- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Nekem is nem régen jött meg a kedvem hozzá. Egyszer már próbáltam de az irreálisan erős ellenfelek miatt hamar elment a kedvem.
Aztán másodszor nem régen estem neki újra. Föltettem az 1.1-es patchet a magyarítást a Better Low Poly Textures-t (anélkül kegyetlen rondák a messze lévő fák), és a High Res Packot (textúrák jó részét lecseréli). Az eredmény magáért beszél, sokkal jobb lett így és nem is esett sokat az fps (4670el tolom).
Most nem adtam fel, jó erősre kifejlesztettem a kardozást, most így kétkezest is elvisel egy kézben a pajzs mellett ami gyakran jól jön. Már nem is tudom hányszor haltam meg az erős ellenfelek miatt, de már kezdek belelendülni. Pár apró grafikai buggal már találkoztam, és annak a nagy gilisztának van olyan hogy rádköp még ha védekezel is (ezzel cáfolva a cikkíró állítását). Don Esteban oldalán próbálom visszahódítani a várost, egyre több sikerrel.
Ennek a játéknak a végigjátszása ajánlott minden RPG kedvelő számára! Nálam a pár apróbb hiba miatt 9/10-et kap, de nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest