- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Az Intel rossz chip helyébe jó chipet ad.
Ezt úgy hivják szerintem, hogy teljes kicserélés.
Ahogy írod, a laptop és alaplap gyártókra bízzák a további döntést és kezelést.
Ha a gyártó úgy gyártotta le az alaplapot, hogy pl. nincs fizikailag csatlakozás a hibás vezérlőhöz, pl. csak 2 SATA port van, pont a 0 és 1 portokhoz, akkor nincs miért kicserélni egy lapot. Ez értelem szerűen nem fog eljutni az Intelhez, mert logikátlan.
Innen nézve tényleg nem a 100% chipet cseréli az Intel, hanem azt a 100%-ot, amit a vásárlók ( alaplapgyártók ) visszajuttatnak neki.Ez esetben akkor az Intel a hibás vagy genyó?
Vagy a laptop és alaplap gyártó, aki felasználja az adott alkatrészt a többi sokszáz alkatrész mellett?Most kaptam egy doksit, amiben kifejtik egy pár alaplappal kapcsolatban, hogy kompletten nyákot kell újra gyártani, új alaplapokat késziteni, mert fizikailag rossz helyre vannak a csatlakozók vezetékelve a BGA helyén.
Nagyon durva költségek lesznek.Egyéb iránt megkövetem magam, amennyiben pontatlan voltam.
Fogyasztók alatt a végfelhasználókat értettem, róluk nem szól egy hivatalos forrásom sem. Nem tudtam, hogy OEM jelzésre végezték el az extrém terheléses tesztet. Én kérek elnézést érte.Már megbocsáss, de ha képtelen vagy felismerni a különbséget egy esetleg pontatlanul fogalmazott mondat, egy esetleges nem teljes forrásból származó információ átadás...
... és egy "fú mekkora geci az intel és most mindneki jól megfogja szopni és vége a világnak" mentalitás között... akkor rendkívül sajnálom, nincs is miről beszélgetni.
Általában pont azok háborodnak fel és sértődősködnek, és kiáltanak "lekezelő stilust" meg "vérpistikét" meg a többi jelzőt, akik maguk is "viselik az inget".
Azt hiszem ehhez nem kell több hozzáfűzni való és remek volna ha e lenne fejezve ez a bizonyítgatós kommunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő