- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Steam oldalán lehet a betara jelentkezni. November 10-től pedig Early Access.
-
laceszgamer
addikt
Mintha egy Tescos Doom-ot látna az ember.
Bár mondjuk még így is simán belefér a szódával elmegy kategóriába pár estére elütni az időt.
-
aginor
veterán
Azért mert valaminek retró hangulata van, miért nem nézhet ki jól?!
-
BoB
veterán
Kicsit túltolták a fröcsögő vér mennyiségét, helyenként alig látni tőle. Amúgy hangulatos.
-
[CsuCsu]
őstag
Koszi, de en inkabb megmaradok a Doom Eternal-nal.
-
exedoc
senior tag
Kicsit olyan Quake 1-2 érzés fogott el, bár a sisak belsejét kicsit tolhatták volna még a képernyő szélei felé, mert nagyon zavaró. Nem rossz, csak nem tudom hová tenni, de lehet hogy nem is kéne.
Az a baj, hogy nekem ez úgy tűnik, hogy ez egy ilyen "csináljunk valami retro game-t" mert az régen tök jó volt, és itt ki is fulladt. Lehet, higy csak ki kéne próbálni, és beszippantana, de egyenlőre amit láttam belőle kicsit kevésnek érzem. Hiányzik valami eredetiség belőle.
-
batman91
őstag
Érdekes a koncepció, nekem bejön. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
-
Hátőizé. Lehet bennem van a hiba, de attól, hogy valami kis felbontású, még lesz egyből retro. Szerintem.
A hangulat mondjuk tényleg megvan, ám nem fogott el a vágy, hogy na, ezzel játszani akarok. Akkor inkább felrakom a Duke Nukem 3D-t vagy a Dark Forces-t...
-
Nos, ha nem a sztorival fogja majd bevonzani az embereket (meglepne), akkor remélem 1x1 nehézségű multiplayer lesz, stabil szerverekkel. Kell egy jó arena shooter, ami elé jó érzés leülni csak úgy aprítani. Pláne ebben a korban, amikor a fél bolygó csak a bátülrolyálra veri...
-
Z_A_P
addikt
Valoban hozza a "regi" hangulatot. Vajon miben mas ez mint a maiak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest