- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
Schuler888 #49 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy a notch esztétikus. Sőt, a kameralyuk inkább bejön. Én a kávákról beszéltem. Egyébként, ha nem akkora teljesítmény ez a megoldás akkor az hogy lehet, hogy senki nem másolta le ezt a dizájnt? Az mennyivel esztétikusabb vagy hasznosabb, hogy két oldalt folyik le a kijelző. Ehh... Tegyünk oda is kijelzőt, ahol útban van vagy esetleg semmi keresnivalója aztán meg szoftveresen szórakozzunk azzal, hogy ne legyen annyira érintésérzékeny, mint máshol, magyarán csináljunk egy érintőképernyőből egy érintethetetlent. Ez számomra csak felesleges parasztvakítás.
-
joelke HU
őstag
válasz
Schuler888 #47 üzenetére
A káva arányosságára értettem. Az Apple megoldása szimmetrikus, minden oldalon egyforma a káva mérete. Az általad mellékelt képen is látszik, hogy a Samsung hiába kisebb kávás, de nem szimmetrikus. Az én szememet ez a megoldás marhára bántja.
-
joelke HU
őstag
Igen, ennek én is nagyon megörültem. De csak a második képen tűnik arányosnak a káva. Az elsőn sajnos a szokványos asszimetria, az alsó nagyobb a felsőhöz képest. Egyszerűen félelmetes, hogy ennyi év után sem képesek az Apple megoldására az androidos gyártók. Bár talán az idei Pixelnek, mintha sikerült volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Házimozi belépő szinten
- Nem nyílnak a Foldok?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest