben az árakban mi a hihetetlen teljesen reálisak hanem több lesz itthon -
Schuler888
senior tag
válasz
Linkin1994 #69 üzenetére
Hat akkor ez meg boven a rumor kategoria. Masik rumor szerint nem lesz aremeles. Mind2 pletyka amig nem derul ki az igazsag
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Schuler888 #68 üzenetére
Külföldi árak már kinn vannak +magyar áfa stb rászámolva
-
Schuler888
senior tag
válasz
Linkin1994 #67 üzenetére
Ez egy samsung ajanlott fogyasztoi arlista frissen a jovobol, egy meg nem jelent telefon szeriarol?
-
Linkin1994
senior tag
Galaxy S21 128 GB – 329.990 Ft
Galaxy S21 256 GB – 349.990 Ft
Galaxy S21+ 128 GB – 409.990 Ft
Galaxy S21+ 256 GB – 424.990 Ft
Galaxy S21 Ultra 128 GB – 524.990 Ft
Galaxy S21 Ultra 256 GB – 544.990 Ft
Galaxy S21 Ultra 512 GB – 594.990 Ft
lesz ára na -
Schuler888
senior tag
válasz
gyonyoruwok #65 üzenetére
-
gyonyoruwok
tag
hát ez engem inkább az S20 FE-re emlékeztet. ami az iPhone 12-nél és a Pixel 5-nél gyönyörűen működik, az itt inkább egy ilyen...bumszli keretes keret benyomását kelti. nem tetszik.
-
pdani666
friss újonc
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, 3 év után cserélnem az S8-t mire lenne érdemes? Fontos a vezetek nélküli töltés a jó kamera, jó üzemidő. S20 arat sokallom jelen állás szerint. Véleményék, ötletek? Köszi -
francz'70
senior tag
Mire az s21 U-ból úgymond Note-ot kreál (nem csak szoftveresen, hanem fizikailag) meg is érkeztünk a "külön szériához", mivel ha tollas felhozatalt nézzük, így alapból két versenyzőt ki kéne lökni a palettáról (sima note, note lite?) na, ezt tuti nem fogja meglépni.
A samu üzletpolitikája (pláne az utóbbi időkben) pedig nem éppen arról szól, hogy csináljunk egy minden téren csúcsot oszt kész. Az s-pen miatt szvsz mindig lesz külön széria, hívják bárhogy is. Na ezért mindegy. -
joey04
titán
válasz
francz'70 #57 üzenetére
Pl s21-ből csak az ultra, így. Amúgy de, nekem teljesen mindegy, mert nekem nem lényeg. Viszont a samu szempontjából érthető lenne, mert ezért is extra felárat kérhetne. És ha mellé párosul mondjuk az, hogy csak az ultrában lesz a legjobb a kamera és valakinek ez fontos, akkor ki fogja fizetni a felárat, hiába nem kell az s pen. Note-ot viszont nem vett volna. Na ezért nem mindegy.
-
francz'70
senior tag
btw nem az összes csúcs samu lesz tollas szvsz
...és akkor ezt mégis hogy oldanád meg, csakis egy külön szériával, ...nem?...akkor meg nem mindegy, hogy Note- nak hívják vagy Tollas S-nek?
Az általad felvázolt " MINDEN megmarad, csak nem értelmetlen módon egy külön szériában." teória mehet a levesbe?
(ez már elég komoly kérdés?)
-
.Szaki.
addikt
válasz
#24536576 #54 üzenetére
Tudom, egész okosan is csinálja, de azért időnként sajnos előfordul, hogy belenyúlok. Illetve az Edge panelt rendszerint elállítom. (2018 óta S9+ tulaj vagyok, ha nem tudtad volna.
) Az elején azt mondtam, hogy soha többet sík képernyős telefon, de most azt mondom, hogy szép volt, jó volt, volt ilyenem is, gyönyörű, ez vitathatatlan, de valahogy a sík képernyő kényelmesebb.
-
törölt tag
Használhatósághoz 2 dolog:
1. Samsungon van lehetőség arra, hogy beállítsuk, hogy mikortól érzékeljen a kijelző, így nem lesz véletlen belenyúlás. Én nem tudom, hogy használják egyesek a lekerekített kijelzős telefonokat, de nekem sose volt gondom velük.
2. Számomra a teljesen kávamentes telefon lenne kényelmetlen, mert mélyre kell nyúlni gépelésnél. Note9-en is kicsit megemelve használom a Swiftkeyt.
Szerencsére droidon van ezekre lehetőség, ezért se váltok butább iOSre.
-
Hat nekem a kamera sziget dizájn megoldása nem tetszik. De ez szubjektív . Kíváncsian várom .
-
joelke HU
őstag
válasz
Schuler888 #49 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy a notch esztétikus. Sőt, a kameralyuk inkább bejön. Én a kávákról beszéltem. Egyébként, ha nem akkora teljesítmény ez a megoldás akkor az hogy lehet, hogy senki nem másolta le ezt a dizájnt? Az mennyivel esztétikusabb vagy hasznosabb, hogy két oldalt folyik le a kijelző. Ehh... Tegyünk oda is kijelzőt, ahol útban van vagy esetleg semmi keresnivalója aztán meg szoftveresen szórakozzunk azzal, hogy ne legyen annyira érintésérzékeny, mint máshol, magyarán csináljunk egy érintőképernyőből egy érintethetetlent. Ez számomra csak felesleges parasztvakítás.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Schuler888 #49 üzenetére
Azért az sem hátrány ha a időnként a használhatóságot nem áldozzák fel a design oltárán. Ekkora káva kell, hogy ne nyúljon bele az ember akaratlanul a kijelzőbe. Nem véletlen, hogy jó pár év után lényegében a Samsung is elengedi ezt a vonalat.
-
joelke HU
őstag
válasz
Schuler888 #47 üzenetére
A káva arányosságára értettem. Az Apple megoldása szimmetrikus, minden oldalon egyforma a káva mérete. Az általad mellékelt képen is látszik, hogy a Samsung hiába kisebb kávás, de nem szimmetrikus. Az én szememet ez a megoldás marhára bántja.
-
jacis
nagyúr
Tetszik az S21 széria így a képek alapján.
Miben tud többet majd mint az S20 széria?
Már kérdeztem más érintett topikban is de nem kaptam rá választ. -
francz'70
senior tag
...és akkor az összes csúcs samu tollas lesz?
...és akinek nem kell a s-pen az miért fizessen többet, azért egy ilyen a tollnak igencsak van felára⁷
Bár tény, hogy a "szoftver gyorsan átdobható" a szoftveres cerka + a hozzá tartozó finomságok miatt így is - úgy is külön széria lesz, ezt a ziccert a samu hülye lenne kihagyni., eddig sem tette.
Szerintem nincs is olyan gyártó aki ezt nem így csinálná. Azért elég komoly fejlesztés van mögötte és nem véletlenül teremtett külön kategóriát. -
joelke HU
őstag
Igen, ennek én is nagyon megörültem. De csak a második képen tűnik arányosnak a káva. Az elsőn sajnos a szokványos asszimetria, az alsó nagyobb a felsőhöz képest. Egyszerűen félelmetes, hogy ennyi év után sem képesek az Apple megoldására az androidos gyártók. Bár talán az idei Pixelnek, mintha sikerült volna.
-
Schuler888
senior tag
-
francz'70
senior tag
-
mrThomi
addikt
válasz
Schuler888 #35 üzenetére
Akkor én értettem félre. A hátsó megoldás valóban a piac egyik legszebb megoldása.
-
mrThomi
addikt
válasz
Schuler888 #33 üzenetére
Luk, sziget ugyan az
-
törölt tag
Az a baj, hogy aki nem használja a tollat, azt csak legyint egyet, közben igenis sokat számíthat(ha használod) . A V8ra is lehet azt írni, hogy csak egy motor. Ecoboost ugyanúgy elvisz A-ból B-be.
Nekem pl az egyik alapfeltétel, hogy legyen
tánctoll. Ha lelövi a Note-ot a Samsung, akkor én is őket. -
mrThomi
addikt
válasz
A 2. Vesztes #27 üzenetére
Semmi esetre se vigyék semerre
Akinek probléma ha a tv hangereje 9-esen van, az érti mire gondolok.
-
mrThomi
addikt
válasz
#40993792 #26 üzenetére
Tiszteletben tartom csak olyan érzés mintha valaki az utcára kiérve, azt mondaná: Jéé kocsiii. Talán már több is, mint 2 éve vannak ezek a kamera lyukak, már más gyártónál is láttuk egy jó párszor. Az FE pl egy az egyben úgy néz ki, mint az első kép a cikkben.
Sík kijelző, nem sík kijelzőről az a véleményem, hogy a gesztus vezérlés kifejezetten kényelmes lekerekített széleken, mintsem a tégla forma telefonokon, szóval tőlem az maradhat
-
.Szaki.
addikt
válasz
#24536576 #24 üzenetére
Ezt a hasonlatot most nagyon nem értem. Egy 5.0-es V8 totál megváltoztatja az egész autót egy Ecoboost-hoz képest, egy telefon esetében egy toll szerinted ugyanolyan arányokkal bír? Egy motor hasonlat sokkal inkább illene mondjuk a telefonban található chip-hez. Ez nekem inkább annyit jelentene, mint bármilyen opcionális extra, ami az egyikben van, a másikban pedig nincs. A V8 a pokolban is V8..
-
A 2. Vesztes
senior tag
Meg kell hagyni remekül néz ki.
Ha már marad az előlapi kameralik, én is jobban örültem volna, ha kiviszik valamelyik sarok felé. De azért ha már így történt, maradhat.
Vuff!
-
mrThomi
addikt
Aki azt írja, hogy, szép kamera szigen, végre egy jó sziget, pofás stb... az nem látott még telefont vagy mi a jó fene ???
-
dsr
senior tag
Pofás kis darab így sík kijelzővel meg ezzel a kamera szigettel.
-
Sík kijelzőt! Ne legyen lekerekítés a széleken.
-
pusszycat
nagyúr
Ez a kamera megoldás azért is tetszik mert nem láttam hasonlót máshol. Vagy nem ugrik be. És nem log ki, ha jól látom.
-
Quqesz
nagyúr
Szó szó, élőben majd eldöntöm mennyire szép megoldás(mondjuk ahol a vaku kiesik a szigetből ott nem)
-
törölt tag
Régen volt Samsungnál ilyen véleményem, de nagyon szép ez az új széria (a korábbiakat se csúnyának, csak felejthetőnek tartottam).
-
bostone
addikt
Visszatér a csúcsmodellekben a sík kijelző?
Vagy én látom rosszul a képeken? -
Aryon87
félisten
Mutatós képek, de a kamerasziget továbbra se tetszik
-
francz'70
senior tag
Az, hogy a kamerasziget ráhajlik a teló oldalára, nagyon egyedivé teszi. Kérdés, hogy lesz-e olyan tok ahol ez az egyedi megoldás hangsúlyos marad, szerintem nem.
Csatlakozom a "pofás" táborhoz és kíváncsian várom, hogy ez a kamerasziget megoldás átszivárog-e a Note szériára is.pusszicat: ha már lyuk akkor legyen középen
nekem pl. az jobban bejön, ...nem csak a telóknál
-
Drp81
aktív tag
Na végre egy kamerasziget, ami jól néz ki.
De előlről még mindig az a lyuk...
-
Schuler888
senior tag
Igy hogy "belefolyik" a keszulek designjaba a kamerasziget, nem pedig elesen megtori, sokkal jobb az osszkep, mar csak egy aranylag jo kamerat rejtsenek a kijelzo moge, es meg is erkeztunk, mondjuk matt finish-el, vagy legalabb olyan visszafogottan fenyessel, mint a note10-nel jobban tetszene
-
roli543
őstag
Na végre sikerült elérni, hogy fent is és alul is egyforma legyen a káva, évek után
Viccet félre téve, pofás darab lesz ez
-
.Szaki.
addikt
Formailag rendben van!
-
joey04
titán
pofás gép.
-
Szép, letisztult dizájn. Nem is szokott gond lenni ezen a területen a Samsungnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest