- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Kénytelen vagyok hamut szórni a fejemre . Na nem azért , mert igazat adnék neked , hanem egyszerűen olyanról vitáztunk, és ebbe sajnos belementem én is, ami egyrészt szubjektív(kinek milyen ismerősei vannak ) , másrészt egyéb adatokkal sem igazán alátámasztható (nem tudunk a magyar eladásokról sokat, max annyit, hogy kb a nokia a piacvezető) . Így innentől kezdve a sok vagy kevés relatív, ezen vitázni pedig felesleges. Elnézést kérek a topikrombolásért, máskor az ilyen véleményem, megtartom magamnak.
-
tildy
nagyúr
LEhetséges , de írtam, hogy nem tartom valószínűnek, ettől függetlenül mérget nem vettem volna rá. Férfiakra jellemző megfogalmazása van, vagy legalábbis olyan , mintha férfi közreműködéssel íródott volna. Ámbátor én sem vagyok tévedhetetlen.
(Gondolom valamelyikőtök barátnője ,(vagy testvére) írta ( pl. Bocháé))
Amúgy várható még ott több cikk ?
-
tildy
nagyúr
Gondolom kákán csomón keresés lenne, ha lehetne kérni egy táblázatot, mégis melyik telefonból kb mennyi az annyi ? Mármint eladás szintjén, Magyarországon.
Mobilböngészés terén anno voltak infóim készüléktípusokról. Sagem típusok fasorban sem voltak, kb...
A fenti kérdésem egyébként talán nem is olyan elrugaszkodott. Itt angliában pl. ahogyan említettem is, lazán lehet látni akár a sarki fűszeres kezében is iphone-t, olyannyira elterjedt, hogy már nekünk is külön tanfolyam lesz rá . Kíváncsi vagyok, otthon jelenleg mi a szitu készülékhasználat terén.
-
tildy
nagyúr
Itt:
"Most nem megyek bele, hogy Hello Kitty telefont kik vesznek (nők), ők hány évesek (3-60), milyen neműek (nők), miért vannak ennyire oda ezért a cicáért (senki sem tudja), s egyáltalán, minek van ez a dolog a világban (mert pénzt lehet belőle csinálni). A forgalmazók, gyártók általában hangsúlyozzák, hogy a Hello Kitty telefonok gyermekek számára lehetnek kedves és hasznos eszközök, ennek ellenére elég sok nő a jelek szerint megmarad ezen a szinten... "Lehet én értettem félre, de nekem a fenti mondatokból kb az jött le , amire rákérdeztél, mégha a megfogalmazásban konkrétan ez nincs leírva, csak sejteti. De spongyát rá , ez van, más a véleményünk , más az ismerősi körünk. Lehet tényleg szerencsés vagyok .
-
tildy
nagyúr
Csupán válaszoltam egy hozzám intézett kérdésre
Nyugodj meg, magyar busz utazóközönségénél sem láttam, nemcsak angoloknál . PEdig hidd el a hetes buszon aztán mindenféle ember voltMEg a metrón is.
És ha elolvasod a topikot, nemcsak én gondolom úgy, hogy ez inkább gyerekeknek való. vagy max "butácska" nőknek. Nekem ez utóbbival volt bajom , hogy általánosságban húztad ezt rá a nőkre, kvázi "buta libáknak" nézve őket. Ezzel volt bajom. MErt nekem ez jött le a mondandódból, nem a humorosság ( a férfisovinizmus amúgy sem humoros)
-
tildy
nagyúr
Akkor az a kisebbség jól el van bújva. Nomeg ha előveszel egy mac fórumot , ott is biztos jobban odatömörülnek a mac userek, az alapján még azt is hihetnéd , más oprendszer nincs is....
Továbbra is fenntartom a véleményem : sem otthon (pedig volt már akkor hello kitty telefon) , sem itt Angliában nem láttam még senki kezében hello kittys telefont. Pedig hidd el nézem.
Ami itt feltűnt, az az, hogy nagyon sok embernek (nőnek, férfinak) Iphoneja van . ( ez otthon nem jellemző) . Ennyi.Szóval igen, elenyésző kisebbség.
Hehe sikerült rögtön a 2.-3. oldlaon ilyet találnom -
tildy
nagyúr
Azért jöttem, mert qrvára nem poénos egy ilyen mondat. Nagyon nem.
Olyan mintha azt mondanád, a férfiak azért vesznek HTC Desiret, vagy Iphonet, mert kicsi a farkuk, azt így hátha jobban tapadnak a nők. Értsd: villantani akarnak.
(Közben legalább 5 nőt ismerek akinek Iphoneja van, és kapásból vagy kettőt , aki Desiret akar venni )Remélem érted miért gáz egy ilyet leírni.
Az ismerőseidet meg cseréld le. Agyilag ezek szerint még nem nőttek fel. És közel sem NŐK ( így nagybetűvel) , max nagylányok. Gyerekkorba beleragadva.
bennem például fel nem merült, hogy ez női teló lenne. Első ránézésre is GYEREKEKnek szánt telefon.
Ugyanúgy, mint a nagy kijelzős, nagy gombos idősebbeknek szánt telefon (és ott is csak azoknak, akik kissé rosszabbul látnak, kevésbé képesek új technológiát megtanulni) .
Egy normális, felnőtt nő ilyen telefont nem vesz. Ja egy eset a kivétel: max a gyerekének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest