Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rObika: http://www.gsmarena.com/lg_kf750_secret-2352.php
Ilyenem volt és akkor elég jó képeket csinált.
Az érintőképernyőnek és gomboknak volt sajna gyermekbetegsége...
No, akkor játrunk az érintőfejlesztés elején. Legyünk elnézőek. /Így utólag..../Tetszett a kevlárbetét a hátán.
Vissza a Nokiához: Nagyon várom, hogy az okostelefonok végre igen okosak legyenek!
Azt mondta a Nokia: 'Amivé a számítógépek lettek..."
-
Én aktívan használom a makró módot újságcikkek, receptek(-kaja!) és egyéb érdekességek bevitelére későbbi feldolgozáshoz.
A 30 cm az kb egy A4-es doksi számomra a N8-al.Áldja meg az isten a finneket ezért a frankó cuccért!!!
Volt még régebben a LG pengém is, amiben AF-volt. Az is igen jó képeket csinált 5 megán.
-
adrianv
tag
A hátlap tuti kamu. Copy paste c7 kamera, ami szörnyen mutat, túl nagy a nokia felirat!
-
Blyan
félisten
A ZTE annyival jön, az biztos.
A memóriabővítés nem lesz, csak felemás formában van most is (már ahol van, mert kevés ilyen telefon van - a gsmarena szerint a zte ilyen). Van slot, benne a kártya, és első induláskor a rendszerhez formázza az telefon, és onnantól nem nagyon lehet kivenni.
-
Blyan
félisten
válasz
Arthuro_Adam #25 üzenetére
Csak a kamera nem kötelező, nem? Vagy már annak megléte esetén az AF sem? MErt csak az utóbbit olvastam.
-
Arthuro_Adam
őstag
Már nem lesz kötelező az AF.
-
robert83
csendes tag
Szerintem nem elsz ennyire elosztva, n8 útódja pl symbiannal jön, de kezdésnek minimum 100k-s árat tudok elképzelni.
Wp pedig csak akkor lehet nagy dobás ha lesz olcsóbb változat, 50-s szolgáltatói feltöltőkártyás kombóban.
A herdverkövetelményektől szerintem már most lehetne ennyi. -
Tyren
aktív tag
Nem értem, hogy miért jön mindenki azzal, hogy milyen jó lesz, ha majd nyomott áron jön, meg olcsó lesz. Tudtommal a Nokiának a WP7 telók a felső kategóriát jelentik. A középmezőnyben maradnak a Symbianosak még egy ideig (aztán meg kiderül).
Vagy lehet, hogy csak más elképzeléseink vannak a nyomott árról és az olcsóságról. -
Blyan
félisten
válasz
rObika8802 #19 üzenetére
Csak ez csöppet szebb (mármint a S8500).
-
rObika8802
aktív tag
nemrossz de előről nézve mintha kicsit hajazna igaz fizikai gombok nélkül...
-
robert83
csendes tag
Tetszik ez a telefon. Szerintem következő telefonom nokia wp lesz az már tuti, lehet már tavasszal beújíto kegyet, főleg ha Ft is elkezd erősödni és valóban olcsó lesz ez a telefon.
-
Sn00PiG
aktív tag
Elvileg követelmény az autofókusz, bár ki tudja...
Mindenesetre én nagy "telefonkamerahuszár" vagyok, N8-am van, és imádok vele fotózni... DE!
Szokásos szöveg: egy kompakt vagy egy DSLR gépet nem vált ki a telókamera, ellenben érdekes dolgokat meg lehet vele örökíteni. Erre viszont sok helyzetben sokkal alkalmasabb egy EDOF kamera, ahol minden részletet megpróbál élesen belőni. (néha nehéz pont elkapni a jó fókuszt adott kamerával, főleg, ha az "csak" egy mobilkamera)Én örülnék egy jó EDOF változatúnak, főleg mivel WP7 lévén más nagy különbség nem lesz a termékek között. Így olcsóbb is lenne, és az elvárásaimnak is megfelelne. Vajon lesz ilyen?
-
rep3at
őstag
Külsőre nagyon bejön, kíváncsi leszek a hazai árára.
-
Blyan
félisten
Meglepne ha EDOF kamera lenne, bár a Nokiatol nem lenne meglepo, már így szepen megfaragtak a WP7 kovetelmenyeket.
De jelen pillanatban, bár a kamera nem kotelezo már, de ha van, akkor tudtommal autofocusosnak kell lennie.
-
Tyren
aktív tag
Ezt hírként lehozni.... Még azt se mondom, hogy valami überkirály photoshop munka.
A kamera rész 1/1 a C7-ról van átmásolva, a lenti 601-es felirat meg amúgy is bénán áll. Az a keresztben lévő hátsó Nokia felirat meg csak valahogy nem adja.Amúgy ha EDOF-fal érdemben lehetne csökkenteni az árat és/vagy a méretet, akkor nekem nem lenne akadály. Mondom ezt úgy, hogy már majdnem egy éve C7-et használok és a kamerája arra jó, amire nekem kell.
-
asimon
tag
Remélem jó nyomott áron lehet majd megvenni, akkor azonnal be is szerzek egyet!
Ahogy nézem előlapi kamera nem lesz rajta, ezen spórolnak valamennyit! -
Tomy Yayo
senior tag
Hű, szép darab
Régóta gondolkodom már a WP7 kipróbálásán. Ha tényleg az olcsóbbak között kezd (bár ez a Nokiánál még mindig elég drága lehet), nem lenne rossz. Főleg ha valami élhető színben is fog jönni
-
spawn21
veterán
Ha EDOF kamerával fog kiönni, olyan lesz mintha simán fejbe lőné magát a Nokia.
Remélem az auto focust előveszik, mert akkor tudnak komolyat alkotni. S
Amúgy valóban szép darab -
ClioRS
őstag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
Az is, ezt így kár volt lehozni hírként....
-
szőröscica
addikt
trabant 601
-
Agro
senior tag
Ha így folytatja a Nokia akkor meg van melyik gyártótól veszek majd új mobilt Májusban
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem ez a hátsó kép kamu.
-
atike
nagyúr
Csajosmobil. Szerintem. Viszont tényleg tetszetős...
-
3XV
tag
Tetszik. Kijelző mekkora lehet?
Remélem, a 900-as se sokat várat magára. -
negyedes
addikt
Hatarozottan tetszenek a Nokia WP telefonjai.
Csak legyen rajuk kereslet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nemrég kiszivárgott YouTube videón valószínűleg az olcsóbb Lumia 601 volt látható.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest