- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Vágom, de a meggyőzés módszerének párhuzamát próbáltam (volna) levezetni. Bszhtjuk, ha van kamera, de a rendőr nem mer kiszállni az autójából. A készenlétisek maszkban szarrá verhetik akár a kilencven éves nagyit is okt. 23.-án, de egy "egyszerű" rendőr egy kiba' sallert nem nyomhat le annak, aki tizedszerre lopja a fát a kertem végéből....nem beszélve ilyenkor a tulajdoni jogaimról. (vagy inkább azok hiányáról) Egy másik totyikban már megírtam, hogy erről az egész rendszerről mi a véleményem. Nem a politikai rendszerre gondoltam, hanem a törvényi szabályozásokról, a törvényekről egyáltalán. Amyg valóban nem a sértettet, hanem a bűnöst védik, addig a kemarákkal kitörölhetjük a seggünket, max lesz egy Premier plan...
.
-
Geller72
veterán
Kezdünk elkanyarodni. Az USA államait azért talán nem kellene manifesztálni annyira. Társadalmilag és szociálisan a második vh. előtt egyértelműen jobban álltak a dolgohoz, mint mi (valamikor is fogunk). De azért ott volt valahol a történelemben egy törés. A többi nagyhatalommal együtt valszeg ráébredtek, hogy a világ (gazdasági és egyéb jelllegü) felosztása zajlik, és nem akartak ebből kimaradni. Ennek egyik (nem éppen szép) megnyilvánulása volt a Japán elleni - ép emberi elmével el nem fogadható - atombomba támadása. Remélem, senki nem jön nekem azzal, hogy muszáj volt, mert marhaság. Japán ekkorra már rég padlón volt, szarrá voltak a - javarészt fából készült - nagyobb városai is gyújtóbombázva, porig égetve, az ország minden szinten "kész volt".
Innen kezdett el a szekér fék nélkül gurulni velük. Nem volt hidegháború? Dehogynem. Vietnám, Afganisztán, Korea, hogy csak a nagyobbakat említsem, ahol egymásnak feszültek az érdekek.
Milyen érdekes az is, hogy egyes államokban a magán tulajdon és az önvédelem szavak mögé ( a népet beszaratva, kb mint most) valahogy berakták a fegyvertartást, fegyver viselést magán személyek részére. Megkérdezem:
Kevesebb lett a bűnözés? Kevesebb embert támadtak meg? Kevesebb ember sérült, halt meg? Kevesebb betörés, rablás..stb történt. Nem B+! Több. Sokkal, sokkal több. De ott is bemagyarázták az ökröknek, hogy ez nekik jó. Ugyan azon az úton járunk. Terrorizmus.Nézzük csak. Vegyük számba, hogy az utóbbi - mondjuk - 10 évben a világon hány terrortámadást hajtottak végre és abban hány személy vett részt? Egyet mondjatok, ahol valóban bebizonyosodott, hány elkövető volt, kik voltak, ebből hányat fogtak el, hány halt meg. Egyet. Egy embert. Név szerint.
Guantanamoval teljesen felesleges példálózni.
Az itt fogvatartott emberek közül hány ellen emeltek vádat, hányról bizonyosodott be, hogy egyértelműen ebben és ebben a cselekményben valamilyen szerepet vállaltak?
Öt éve kínozzák az embereket anélkül, hogy fel tudnának mutatni valamit is. És most, hogy ne kelljen felelősségre vonni érte az illetékeseket, szétszórják őket a világban. Vajon nem járna e nekik, mint jogtalanul fogvatartottaknak, emberi mivoltukban megalázottaknak óriási erkölcsi és anyagi kártérítés? Erről miért nem ír egyik újság sem? Véletlen? Lfszt.De miután beszaratták a jónépet ezzel a terrorista szöveggel, aminek semmi alapja nincs, a következő ürügyre viszont tökéletesen elegendő. Elegendő egy "véletlenül nem sikerült", alkaidás merénylő által elkövetni próbált terrorcselekmény ahhoz, hogy egyből egy csomó reptéren bevezessék a 3d body scannereket.
Történetesen, azt hiszem, egy cégnek van kizárólagos értékesítési jogosultsága ilyeneket telepíteni a repterekre. (De lehet, hogy tévdek, mindenesetre nem rémlik, hogymondjuk egy Kanizsai Kft.-t felkértek volna a gyártásra)
Mondjuk érdekes, hogy ha egy profi alkaidás simán felvisz egy ilyen cuccot, miért nem robbantotta fel? Elbszta mi? Ugyan már.
.
Reagálnék:
"És azt ne mondja senki nekem, hogy a kommunista diktatúrában bárki is szabadnak érezte magát. A mai helyzet természetesen nem ennyire durva, abszolút elviselhető, még jogosnak is mondható"Szerinted. Mennyit éltél te "abban" az időszakban? Vidéken nem nagyon birizgálták az embereket, a bajkeverők, az "ultrák" már akkor is jobbára Pesten, vagy a hozzá hasonló nagyobb városokban tevékenykedtek, ahogyan most is ott van több balhé. És nem kimondottan a nagyobb populáció miatt. A mai helyzet nem ennyire durva, hanem sokkal durvább. Ma nem kellenek besúgók, ha mindenhol ott lesznek a kamerák. Dolgoztam egy San Jose-i cégnél. Minden be volt kamerázva, kivétel a mosdó, wc. Egy darabig. Aztán körlevélben tudatták az érintettekkel, hogy tájékztassanak mindenkit, miszerint lopják a csaptelepeket, ezért ott is lesznek ezentúl kamerák. Az egyik biztonságis a rokonom, a másik a haverom, a másik kettő volt sulitársam. Fogalmuk sem volt róla, hogy ezt ki találta ki, mert erről legkorábban nekik kellett volna tudniuk, ha ilyen megtörténik - sőt igen seggbe is rúgták volna őket ilyenért. De nem történt.
A mostani folyamatok is hasonlóak. Farkast kiáltunk, ezáltal mindenki összexarja magát, egy csoportba verődve szemét, fülét farkát behúzva védelemért könyörög, és megjelenhetünk, mint a 'Zisten, védelmet felajánlva ellenszolgáltatásért cserébe, elvárva a teljes manifesztációt irányunkba. Ennél jobbat nem is akarhatnánk. Mindenki egy helyen van, mindenki ugyan azt akarja, mindenki tőlünk várja a megoldást. Mindenki fél. És a félelem nagy úr. Mi vagyunk a királyok. Néha bedobunk az ólba valami kínai műbőrt farkas felirattal a hátán, hogy azért mindenki tudja, hány deka, és ennyi. Ölbe tett kezekkel röhögünk a sok hülyén. Ahogy röhögött a fél világ fegyverkereskedője az Iraki kamun. Én azért azt hittem, hogy ezért jobb helyeken a Tony legényt jól sggbqrják..de nem ez történt.
A célom nem a meggyőzés. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a mi érdekünkben teszik. Azért a szkeptikusok gondolkozzanak el azon, hogy az összes súlyos terrorcselekményt szarrá kamerázott, fokozottan ellenörzött és örzött objektumokban, azokon keresztül jutva követték el. Ha igaz, akkor a 2001-es esetben mindegyik gépre terminálokon keresztül jutottak el, a metró merényletek, a spanyol többszörös vonat, az angol busz baleseteket mind-mind bekamerázott helyeken követték el. És akkor megkérdezem. mi értelme volt? Megakadályozták? Nem. Észrevették? Nem. De lelőttek egy olyan embert hátizsákkal, akinek semmi köze nem volt az egészhez. Köszi.Hurrá. És most tapsoljunk.
-
Geller72
veterán
Ezt az implantátumost dolgot nem hiszem azért. Ha valaha megvalósítják is, jó darabig önkéntes lesz. Ehhez azért vastagabb bőrre lenne szükség, mert ha ilyen kiderül, jelen állás szerint még azt is lefejezik, akinek nem sok köze lehet a dologhoz. Szal', ez még azért meredek.
.
-
Geller72
veterán
Jogos e vagy sem, a mi biztonságunkért tervezték e, helyezték e üzembe, vagy nem, engem akkor is rendkívüli módon irritál. A munkámban sem szeretem, ha a seggemben állnak, és nézik, hogy mit csinálok. Ettől függetlenül, sőt jobban megcsinálom, ha nincsenek ott. A média addig fogja az agyatokba pumpálni, hogy ez milyen qrva jó, amíg evidensnek nem gondoljátok. És így nagyon sokáig el lehet menni. Az állatokat is szép, fokozatosan idomítják.....Szerettem volna, ha erre az egészre az én életemben már nem kerül sor, de nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban felgyorsultak az események. Amint elérünk arra a szintre, hogy egy kártyába lesz beleintegrálva az összes fontos adatunk..pontosabban valszeg az egész profilunk, csak ebből mi nem fogunk annyit látni mint amennyire képes lesz..szal, lesz all in card..tb adatok, apeh dolgok, jogsi a büntikkel együtt, személyes infók, orvosi vagy elsősegély nyújtáshoz (gyógyszerérzékenység, allergia, rosszullét esetén wtf..etc), banki infók...és mivel ez már egy kiba' fonti holmi lesz, valszeg' nem csak sloton keresztüli hanem x távolságból való leolvasási lehetőséggel (és illetékeseknek, UAV tulajoknak..
programozási opciókkal..)..nos, ezt bizti ellátják vmi távfelügyeleti jeladós akármivel..szal onnan már tudni lehet, hogy hol vagy, micsi..stb. És innen már valóban 1984 van..Na most. ennek az egésznek a létrejöttéhez, elfogadásához, elhitetéséhez, hogy ez is milyen qrva jó, adok mondjuk 5-10 évet...Ha ez is meg lesz, akkor már hiába kezdenek az emberek pattogni.
De hogy érveljek is valami olyat, amire választ is várok:
Annyira lobbiztok mellette, hogy ez "húdejólesz", "merabiztonságdekirálylesz", nyugodtan fogok aludni, meg minden tévhit és marhaság, amit gondoltok.. Szeretném megkérdezni, hogy akkor miafszért pont ott a legnagyobb a bűnözési ráta, ahol a legnagyobb méretekben alkalmazzák??? Mondjuk USA, Anglia..etc..jjjéééé..ugye?...
. Biztos, segített meggátolni. Nem fogadom el válasznak azt, hogy "bizti ez azé' van, mer' sokkal deviánsabb állatok laknak arrafele..."..
..elvonják a figyelmeteket a lényegről és ti ezt észre sem veszitek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest