Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boha
tag
ilyen gép van az 1-ik haveromnak is, hát elég érdekes kis cucc
-
Temerti
tag
Én is csak gratulálni tudok, nagyon jó cikk lett, az ilyeneket szeretem. Nekem is volt hasonló toshibám, és tényleg megbízható volt.

-
FerroChrom
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólásokat!
^Clown: hát, bizony sok neki, de sajnos ez volt a minimum ahhoz, hogy a BatteryMon elinduljon.

perempe: van itthon egy D-Link DFE-690TXD PCMCIA-s hálókártyám, azt próbáltam beletenni, de nem ment bele.
Az MP3-lejátszást még nem próbáltam ki, de szerintem a nagyobb bitrátájú zeneszámok már komoly fejtörést okoznának a procinak.Emlékszem, egyszer egy 486DX2/66-os procival szerelt Compaq szerverre felraktam a Windows 2000-et (!) és azon próbáltam MP3-at lejátszani. Hát, a 64kbit-es számokkal már elég nagy problémái adódtak.
Utána feltettem a win95-öt, a probléma ugyanaz. A zene szépen elindult, utána az indulás után kb 5 másodperccel iszonyatosan elkezdett akadni a lejátszás. -
Hát az a dell még nem retro, láttam én plc programozót, aki ilyesmi géppel szaladált

Mondjuk praktikus okai vannak. A régi gépeken még volt soros port, az újakon is van, egy bizonyos árkategória felett. Na ő annyit nem akart adni egy laptopért
Viszont a gépedről feltétlen írj, szerintem azt is elolvassuk majd
-
perempe
veterán
Viszi-e az MP3-at?
PCMCIA-n keresztül lehet hálózatra varázsolni?
-
JoeYi
őstag
az a 16MB RAM tiszta olyan mint ma egy SSD

-
^Clown
addikt
Win98? Nem sok az neki? Gratula, jó teszt!!
-
vahu
csendes tag
Csodálatos!
Örömmel olvastam,mintha egy mai legujabb tipusról lenne szó.Kitünőek a fotók,a leirás!
Gratula érte!
-
misirulez
senior tag
Retro laptop yeeahh, thx a cikket.
Énis gondolkodom egy hasonló íráson mióta van egy latitude l400-om...majd rászánom magam.
Üdv
Misi -
fekeandras
őstag
Azért ez a maga idejében nagyon komoly gépnek számított ám
.Grat a teszthez.Ahogy már máshoz is beírtam: még retró tesztet.Mééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az MP3-lejátszást még nem próbáltam ki, de szerintem a nagyobb bitrátájú zeneszámok már komoly fejtörést okoznának a procinak.
Utána feltettem a win95-öt, a probléma ugyanaz. A zene szépen elindult, utána az indulás után kb 5 másodperccel iszonyatosan elkezdett akadni a lejátszás.

.Grat a teszthez.Ahogy már máshoz is beírtam: még retró tesztet.Mééég!!