- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
igen, ez lehet a kártyától. Ha akarod mindkettőt, sajnos áldozni kell egy kicsit rá, és vegyél class 6-os kártyát.
Arra azért figyelj oda, hogy nehogy olyat nagyot vegyél, amit a telefonod már nem tud kezelni. pl. a Pulse csak 8GB-os kártyát tud olvasni, ha jól emlékszem (de ez nem 100%) -
Exian
addikt
Azóta épp megfordult a helyzet
FLB-MOD-ot leszedtem, mert használhatatlan volt, most impalaman féle megy, kicsit jobban. Valszeg a kártyám nem bírja a swapot és az ap2sd-t. Sokszor FC-zik és lassulgat, a kártyám lehet gyenge? -
Exian
addikt
Most felraktam az FLB-MOD v1.7est, ez jobban megy, de néha ez is force closeol.
-
Exian
addikt
Köszönöm a leírást, meg is csináltam a telepítést a segítségével, sikerült is (impalaman legújabb romját raktam fel), de elindulás után használhatatlan, rögtön force close az Android keyboardra és az "android.process.acore" -ra
Mi a teendő ilyenkor? -
xxman
senior tag
Üdv!
Bocs a hülye kérdésért , de :
Elindultam a teendők között , és ott akadtam el hogy recoverybe nem rakja magát. Eddig mindig ment (1hete is pl.) de most Tmobile és befagy (vártam rá 8percet
) pedig ha normálisan kapcsolom be gondnélkül bebootol.... mi lehet a baj (1.7 FLB modd) , gépre nincs rádugva. -
Csorosz
aktív tag
Üdv.
Nem akarok belepofázmányozni, de backup, wipe, majd flashelés és aztán A2sd és swapp konfigolás nem?
[link] -
rum-cajsz
őstag
Impalaman romja változott: dmc r8 -> dmc r8a
-
rum-cajsz
őstag
módosítás az eredeti szöveg alapján.
-
rum-cajsz
őstag
- Impalaman romjánál a legfrissebb R8-ra mutat a link,
- az flb-mod végleges kiadása az 1.6b, a közvetlen link javítva -
wuuk23
csendes tag
Eddig ennyit fűznék hozzá

BEKAPCSOLÁS + PIROS (Hívás vége) + HANGERŐ
FELinkább legyen hangerő LEAz Amon-Ra link nem működik
Ez jelenleg a jó. 
Nekem Ubuntu alatt nem volt elég simán futtatni az install-recovery-linux.sh-t. Terminálból ezzel a paranccsal viszont tökéletesen lefutott a flash-elés:
sudo bash install-recovery-linux.shAmúgy nagyon jó kis leírás. GRAT

Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux felhasználók OFF topikja
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FLB-MOD-ot leszedtem, mert használhatatlan volt, most impalaman féle megy, kicsit jobban. Valszeg a kártyám nem bírja a swapot és az ap2sd-t. Sokszor FC-zik és lassulgat, a kártyám lehet gyenge?
Mi a teendő ilyenkor?
) pedig ha normálisan kapcsolom be gondnélkül bebootol.... mi lehet a baj (1.7 FLB modd) , gépre nincs rádugva.