- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurta9999
tag
"Az USB Type-C-t én nem nevezném kifejezetten kijelző kimenetnek, még akkor sem ha használható arra. A Gigabyte-okon is van HDMI vagy HDMI és DP."
Pedig laptopokon ez kifejezetten elterjedt, és a desktop VGA-ra is ideje lenne rakni belőlük egy darabot. Ha jól emlékezem, AMD-nek már valamilyen kártyán volt/van. Nekem laptopon sImán viszi DP1.4-et, konkrétan egy 1440p 165Hz-es monitort, gond nélkül megy, még a 10bit HDR is átmegy rajta. Végülis ezis DP, csak nem DP a csatlakozó, hanem USB Type C.
https://www.alza.hu/alzapower-flexcore-usb-c-32-gen-2-to-displayport-fekete-d5663789.htm?o=1
-
kurta9999
tag
Most akkor ezekbe (ha nem is mindbe, drágábbakra gondolok) már hivatalosan USB4 standard lesz támogatva, 40Gbps?
Nem sok infót találtam eddig erről, pár helyen volt említe, képeken is ottvan a hátsó kimeneten, de már vmi régebbi Intel-es lapra is oda volt ez írva és azóta nagy a csend róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest