- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
Stauffenberg #26 üzenetére
Mindjárt nezem mit irnak rola koszi!
-
Matada2.3
veterán
A max hulladék, viszont a match külsőe és belsőre is ígéretes lehet!
-
Fejvadi
nagyúr
Mitől lett ez a Max, max? Semmit nem találok rajta, benne, ami ezt indokolná.
-
kbyte1024
veterán
Ne tudd meg mit küzdök en is,egy normalis fhd-s 5colos telot kefesek. Neztem a xiaomi mi 5-öt,de azzal kezdjem hogy mokolok egy 100+k telonal?
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ha a ragasztó anyaggal történne valami, akkor miért a fehér részek égnek be legjobban."
Ott a legnagyobb a fényerősség? Elmélet csupán, nem ismerjük a probléma pontos okát. De ez nem ugyanaz a jelenség, mint az AMOLED esetén.
"Viszont van akinek nem tűnt el, ezt azért ne felejtsük elmondani."
Elenyésző a számuk, de igen, volt erre is példa. A többségnek viszont elmúlt. BTW nem akarom mindenáron az LG-t védeni, mert ők sem különbek a többi gyártónál, valami gikszer náluk is mindig akad.
-
Gzolo
senior tag
X mach: 5,5 hüvelykes, QHD-s Quantum IPS, 150 grammot, hatmagos rendszerchip hajtja meg, 32/3 gb, 3000 mAh
G4: 5,5, QHD, 155 gr, S808 /6 mag/, 32/3 gb, 3000 mAh
Csak nem újracsomagolnak az Lg-nél?
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Ha a ragasztó anyaggal történne valami, akkor miért a fehér részek égnek be legjobban. Amúgy jó kis elmélet, tetszik.
Viszont van akinek nem tűnt el, ezt azért ne felejtsük elmondani. Nem sok eset volt, de nekik garanciával csere volt a vége. -
Örni
senior tag
- Jó napot kívánok! Egy X Machot szeretnék.
- Tessék az X Max.
- Bocsánat, X Machot mondtam.
- Mondom, itt az X Max amit kért, a pénztárnál fizethet.
- Maga most szórakozik velem??? Azt mondtam kérek egy X Machot!!!
- Azt kell hinnem, hogy maga járatja velem a bolondját, itt van maga előtt az X Max amit kért..
- Tudja mit? Adjon egy Nexus 5X-et! -
stewe780
őstag
Nem tudok a divattal lépést tartani, 5,5" nekem már nagy...
-
Ricardo
titán
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Ja az más. Már azt hittem a kijelző ég be. Furcsa lett volna.
-
Stauffenberg
nagyúr
Valószínűleg nem a panel ég be, hanem a ragasztóanyaggal történik valami, amivel a kijelző üvege van felragasztva. Ha felforrósodik a kijelző és nagy fényerőn hajtod, akkor néha a status bar halványan ott marad a kijelzőn. De ez múló dolog, ha pihent a kijelző, eltűnik a "beégés" is.
-
kbyte1024
veterán
Na meg majd a panel beègèst kiküszöbölték e? Mert az LG G4-nel jonnek am elő a panaszok!
-
Ricardo
titán
Lassan kezd követhetetlen lenni az LG palettája is.
X,K V,G,L F széria, amiknek van darabonként is "Ezer" leágazása (Csak 9-et találtam hirtelen a G3-ból), és ezek mellett ott vannak a sehova nem sorolt példányok (Leon,ray, Joy Spirit...stb).
-
janeszgol
félisten
Hm. A Mach oké, de a Max neve azt sugallja nekem, hogy minimum 6 col képernyő átmérő. Kicsit meglepődtem, hogy nem, ráadásul még hardveresen is visszafogott. Így nem igazán értem, mitől max. "Max megveszik a h*lyék?" Vagy mitől?
Amúgy az X-eknél még mindig az X-Screen jön be a legjobban. Kár, hogy a Vodánál nem kapható.
-
tabaga
tag
Az X Max úgy néz ki, mint egy felnagyított LG F6
-
Dealer95
őstag
Tehát a Max elvileg gyengébb lesz, mint a mach?
-
asysoft
aktív tag
Ezeket stílszerűen karácsony előtt kellett volna bejelenteni, hogy mehessen egy "Get an X Mach for X-mas kampány"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest