- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #23 üzenetére
Ja, úgy tűnik külföldről kell rendelni, ha vki ilyet szeretne.
-
zttk
csendes tag
Nekem is nagyon tetszik, szerintem a következő gépem valami ilyesmi lesz. Monitor hátára feltenném és kész is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
AxBattler #15 üzenetére
Fú, amúgy tényleg elgondolkodtam rajta. A Noctua mellett a Shuttle is a privát szívem csücske, nem kaksival dobálóznak. Meg annyira, de annyira jól dokumentált a hivatalos oldaluk (+ nagyfelbontású képek), hogy mindig öröm belőle dolgozni (és ez nagyon ritka), de ezt is biztos mondtam már párszor.
-
Szerintem egyáltalán nem kellemes az ára, kicsit drágának tűnik, azért a piacon alig drágábban komplexebb megoldások is vannak.
-
sb
veterán
Nekem most az Asus PN50 szimpi.
4300U-val megvan itthon bruttó 100k körül és 1-2 extra is belefért. Hátrányát ekkora gépben nem látom, hogy nem cserélhető a proci (főleg mert kb. ez a 15-25, nagyon max 35W kényelmes bele) és így egyértelműen olcsóbb. Kraftra meg hasonló csak a mobil Renoir jobb azért perf/W-ra ilyen gépbe szerintem.6/12-vel még szimpibb lenne de örvendetes, hogy egyre több kis gép jön mindenféle célra.
-
Solten
őstag
Nem szalltak el az arral, ami orvendetes. Az Asrock X300 meg ennel is joval olcsobb bar az "dundibb".
-
Dr. Akula
félisten
Kicsit összébb passzírozhatták volna a dolgot, hogy a táp is beférjen a házba. Cserélhető procira ilyenben semmi értelme, mehetett volna a fixen forrasztott is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom az ara nalunk inkabb 300 euro -hoz lesz kozel.
A dupla kisebb venti helyett egy nagy kellett volna, vagy valami passziv megoldas, de gondolom megvettek az elso olcso kinai dobozt, ami elejuk kerult es onnan mar nem volt mas valasztas. Ez olyan haz, amit inkabb elrejtenek a valahova a userek, annyira ipari nulla dizajnos.
-
TeeBee73
veterán
Vevő lennék rá ~100k körül.
-
Már csak az a kérdés, hogy mit lehet beletenni. Athlonokat nem lehet kapni, 2200G/3200G masszívan túlárazott, mint a 2400G/3400G is.
Kíváncsi lennék, miért van ekkora hiány Raven Ridge / Picasso APU-kból, 12nm, 14nm, nem tudnak belőlük eleget gyártani? Vagy mindent felszívnak a notik, OEM-ek? -
Faja, egy olyan ráadás állvánnyal simán elfogadnám!
A ventik ráadásul sima 4pin-esek, szóval azonnal cserélhetők Noctua-ra!
Csak az RAM/IGP tuning menjen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest