- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Üdv!
Nemrég rendezgettem a melóhelyen a dobozos szoftvereket és olyan gyöngyszemeket találtam, mint Norton Commander 5.0 for DOS 3 1/2 telepítőkészlet és ugyanez bontatlan dobozos 5 1/4-es telepítőkészlettel
De volt ott bontatlan Windows 3.1 dobozos verzió is
Én egyébként Volkov Commander használó voltam. Nemrég összeraktam egy Pentium I-es gépet is Win95-el és nagy floppy meghajtóval, jó lesz nosztalgiázni, meg sok 5 1/4-es floppyt találtam, nézegetem őket.
Milyen érdekes, hogy közel 30 éves lemezekről van szó, de az adatok gond nélkül olvashatók ma is. Fejlődik ám a technika...Manapság meg kommersz vagyok a TC használattal
Viszont azt már szinte a kezdetektől használom. Sőt, azt gondolom, megérdemli, hogy megvegyem a licenszet, szóval jó ideje nem nyomkodom már az 1-2-3-at
Linux alatt a Midnight Commander a kedvenc, grafikus felület alatt pedig a Krusader.
Androidon szintén TC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest