- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
batis88
csendes tag
Sziasztok!
Két dologban szeretnék segítséget kérni.
-észrevettem, hogy az sms-üzeneteim egyik pillanatról a másikra eltűntek. Április óta van meg a telefon, és most augusztus elejétől vannak csak a telefonon sms üzenetek. ez mitől lehet? a beállításokban az üzenetek érvényességi ideje maximálisra van állítva, és nem volt olyan sok, hogy megtelljen a memóris.- Másik problémám, hogy ha szinkronizálom a naptárat az outlookkal, és az outlookba felvettem egy találkozó, aminek emlékeztetőt állítottam be, de a telefonon a naptár emlékeztető nem jelez ezeknél a találkolzóknál, noha megnéztem, és az emlékeztető ugyanúgy be van állítva a telefonon. Ha a telefonon veszek fel egy találkozót, és annak állítok be emlékeztetőt, akkor hibátlanul müxik.
Előreis köszi a segítséget.
-
batis88
csendes tag
válasz lezerpiramis #95 üzenetére
Köszi a választ. Még gondolkozom, ezen a BIS dolgon, mert igazából amiket felsoroltál egyikse életbevágó számomra.
Amiért BBt akarok venni, hogy nem jött be nekem ez a tapis képernyő dolog, viszont az okostelefon funkcionalitásban bejön. Igaz a 9790nek is érintőskijelzője van, de legalább van mellé qwerty meg trackpad.
-
lezerpiramis
őstag
Van, ezek működnek csak BIS esetén:
-gyári levelezőprogram
-BlackBerry Messenger
-BlackBerry Maps
-BlackBerry Protect
-Google Talk, Yahoo Messenger, Windows Messenger
-Egyéb RIM-es alkalmazásokEzek Wi-Fi-n is csak akkor mennek, ha van BIS
A gyári böngésző működése szolgáltató- és szoftverfüggő (Wi-Fi-n persze megy), ugyanez a helyzet az MMS-sel is, amely bizonyos esetekben szintén nem működik BIS nélkül.
Az App World, a Facebook- és a Twitter-kliens BIS nélkül csak Wi-Fi-n működik.
Magyarán a BB lényege veszik el, ha nem rendelsz BB szolgáltatást. Szerintem ne vegyél ilyen telefont, ha nem rendelsz hozzá BIS-t.
-
batis88
csendes tag
Sziasztok!
Komolyan elgondolkoztam egy ilyen telefon vételén, viszont lenne pár kérdésem a BIS/BES-el kapcsolatban. T-mobilos vagyok, és most van az előfizumban mobilnet, és nem szeretnék külön fizetni egy BISre. A kérdésem az lnne, hogy BIS nélkül a telefonon működik-e a mobilnet, facebook alkalmazás, vagy a térkép. Lénygében a push e-mail szolgáltatáson kívül van-e még valami ami nem működik BIS nélkül?
-
propuls
csendes tag
A teszt elején olvasható, hogy Gorilla Glass plexije van. Aki használja már egy ideje fólia nélkül, az írja már meg, hogy karcolódik a kijelző, kell-e rá fólia, vagy akár bírja a Jutyubon látható, kulccsal, tapétavágóval való barmolást is? (persze nem ez a cél, csak jó tudni )
Megint nem lesz, ami nem volt még!
-
wmerlin
csendes tag
Sziasztok! Vodánál van egy ilyen készülékem. Nem találtam hozzá 7.1-es OS-t eddig a desktop software-n keresztül. Vagy még nem jelent meg?
-
glutamin
őstag
válasz rickenbacker #87 üzenetére
Szerintem ez az egész problémakor máshonnan gyökerezik. A BlackBerry státusszimbólum lett nálunk is mint megannyi termék. Így az átlagember is ilyet szeretne már, ők viszont az üzleti életben hasznos funkciókat nem nagyon tudják értékelni, ellenben nagyon hiányolják az hétköznapi életben hasznos funkciókat.
Egy rakat tizenéves csaj kezében látok Blackberryket. Őket vajon mennyire érdekli a titkosított/tömörített adattovábbítás, a push email vagy a különféle rezgéstípusok?
Ilyen Blackberryk is készülnek már:
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
eos30d
aktív tag
-
rickenbacker
csendes tag
Kicsit elkalandoztatok...
Találós kérdés... Rögtön kettő...
1.) Tárgyaláson lenémított telefon tokban az asztalon. Ha elkezd rezegni, válaszolj az alábbi kérdésre anélkül, hogy hozzáérsz a telefonhoz:
Milyen eseményt jelez a telefon?
Ha levél, akkor a céges, vagy a privát mailboxra jött?
Ki keres?
Van-e BB-n kívül olyan telefon, amelyek használatával válaszolni tudsz a fenti kérdésekre?2.) Melyik pushmail szolgáltatással ér előbb a telefonra a levél, mint a helyi hálón lógó, percenként frissülő exchange kliensre (Outlook, of coz)?
Gibson
Ps.: Peace... Ez a telefon dolog is most már alapvetően hasonló a szeretem a pacalt / gyűlölöm a pacalt kettősséghez... Kinek mi ízlik... Nekem a szeder... Egyelőre...
-
eos30d
aktív tag
Ti vitatkoztok róla én meg beszereztem egyet és élvezem jótékony hatásait
-
MODERÁTOR
Szerintem ebben nincs igazad, mert a rendszer, ami rajta van, az tavaly még "jelenlegi"-nek számított, a 7-es nem megy fel rá csak. Vagyis szerintem a jelenleg használatban lévő BB telefonok kb 90%-án még a 7-est megelőző oprendszer fut. És nem is mindegyiken 6-os, sok modellen még csak 5-ös. Olyanok, amiket még lehet kapni újonnan...
-
Benőke
őstag
válasz knyitogato #66 üzenetére
A Swype olyan hogy van akinek megy van akinek nem. Kipróbáltam, de nem éreztem jobbnak mint a sima nyomkodást. Úgyhogy vissza is áltam. Pláne mert az ext4 konverzióhoz kelett a systemben a hely és ezt áldoztam fel időlegesen...
Ekezet használatra van egy roppant jó megoldás, mobiltelefonról gépelve nagyon sokan elhagyják őket... Persze ez nem elégít ki mindenkit, de aki tud nélküle élni annak szokható.
-
Benőke
őstag
válasz knyitogato #64 üzenetére
"Személyeskedő kolléga, S2-t használok gyári állapotban, és semmi baja nincsen. Használj Nokia 3210-est, az enged telefonálni, és nem lesz vele bajod."
Személyeskedő? Talán nézd meg mit írtál aztán dumálhatunk.
Hát meg merem kockáztatni hogy telefonnak használhatóbb volt a 3210 mint ezek a csodák. Pláne mert annak üzemideje is volt...
Mondjuk a sima S is megyegetett ameddig nem volt frissítve... -
MODERÁTOR
"akkor miért kell trollkodni az érintőkijelzős bb topic-jában?!"
Szerintem nem voltál figyelmes, én beírtam, hogy milyen készülékem van, és nem trollkodtam. A saját tapasztalataimat írtam be a saját készülékemmel. Nem kell ennyire offenzívnak lenni. És a szövegbeviteli ablakban sajnos nem tudok nagyítani.
Az opera mini pedig egy akkora hulladék, hogy azt kifejezett büntetésnek élném meg, ha használnom kellene. Fent volt, életem csalódása. -
moleculez
veterán
Amugy meg a BB-nek van egy célközönsége, és felhasználási területe.
Ne hasonlitsuk össze droiddal és társaival, kb mint almát körtével...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dani_kp
addikt
BlackBerry Bold 9700 Test Internet (gyári beépített böngészővel) (elsőre csak egy ilyen német tesztet találtam, sorry érte )
szerk.: opera mini-vel
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
nuke7
veterán
akkor miért kell trollkodni az érintőkijelzős bb topic-jában?!
(mellesleg az uj bb-k közül kb. mindegyik érintőkijelzős, de operában lehet a touchpaddal/trackball-al is nagyítani )az iphone lehtne alternatíva, ha lenne fizikai billentyűzete, és árban lejjebb jönne.
(a 8gb-s torch2-m feleannyiba SE került újonnan, függetlenül mint egy 8gb iphone 4)[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Dani_kp
addikt
Gyári böngészővel vagy opera mini alatt nem megy a nagyítás? Őszintén szólva nem jártam utána, nem olvastam róla, de tuti, hogy nálad kell valami gebasznak lenni, létezhetetlen, hogy ne lehessen nagyítani az oldal tartalmát.
Persze tévedhetek és valóban neked van igazad.
-
consono
nagyúr
Van igazság abban amit írsz, de sok helyen csúsztatsz... Nekem a böngészéssel az ezeréves 8100-on, de a 8520-on sem volt problémám, mondjuk én ahol lehet mobil oldalakat nézek. Ráadásul nincs mindenkinek 2 gigás csomagja. Mondjuk az tény, hogy a sávszélesség igénytelenség manapság már senkit nem érdekel, vagyis nem sok mindenkit. Szerintem pont az általad annyira lesajnált BBM tartja meg még mindig a konzumer piacon a BB-t, persze most nem itthonról beszélek (mondjuk a Voda most pont erre gyúrt rá eléggé), egyre több program (pl. játékok is) jelennek meg BBM integrációval, stb...
A RIM tényleg lassan reagált, ugyan az a gondja, mint pár éve a Microsoftnak a Windows Mobile-lal (NEM WP!): egy olyan rendszert próbálnak életben tartani, ami a 10 évvel ezelőtti igényekhez, az akkori viszonyokhoz lett kitalálva. Bár látszik az előrelépés (OS7, 7.1, Playbook 2.0) tartok tőle, hogy a az OS 10 későn fog a piacra érkezni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
Nekem újabb van, mint a tiéd, egy 9700-as. Weblapok nézegetésére abszolút katasztrófa, de ha fórum hsz-t kell írni, az az abszolút mélypont. Ha belekattintok egy ilyen ablakba, akkor nem enged nagyítani, és találgathatom, hogy mit írok.
Van egy szifonom is, egyszerűen minden jobb rajta.
Aki pedig a mai napig a BB emailezését tömjénezi, annak azt szoktam mondani, hogy a 2003-as év már régen volt, a push mail 2012-ben már nem nagy feature, és kifejezetten érthetetlen, hogy egy ilyen szolgáltatásért egy konzumer, nem vállalati felhasználónak miért kell fizetnie. És légyszi, az ipari titkosítást meg adattömörítést hagyjuk ki, senkit nem érdekel hogy a haverokkal való sörözés időpontjának megbeszélését tartalmazó emailt 1 óra vagy 1 nap alatt törik fel az erre hivatott szervek. Mint hogy az sem hogy egy weblap 1.5 vagy 2 megabájtban jön le, lévén hogy a 2 gigás telefonos netes csomagomat esélyem sincs kihasználni normál felhasználás mellett.
A BB-nek pl egy nagy húzóereje lehetett volna a BBM, de ezt olyan sikeresen nem reklámozták agyon, hogy azt tanítani kellene. Mostanra meg már a konkurencia behozta, illetve már azokat az időket éljük amikor bármelyik okostelefonra felteszi az ember bármelyik messenger programot, és kész. A BBM meg amilyen jó lehetett volna, még mindig ugyanott tötymörög mint évekkel ezelőtt. Nyilván ezért robog a szakadék felé a RIM, mert olyan mint egy dinoszaurusz, megváltoztak körülötte hirtelen a körülmények, és képtelen volt alkalmazkodni.
-
nuke7
veterán
válasz knyitogato #66 üzenetére
hát igen, és én mint elsődleges kommunikácios eszköznek használom, 4email címmel, stb. (akkor is válaszolok email-re, ha épp nem vagyok benn / nem dolgozom hivatalosan)
és erre nagyon jó.
multimédiára meg szórakozásra ipad 2https://youtube.com/user/nuke7
-
knyitogato
őstag
1. Mindig imádtam a fizikai bill-t, de a Swype nálam kiváltotta. Imádom.
2. Ez már ízlés kérdése, ahogy írtad is. Plusz számomra a BB munkatelefon. Only. Annak magasan a legjobb. (kivéve a - nekem- rettenetes ékezet-megoldást, de ez meg angolszász nyelvterületen ugye nem probléma)[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz knyitogato #64 üzenetére
nem rossz egyébként az s2, nekem kifejezetten tetszik. össz - vissz két problémám van vele (3 mondjuk) amiért nem azt használom, hanem torch 2-t
1. nincs fizikai bill
2. nem annyira smooth és megbízhato mint a bb os7 (ezen a telefonon legalábbis)
(3. jóval drágábban találtam csak mint torch 2-t )https://youtube.com/user/nuke7
-
Benőke
őstag
válasz knyitogato #58 üzenetére
Ugyan az a kategória. S2 semmivel sem jobb mint a többi kommersz evezőlapát.
-
Benőke
őstag
válasz Totheground #60 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj. Nem tetszhet mindenkinek. Bár az új BB -k már mind "simogatósak"...
Egyébként 2 nap nem elég megszokni, megszeretni meg pláne. 2 hasonló kategóriás autót sem lehet 2 nap alatt belakni...
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
válasz knyitogato #57 üzenetére
Mester én kérek elnézést hogy nálam használhatatlanná vált a Galaxy S Gyári frissítés után. Igaz előtte sem volt egy csoda, de legalább telefonálni engedett.
Meghajlok a nagyságod előtt, gondlom gyári eszközökkel használod.
(Rom lecserélve, root és lagfix fent mert különben elég pocsék mutatványt ad elő.) Ezért is romolják meg annyian, mert a gyári olyan hipppper szuper, főleg egy kapkodós frissítés után, amit a szolgáltató még széjjel programoz, aztán usgyi mehet is a felhasználóhoz... -
Totheground
addikt
Multkor az egyik munkatársam két napra odaadta a céges BBjét 2 napra.
Hát, én tuti soha nem megyek vissza "gombos" telefonra, maradok a tapizásnál, az valahogy jobban kézreesik.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nuke7
veterán
válasz knyitogato #58 üzenetére
s2-t a torch 2-vel hasonlítottam össze, nyilván nem a régebbieket hasonlítom hozzá, csak mondom, hogy volt androidos telóm és nem csak a középkategóriából, szóval van viszonyítási alapom...
-
sz.gabor11
tag
-
Benőke
őstag
válasz knyitogato #48 üzenetére
Majd ha kijön a ICS frissítés ez megszűnik nyugi.
-
nuke7
veterán
válasz knyitogato #53 üzenetére
azt, hogy nincs akadás! és tökéletesen érzékeli az érintést.
egyébként én is azt hittem, hogy smooth a milestone-om 1ghz-re húzve meg cutom rommal meg kernellel - nexus one dettó.
miota naponta dolgozok iphone-al és blackberry-m van (plusz volt wp7 is) azota látom, hogy mennyi különbség van smooth és smooth között.
(n8 pl. legujabb szoftverrel meg minden frissítéssel nekem nagyon lassu és buta )[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz knyitogato #50 üzenetére
Smooth működés - igen, ezek között van különbség, hogy kinek mit jelent ez.
-
nuke7
veterán
-
Benőke
őstag
Aki droidot használ vagy megromolja és hekkelgeti meg lagfixeli vagy szenved.
Annyi féle HW -re nem lehet optimalizálni.Van egy Céges Samu Galaxy S -em. 2.1 és 2.2 droid döcögős volt néha de működött. Nos jött a 2.3.5 és a menü gyorsabb lett de minden más szenvedéssé vált. A legvégén már telefonálni sem engedett. Feltettem egy független gyári Rom -ot és lagfixet. Nos azóta használható sebességet tud és működik. Döcögések és röccensek vannak természetesen, de fele annyi sem mint 2.1 és 2.2 melett. Viszont ennélkül használhatatlanságig romlott a készülék.
A Droid nem rossz, rengeteg átgondolatlanság van benne, de használható. Bár nem vagyok oda érte sőtt kifejezetten nem szeretem. Mindenesetre romolni kell szinte mindet... A szolgáltatói szemét tönkreteszi a használhatóságot...
A Bleki az más igaz csak alap BB a privát, de inkább azt használom. Fényévekkel jobb... Persze játszani droidon jobb. A droid mindenre jó de igazán semmire a BB nem mindenre jó de pl mailezni nincs jobb, qwery -ben sincs jobb...
-
MODERÁTOR
Ugyan már, mekkora kamu hogy a kijelző elég az internetezéshez! BB boldom van, így "haza" kéne beszélnem, de maradjunk annyiban, hogy internetezésre ez a készülék, ami a böngészést illeti, konkrétan használhatatlan.
Ezt már csak tovább rontja, hogy pl egy web form-ba amikor beírod a jelszavad, nem lehet látni a hangaf.sznyi betűket, olyan aprók. Ha egy kommentet akarsz valahova beírni egy ablakba, az szintén ugyanilyen apró, és a készülék ékezetesbetű-írási módszere miatt egyszerűen nem látod, hogy ű-t, ú-t vagy ü-t írtál-e be, vagy ezeknek valamilyen kalapos, vagy másik irányba dőlő ékezetes változatát.Böngészésre ez a képméret és a BB rendszer úgy ahogy van egy tizes skálán mondjuk 2-es. Persze a teszt láthatóan lelkesedésből született. Használd 1-2 évig és rájössz.
-
nuke7
veterán
válasz kolosanyi #42 üzenetére
opera mini / mobile ugyanugy kevés a html5-höz...
igen, a sony ilyen szempontbol kicsit előrébb van, de ott meg nuku fizikai bill
(ami a nexuson sincs sajna )
amugy ha iphon 4s használat után neked nem rosszabb a nexus akkor vagy nem igazán érdekel vagy tényleg jol dolgoztak azon a telón
(a 4 azért jóval gyengébb hardverrel rendelkezik mint a nexus )https://youtube.com/user/nuke7
-
kolosanyi
veterán
Az lehet, de én az Opera mobileról beszéltem.
Amúgy nem tudom, lehet, hogy az ingerküszöbömmel van a gond, de nekem teljesen megfelel. Barátnőm Apple user, de az iPhone 4-nél se érzem, hogy olyan rettentő mód lobogna a hajam, már a Nexusom sebességéhez képest. (Csak meg ne lássák az almás fórumtársak, mert kapok a fejemre mindjárt... ) Ok, az LG GT540-em tényleg döcögött, mint a postakocsi a macskakövön, de ez nem. Mondjuk az is igaz, hogy a Nexusokon nagyon jól optimalizált a gyári rendszer is, a custom ROM-ok meg megint más kategóriába tartoznak. De pl a Sonyk is teljesen rendben vannak, azok is kiemelkednek az átlagból ilyen téren. -
nuke7
veterán
válasz kolosanyi #40 üzenetére
opera mini még annyit se ér el de nem is csak ez a lényeg, hanem maga a használat SOKKAL döcögősebb.
és az android ilyen, kb. mindegy, hogy milyen készülék. ezért van az, hogy akinek komoly kommunikációs eszköz kell munkára az bb-t választ (vagy esetleg mostmár iphone-t...)elég kézbefogni egy ios/BB/még akár wp7.5-ös telót is (naponta van ilyen a kezemben wp7 kivételével) és utána egy droid nem lesz kielégítő sebességű.
szerk. kivéve természetesen a nagyon jó hardveres telókat rá-optimalizált custom rom-al és kernellel, de az már megint egy másik történet...
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Hát nemtom, az X10 mini pro tényleg túl kicsi volt, azon én nem tudtam értelmesen gépelni, nagyon mütyűrkézős volt. Viszont az Xperia mini pro szerintem frankó, próbálgattam anno és szerintem nagyon jól használható. A mérete meg szerintem kifejezetten kompakt, elvégre egy 3"-es készülékről beszélünk, rendben nem épp vékony, de bőven elfér így is mindenhova. A csúszka meg persze, hogy meglazul, a mozgó alkatrészek kopnak. Ez kb olyan volt, mintha egy kocsin azt kritizálnád, hogy kopik a gumi...
(#38) nuke7
De a html5 tesztelő oldal futtatására a böngésző elég nagy hatással van. Droidon az Opera mobile a legjobb, minden teszten gyalázza a többit, baromi gyors és nagyon jól meg van csinálva az egész. A "laggolósszardroid" történet meg megint előkerülhet, szerintem semmi baj nincs a sebességgel. Egy ARMv7-es, 1 GHz-es vason már nagyon kellemesen tud futni a droid, nincs azzal semmi gond. -
franc0
őstag
-
nuke7
veterán
válasz kolosanyi #34 üzenetére
azért nekem torch 2-m van... egy xperia mini pro... hát, közel sincs egy blackberryhez.
továbbmegyek... amikor nekem gond és egy szál akadás nélkül ment a blackberrymen 3g-n a html5 teszt oldal, a galaxy s2 már képernyő-feloldásnál döccent, képernyőváltás és widgetek közötti váltás sem volt annyira jó és html5 teszten is kevesebb pontot kapott...és az nem mini pro volt, hanem Galaxy S2.
-
Dani_kp
addikt
Ellent kell, hogy mondjak, szerintem kézre esik a görgetés/tapizgatás. Igaz nem lehet vele, úgy gépelni, mintha mondjuk ékezetek nélkül írnál, de szerintem nagyon jó így.
#34 kolosanyi: Már bocsi, de az xperia mini pro minden csak nem jó "telefon". Akkor egy fos mint az életembe nem használtam, annyira kényelmetlen a qwerty része, hogy az valami hihetetlen. Kinézetre is mint egy kisebb tégla...a csúszka meg egy idő meglazul...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezt sajnálom én is nagyon, hogy droid fronton nem képes egyik gyártó sem ilyen kialakítású készüléket normális hardverrel piacra dobni amit a Samsung művel, az botrányos, a Motorolák nagyok és leginkább csak CDMA hálózaton mennek, a Chacha meg ronda és elavult is. nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény...
amúgy a 7-es OS-ben van már rendes voip lehetőség? mondjuk skype vagy valami 3rd party sip szolgáltató használata? -
consono
nagyúr
Hát csak az, hogy egy kézzel lehetetlen Szerintem ennél a nyomom a magánhangzót és tekerem/simogatom a "D-pad"-od minden jobb lenne...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Alwares
aktív tag
OFF: Mindig nézem milyen jó zenei ízlése van a mobilaréna szerkesztőségének, a Naked & Famous nagyon pöpec kis zene. Rongyosra hallgattam
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értem; talán egyszer volt, hogy nem használtunk BIS-t a teszteléshez, mert valami tucatcucc jött és nem volt kedvünk előfizetni. Anélkül egy BB nem is működik, de ezt nyilván felesleges pont neked magyaráznom.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
vallas
őstag
Remélem ez lesz a 9780-m utódja, de az még min 1 év...
azért instant get....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
franc0
őstag
Most akkor a bőr hátlapot végképp felejtsük el, tisztelt RIM?
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
consono
nagyúr
válasz kolosanyi #22 üzenetére
Nehéz a BB-t összehasonlítania többi platformmal, elég más filozófia mentén építkezik a rendszer. Ráadásul itt pont a hardveres billentyűzet a lényeg, ami a Bold-okban verhetetlen (mondjuk fejbe verném azt az idiótát, aki kitalálta, hogy hogyan lehet bevinni az ékezetes karaktereket...). Sajnos Droidon (ha már ezt hoztad fel) gyakorlatilag nincs együtt normális billengyűzet+normális kijelző+portré elrendezés (a HTC ChaCha-t, meg a Galaxy M Pro-t leszámítva, ami itthon nem kapható mind QVGA)...
Persze ennek ellenére kicsit még mindig túlárazott az összes RIM hardver.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Liudvikas
tag
válasz knyitogato #25 üzenetére
nyílván nem a tizenévesekre gondoltam
-
prolad
addikt
Szép is gyors is csak elég drága.
-
Liudvikas
tag
jó kis gép, a korábbi vasakhoz képest ez még olcsó áron indul
hmm hmm, legszebb okostelefonnak nevezni kicsit furcsa, szerintem a magyar lakosság harmada számológépnek nézi a BB-ket
-
kolosanyi
veterán
Ennyiért ez csak szerintem nagyon kevés? Droid fronton nem sokára jönnek 50 környékén a hasonló hardveres képességekkel rendelkező telefonok (na meg ott a WP is). Jó, nincs qwerty, de akkor se hiszem, hogy csak a szeder miatt kétszer annyiba kéne kerülnie. Ha 60-70 között lenne, azt mondanám, hogy jó vétel, de ezt én nagyon soknak érzem. Igaz én sose tartoztam a célcsoportba...
-
gybazsi
senior tag
Ha az akku jobban bírná, akkor nem lenne ez rossz ajánlat szerintem. Remélhetőleg ezen tudnak még javítani.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
42861
senior tag
Leszámítva az érintőkijelzőt, az OS7-et, és a csirke akkut, megegyezik a 9780-al, nem?
-
Benőke
őstag
Ekkora méretű akku és ilyen gyenge? Szerintem biztos lehet kapni hozzá jobb kapacitású akut. Amitől ugyan nehezebb lesz a készülék, de az igazán nem sokat számít.
Mondjuk a 7.0OS energiagazdálkodása ezek szerint nem volt a legjobb. A 7.1 -et már javították ilyen szempontból.
-
Apika
addikt
Egész jó kis telefon! De nekem az ára egy kicsit sok...
-
blash
tag
Ez nagyon tetszik, hogy a beállítások részben is lehet keresgélni, más rendszerek is átvehetnék ezt.
A böngészője kezel füleket? Vagy mi lenne ez a címsor melletti hatos számmal ellátott ikon?
[ Szerkesztve ]
-
ZP67
tag
"egy BIS-előfizetésre szükségünk van, még szerencse, hogy a szolgáltatók nemrég vitték le a csomag árát"
Ezt hogy is kell érteni? Az igaz, hogy a V levitte, de a másik kettő éppenhogy, tudjuk be khm.. a makrogazdasági hatásoknak, felemelte az árakat...
Üdv,
ZP -
Rav3n02
senior tag
Szép és igényes mint általában a BB készülékek. De az ilyen akku idő egy üzleti telefonnál megengedhetetlen
-
amanoba
őstag
a külsejére megadnám a tetszett plecsnit én is, de az akku több,mint botrányos.
viszont ezt a kijelzőméretet kevésnek tartom a tapicskoláshoz, a videóról is ezt szűrődik le nekem. nem volt kényelmetlen Bocsa?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon tetszik ez a készülék, olyan elegáns. Viszont nagy kár a rövid üzemidőért, ennél sokkal többre számítottam.
Més que un club!
-
icezozo
addikt
végre volt BIS a teszteléshez
http://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
válasz knyitogato #5 üzenetére
amint megkapja a 7.1 OS-t onnantól kb.40%-al jobb lesz az akkumulátor teljesítménye!
http://qwankido.hu/
-
hemaka
nagyúr
kéne, adok érte egy áfón 4-et
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tomistarkapi
tag
lehet lecserélem a pearlömet egy ilyenre nagyon faszán menne a playbook mellé
-
glutamin
őstag
80e körül lenne reálisan az ára. Valahol a Nokia E6-00 szintjén van tudásban. Itt-ott jobb rosszabb. Küllemre szép, bár a 9900 meg baromi jól néz ki.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz knyitogato #2 üzenetére
Hát, ez kicsit kellemetlen, mert pont tudom, hogy mindjárt le fog esni az indulóár, de úgy tűnik, a cikk előbb került ki, mint ez megtörtént.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
saviola55
tag
Az aksi nagyon gyenge, ennél még egy egymagos android is többet bír...
Egyébként jól néz ki, jó cucc lenne. -
JR.CSé
senior tag
Nem rossz teló.De nekem ez az ár még így is soknak tűnik érte.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest