Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
-
Polllen
nagyúr
válasz
#16820480 #29 üzenetére
Korábban volt belőle, hogy talán a németeknél nem szívesen látják a BB termékeit a hivatalokban, pontosan a lehallgathatatlansága miatt...(vagyis nem tudják a saját dolgozóikat monitorozni...)
Amúgy sztem teljesen egyértelmű, hogy a playbook meg az ipad más igényeket céloz meg...
-
törölt tag
nem tudom pontosan hogy oldják meg, de nem hangátvitelre gondolok, hanem adatra. ami a BB szerveren megy át, azt úgy néz ki, hogy nem tudják út közben megcsapolni, tehát olyasmi az egész, mint egy vpn kapcsolat.
gondolom ezért kellett magát az anyacéget fenyegetni, mert az adott országokban a távközlési cégeket nyilván rá tudták volna venni, hogy figyeljék a telefonok adatforgalmát, de ebből arra következtetek, hogy ez nem lehetséges, vagy nagyon nehezen elérhető a technológia hozzá. -
törölt tag
mondjuk akár kijön addig az ipad2 akár nem, ez akkor is lesz amiben jobb lesz annál is. a QNX és a BB biztonsági megoldásainak közelébe nem tud érni az apple, nem véletlen, hogy ki akarták őket tiltani az arabok meg az indiaiak, mert nem törhető/lehallgatható csak úgy a kommunikációt és a rendszer. ezért lesz ez valószínűleg elsődleges üzleti tablet, és gyanítom, hogy az egyéb komoly hivatalok (nemzetbiztonsági például, de hasonlóan megbízható és nagy felelősséggel járó helyek is) inkább majd a playbook-ot választják majd, akármennyire magnificent is lesz a következő ipad.
-
worthless
tag
poén, hogy amit nem a teszt miatt töltött a végén, azt az ipad hozta be előbb
-
skajwa
senior tag
Picit odapakolt az iPad-nek
Bár mire kijön, tényleg a küszöbön a 2. generáció....:S Ha karácsony előtt kiadnák, nagyot ütne!
-
Polllen
nagyúr
Tetszik
Sokkal jobban, mint az apple megoldása
-
plus44
veterán
Nagyon bejön, ára kérdéses.
-
gerbaudhu
tag
Én azon lepődtem meg, hogy a muki az iPad-en minden alkalommal begépelgette a ".com" karaktersorozatot, mikor a szpész mellett dedikált gomb van hozzá... Valszeg azért nem nyomta meg, mert a másikon ezt nem tudta volna csinálni(?), az meg milyen már, hogy használhatóságban járna egy pici pontocska az iPad-nek is egy RIM-fényező videóban...
-
Rickazoid
addikt
Azért az, hogy a webfejlesztők nem tudnak programozni és emiatt Flash-t használnak, még nem jelenti azt, hogy szar egy még bőven fejlesztői stádiumban lévő rendszer. Emellett most néztem az oldalt, Firefox alatt csupán a kép felső csíkja látszik, a "Gyorsulj" alatt már nincs semmi a Flash tartalomból, nem jelenik meg, illetve belelóg a semmibe, alul meg hatalmas üres tér. Ez a Flash általában, Windows + IE only, nem mérvadó semmilyen szinten és nem is szükséges egyáltalán. HTML, CSS, PHP, JavaScript, Ajax, újabban HTML5.. mi szükség Flash-re?
-
törölt tag
Ha ez a videó nem kamu (értsd: nem cache-ből tölti a PlayBook az oldalakat), akkor nagyon jó kis kütyünek néz ki!
joey20: lehet trágya a flash, de ha lesz on-demand opció, akkor nagyon jól tud jönni!
azt mondja már el valaki, aki használ iPadet, hogy azon egy egyszerű .gif szaggat-e? mert az én kis iPod Touch-omon megdöbbentően kifognak..
Karma: lehet hagyni kéne kihalni, de amíg nem hal ki addig is kell valami, ami megjeleníti a dolgokat.
Hang nélkül néztem, úgyhogy nem tudom, hogy elhangzik-e a videóban, de a végén az egy HTML5 összehasonlítás?
-
joey04
titán
oldalon görgetés, nagyítás, oldal aljára/tetejére ugrás, könyvjelzők?
ezeket hiányolom a videóból.
flash így még mindig trágyadomb, adidas oldalon meg lehet nézni, hogy kéne mennie ennek az animációnak. amíg csak így képesek megoldani, továbbra sem fog hiányozni. és ez csak egy parányi volt a flashből, jó pár flash tesztet kéne még csinálni. Gondolom milyen eredménnyel zárulna, ha egy ilyen promó videóba is ez volt a maximum amit be tudtak tenni. reszelni kell még ezen. -
svili
tag
Én sem tudom, mire is lehetnek jók ezek a kütyük - az első tablet ami tetszett, az a Galaxy Tab csak ez meg rohadt drága.. Ennyi pénzért már inkább egy komolyabb netbook-ot vennék (pl. Sony Vaio-t).
Az iPad-et igazából még egyik riválisnak sem sikerült igazán megszorongatni - már ami a felhasználói élményt és az alkalmazáskínálatot illeti... -
talamasca
senior tag
Jók ezek a VS összeállítások, de mire ez is kapható lesz, addigra ez lesz a helyes:
RIM PlayBook vs. Apple iPad 2 -
Rickazoid
addikt
Nem volt még szerencsém a QNX rendszerekhez, de ahogy olvastam róla, nem ma kezdték a dolgot, elég rugalmas és stabil, szóval lehetnek benne lehetőségek bőven. Ha a RIM a jövőben szélesebb körben alkalmazza és fejleszti, akkor az alkalmazásfejlesztőket megfoghatja és könnyen sikere lehet. További plusz, hogy C/C++ nyelven írhatók a programjai, ha jól értelmeztem.
-
-igu-
veterán
napi szinten nyomkodom az ipad-et, nincs vele gond
magamnak azért inkább a rim-et veszem majd
és akkor mellé nem kell okostelefon drágáért, hanem elég egy olyan, ami olcsó, de buta - és legfőképpen gyönyörű -
D@niel
addikt
válasz
Feruendios #4 üzenetére
Flashel próbálnak fogást találni a vállalaton, érthető ez. Mondjuk nem lehet rossz net táblán honfoglalózni
-
Feruendios
tag
Azért még mindig az iPad ha választhatnék, az meg külön tetszik, hogy megint a Flash-el kapálóznak.
-
D@niel
addikt
szerintem ezerszer könnyebb egy ilyennel elvégezni a napi teendőket (e-mail, internet, etc.), mint egy smart phone-al.
A BlackBerry flash supportal jön, kiwi vagyok az üzemidőre.
Hands on video
PlayBook demo
PlayBook vs iPad -
h-yle
addikt
Mire ez kijön addigra ezeket simán tudhatja az iPad. A kismillió appról nem is beszélve, amik egyáltalán nem futnak a RIM készülékén. A kedvencem az Acid3 teszt
-
Sunabouzu
csendes tag
A csapból is ezek a gyökér tabletek folynak, elég unalmas. Szerintem ezek teljesen használhatatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest