Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Most néztem egy jó kis videót a menüjéről:[link]
Lehet tudni mikor lesz majd kapható nálunk és mennyiért?Ja apropó láttam olyat a menüben, hogy google maps...nos annak a használatáért adatforgalmi díjat felszámolnak?
-
TheGerike
tag
Várjuk szeretettel!
[link]
Azt hittem nagyobb mint az i600, de így, hogy ugyanakkora...asszem megvan a köv álomtelóm!!

-
rumos14
nagyúr
ami várható volt, de azért fontos leírni, hogy sajnos a gps csak a saját navi programmal megy, iGo felejtős.
-
legiaap
félisten
Van itt róla teszt
A kamera azért lehetett volna jobb is...
-
rumos14
nagyúr
na ezekre a számokra fel sem figyeltem. elég meggyőző, de inkább a valós és tényleges gyors működés fog majd meggyőzni.
-
AS
félisten
Nagyon jü tényleg és nagyon tetszik Vistás menü is.
-
joey04
titán
Tetszik nekem is nagyon de ez a tapipad nekem nagyon nem jön be.Videón is látni ugye a működését ott sem győzött meg.na majd ha lesz rá egyszer lehetőségem akkor kipróbálom!
-
AS
félisten
Nekem ez a táblazat tetszet legjoban.

-
rumos14
nagyúr
na elnézést a monológért...
ami még feltűnt, hogy csak 1000 mah teljesítményű az akksi, az i600-ban a kisebb is 1100 ha jól tudom, a nagyobb meg 1700. cserébe viszont csak 120g.
a 320*240-re optimalizált játékok elég érdekesen néznek ki. reméljük az iGo azért menni fog... -
rumos14
nagyúr
az oroszok már letesztelték
[link] nyelvtudás hiányában kisgyerek módjára csak a képeket nézegettem, de számomra ez a legérdekesebb: 
én ebből azt szűrom le, hogy az a középső tapipad valahogy rávehető arra is, hogy négyirányű d-pad-ként üzemeljen. kíváncsi vagyok! -
rumos14
nagyúr
a proci megnyugtató.
akksira mintha írtad volna hogy 1700-as?
nekem kellenek az iránygombok. pont.
olvasok vmit, lejjebb akarok menni akkor egérrel rácentizek a lefelé nyílra? nemár. görgő ugye szinén nincs.
vagy zenét hallgatok, az iránygomb tekerne a számban, de nincs.
vagy szöveget írok és egy sorral lejjeb szeretnék menni, de nincs lefelé nyíl. és görgő sem. -
rumos14
nagyúr
i600 tulajként az objektívnál kicsit szubjektívebben közelítek ehhez a telóhoz, de azért vannak kételyeim.
a tapiegér: nem praktikus. az a baj, hogy nem is lesznek egyáltalán hagyományos iránygombok, sőt még egy görgőt sem látok oldalt. ahogy a videókon is láthatjuk, sokkal gyorsabb lenne megnyomni a start gombot, iránygombokkal kiválasztani bármit a menüből mint szambáznmi ezzel a tapipad-del.
a másik a proci: ha ebbe 200 mhz-es TI procit raknak, az halott dolog lesz. pocketpc oprendszert és gps-t nem bíznék rá.
és remélem a 2mpixele D600 szinten lesz mert az i600 1,3-ja egy vicc
-
ben11
őstag
Nem tudom,de elképzelhető hogy lehet az érzékenységet állítani..
-
-
AS
félisten
Nagyon jó! Végre valami ujdonság!

-
legiaap
félisten
Ami azt illeti nagyon felkeltette az érdeklődésem ez a teló,de mint ahogy a Symbiantól is ettől is félek egy kicsit.
De amúgy nagyjából hasonlóan működik,mint a Symbian?
Itt is lehet frissíteni a szoftot otthon legálisan (persze kártyafüggetlen telóról lévén szó)?
Erre is lehet felpakolni progikat?
És honnan lehet erre progikat szedni? -
-
legiaap
félisten
A Windows-os telókat még nem prószáltam ki...lehet,hogy ki kéne?

-
ben11
őstag
A samsungra okostelefon téren soha nem gondoltam de az i600 is megtetszett,ez az i780 meg brutal jó..
Eselyes köv telónak..BRAVO -
AS
félisten
Akkor élö képek:
ott az optikai egér középen.
Vagy 13 vagy 11 mm.

-
Peet210
őstag
Itt van már az i760 is

A samsung jól eltalálta a külsőt szerintem nagyon pofás gépek ezek bár a 3 közül talán az i600 tetszik a legjobban. Az i760 kicsit szokatlan.
-
AS
félisten
Samsung i780 being released in Europe in January
2008 ban jön januárban.
-
AS
félisten
Jó hir hogy még 2007 végen megfog jeleni.
Ma volt ha minden igaz a hivatalos bemutató. -
rumos14
nagyúr
kiváncsian várom, bár az i600-hotz képest nem fog sokkal többet nyújtani.
amire kiváncsi vagyok az a kezelés. iránygombok hiányában (?) csak a tapiegérrel nem biztos hogy olyan egyszerű lesz.
sztem az alkalmazások kompatibilitásával nem lesz sok gond, max a teljes képernyős alkalmazásoknál (pl. játékok) de ott gondolom csak fekete marad egy alsó csík. iGo fog menni. -
hantika
csendes tag
Nem lesz gond a négyzetes kijelzővel (kompatibilitás az alkalmazásokkal)? Akárhány négyzetes kijelzős készülék tesztjét is olvastam itt a mobilarenán, mindig volt valami gond az alkalmazások támogatásával.
-
legiaap
félisten
Nem tom volt-e,de itt egy videó
-
AS
félisten
Ujabb élö kép!

-
erdoke
titán
Két dolog érdekel még, a súlya és a memória mérete. Csak az egyikben szeretnék bővülést.

-
Ricardo
titán
Nem rossz. A célközönséget biztos felcsigázza

-
CharlieFirpo
tag
Na, ezt elcserélném a i600-asommal, ha legalább olyan jól kitalálták a működését.
-
AS
félisten
Ez a I600 méltó utodja.
Én ugy tudom , sajnos hogy csak 2008 elején lesz kapható..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest