- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
HD 6000-es szériával felraktam az új drivert (gyorsan feltelepült gond nélkül, előtte volt egy AMD féle cleaner futtatva). Minden játék hibátlanul megy vele, és nincs BUG sehol egyenlőre.
-
Raysen623
addikt
válasz
jacint78 #134 üzenetére
Ez a válaszod is netto baromság...
1. Halvány fogalmad sincs a korábbi driver minőségéről, mivel nincs ATI VGA-d.
2. Én nem látok be semmit, és nem is írtam ilyet, ezt is csak te találtad ki megint.
3. Az én lelkivilágomat túl sok minden nem tudja megrendíteni, különösképpen Te nem. Egyébként meg mit foglalkozol vele?
4. A fanatizmus féle állításod is elbukik, mivel az én kártyám már 4+ éves és nem jó hozzá ez az új driver. Így nem érint egyesek problémája, akik valószínűleg rosszul telepítették fel és emiatt jönnek a problémák. De ugye ez is az AMD hibája és szar az egész. AMD-ről sok nyílvánvaló dolgot lehet elmondani, de ez véleményem szerint nem az. Ennyi erővel én is leírhatnám mint ex-NV kártya tulajdonos, hogy hulladékok voltak a drivereik. Annak is annyi értelme lenne, mint amit te csinálsz itt: SEMMI. Vitát részemről ezzel lezártam. -
Raysen623
addikt
válasz
jacint78 #123 üzenetére
"A hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, hogy a szokásos AMD színvonalat képviseli a radeonszoftver"
Ezek szerint nálad a fikázás jelenti az "informálódást".
De jó látni, amikor mindig felhozzátok ezt a témát, holott többen írták már itt is, hogy náluk jól működik az új driver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest