- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbxvr
tag
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Tudni kell mit szabad törölni
Meg amúgy is aki nem teljesen laikus a témában az azért foglalkozik a telefonjával szerintem. Aki meg nem ért annyira hozzá az inkább ne is kezdjen neki.
Nem olyan nagy az a réteg aki custom romokat rak fel és moddolja a telóját, de ők tudják mit csinálnak.
Velük szemben nem fair hogy akár hardveres hiba van a telefonban, és meglátják hogy rootolva van egyből egy tollvonással ugrik a garanciája. -
szbxvr
tag
Én sem értem ezt az egész root balhét a telefongyártók részéről. Garanciamegvonás ésatöbbi. Vonják meg attól akinél bizonyítani lehet hogy hozzá nem értés miatt brickelte a telefonját, de ne attól aki a sok szemét bloatot akarja eltávolítani vagy egyéb hasznos cuccokat akar telepíteni. Nyilván az olyan béla userek miatt akik vérszemet kapnak és széthekkelik a telefonjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest