- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Nem rossz vas az
RDRAM tud egy bizonyos sebességet
@nyunyu : Pontosan olyan lap volt
@Rive : P3 olyan átalakítóval megy, ami PGA370 - FCPGA -s, tehát feszt is szabályoz. A 66MHz FSB a korai Celeronoknak megvolt, de a tápfeszük kisebb volt mint a P2-ké.
Másrészt, egy 133MHz FSB-s P3-at is elvinne sztem, csak kérdés, megéri-e a kisebb FSB miatt.
-
-
-
Aham! Na én elég sok SIMM32 modult láttam, de azok minden gépemben mentek... Nem is hallottam még ilyet hogy külön FPM és EDO RAM, azt hittem egy EDO vagy FPM vagy nem.
A DIMM modulra szerelt (ami nem tűs, mert nincsenek tűi, az a SIPP volt
) EDO rammal már régen találkoztam, van is itthon még pár modul.
-
-
-
Tuti cucc!!!! Kár hogy EDO ramos (meglepő is, a korabeli P1 lapokon is volt SD).
Én amúgy rühelltem a Winbiost. Nem ismerte fel az egereket, lassan mozgott a mutató, kevés dolog volt benne állítható.
Egy jó AMI vagy Award karakteres felületen sokkal jobb volt dolgozni.Amúgy nekem egy Amptron dual P2 lapom van, sajnos valaki az egyik foglalatot leműtötte róla, és nem is működik (nagy ritkán elindul de tök össze-vissza).
Egyébként az aktív hűtés megoldható lenne, a procik hűtőbordáinak oldalára kell felcsavarni a ventiket (2x 4cm). Vagy egy 12-es felülről, ami betakarja az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged